Varga Tamás írta:
Zozzy: Oleguer és R10 egy lapon való emlegetése nem más, mint blaszfémia. Csak abban egyeznek, hogy ugyanannak a csapatnak a mezét viselik, és labdarúgás-szerű tevékenységet folytatnak. Semmi másban, Olit pedig nem nevezném - még a legnagyobb jóindulattal sem - labdarúgónak. Én max. a Barca 'C' csapatának vízesflakon-cipelőjeként, a klub jegypénztári alkalmazottjaként, vagy a tisztaságért felelős személyzet tagjaként tudnám őt elképzelni. Esetleg szögletzászlóként. Oli a labdarúgás szégyene, és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra. Az, hogy ő itt van még, és valaha játszott a csapatban, a vak szerencsének, és a Viccembernek köszönhető. Reálisan nézve a Tarragonában szabadna cserejátékosként szerepelnie.
Tamás, nem tudom hányszor kell még ezt a kört lefussam Veled, hogy megértsd. Nem Oleguert hasoníltom Ronaldinhohoz, hanem saját magát. Oleguer ennyit tud, ez nem szégyen, max. nem való ide. Az a szégyen, hogy Ronaldinho AHHOZ KÉPEST AMIT TUD MIT PRODUKÁL.
És nem kell ide semmilyen idegen szór használni, hogy megértsük.
Az meg mély elvakultságra utal, hogy EGY FOCISTÁT, AKI ELJUTOTT A VILÁG EGYIK LEGJOBB KLUBJÁBA, ÉS AKI MELLETT TE VAGY ÉN 1000SZER MEGPRÓBÁLSZ ELMENNI NEM SIKERÜLNE jegypénztárosnak szánod.
"...és Ronaldinho zsenialitását mélyen megsérted, amikor egy lapon, sőt, egy mondatban említed a két embert. Nálam, Oleguer - labdarúgóként - nem tett le semmit az asztalra."
Akkor ha azt mondom, hogy Olinho, véresen megaláztam R10-et? Nem hiszem.