Mik vannak itt. OMG
WTF!!!Bibby Atlantában
2008. 02. 16. 23:50:50
Egyre-másra dördülnek a cserék az átigazolási határidő közeledtével: ezúttal az ujjsérüléséből nemrég felépült Mike Bibby-t szerezte meg az irányítóínséggel küszködő Hawks. Az Atlanta Anthony Johnsont, Lorenzen Wright-ot, Tyronne Lue-t és Shelden Williamst küldte Sacramentóba.
Az első 3 játékos egyaránt lejáró szerződése jól jön a most már tevőlegesen is az újjáépülés útjára lépő Kings-nek, Williamst pedig talán a fineszes Spencer Hawes törő-zúzó párjának szánják. Ezzel az Atlantának nem, a Sacramentónak azonban annál inkább lehet helye nyáron a fizetési sapka alatt, amennyiben Ron Artest kilép a szerződéséből.
A tehetséges Atlantának a rutinos Bibby jelentheti azt a pluszt, amely átbillenti őket az olyannyira vágyott rájátszás kapuján.
Nincs ilyen záradék a szerződésében, hanem a liga szabályainak értelmében azon néhány játékos közé tartozik akiknek a jelenelegi helyzetük lehetővé teszi az őt is bevonó tradek megvétózását. (legalábbis ezt írja a link)Game90 írta: George gyakorlatilag megvétózta a cserét, van egy ilyen záradék a szerződésében.
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3244818
Mi már ez a hülyeség??? Méghogy Dzsordzs megvétózza:DDD Game gondolkojdál mielőtt leírsz vhonnan valamit.Game90 írta:Na na, ez még nem olyan biztosSlither írta:Kidd Dallasba megy![]()
Devean George megvétózta a cserét![]()
Cubanék csak megoldják ezt a 'kis' problémát
Na na, ez még nem olyan biztosSlither írta:Kidd Dallasba megy
Pff, hát ez nagyon nem akarnám! Szegény A.I. kikerülne, Alen lenne keleten...elég gáz sztem! Na de mind1, ugyis ez lesz...nem is nézem az allstart. Ha olyan lesz mint tavaly, akkor még nem is veszítek vele sokat.Slither írta: Ha tényleg igaz, akkor ez az All-Star gálára is hatással lesz: nyugaton Kidd-Kobe, keleten Wade-Allen lesz a 2 kezdő védő.
Shaq-álló palánkok
2008. 02. 12. 20:28:35
Shaquille O'Neal még csak pár napja a Phoenix Suns játékosa és máris elég nagy a felhajtás körülötte, de mára már konkrét hatásai is vannak az érkezésének. Történt ugyanis, hogy a vasárnapi és hétfői edzéseit látva újdonsült csapattársai a vezetőség és a technikai személyzet segítségét kérték, hogy erősítsék meg a csapat gyakorlópályáján található mozgatható palánkokat, mert félő, hogy azok nem bírják tartósan Shaq zsákolásait.
Leginkább a Skinner-Marks páros fejezte ki aggodalmát, mert az edzéseken nekik kell O'nealt őrizni, és egy esetleges lehulló törmeléknek ők kerülnének először az útjába. Shaq vasárnapi edzését látva Leandro Barbosa állítólag fejcsóválva csak annyit mondott: - Ember, az a dolog onnan le fog jönni! Ezt megelőzendő az eddig fel-le mozgatható palánkokat valószínűleg erősen a helyükre fogják hegeszteni, és így teszik majd Shaq-állóvá őket.
A Vikings rookie futója Adrian Peterson 2 TD-t futott.Sharky írta:Pro Bowl-on ki lett az MVPMert most megnéztem az ismétlést, de nem mondták el. Vagy csak én vagyok hülye és nem hallottam
![]()
Brady bokasérülése miatt,ami már az SB-én is volt..meg is látszott.Barcaforever írta:Brady és Moss miért nem volt Pro Bowl-on?![]()
Vmiről lemaradtam.
Jézus, ez nem semmi hallod-e...Életmentő műtéten esett át Richard Zednik, a Florida Panthers csatára a Buffalo Sabres elleni bajnokin az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
Garnett helyett mást is eltudtam volna képzelni az All-Star-onSlither írta:Más: KG helyett Rasheed Wallace fog játszani az All-Star gálán.