Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyáltalán nem kellene kölcsönadni Santit.demark91 írta:el kell(ene)adni:oleguer,sylvinho,gudjohnsen,ezquerro,edmilson+giovannit kölcsönbe vkinek
jó lenne ha jönne:Garay(tuti),d.Capel/Poulsen,d.Milito/Kerzhakov,Emanuelson+még egy jó védekező középpályás Yaya Touré mellé.
Az eddigi átigazolási gondolataim:
- védelem: Garay, Maicon, Daniel Alves <-> Thuram, Sylvinho, Oleguer
Eboué ha jól tudom a jobbszélen játszik.Azt viszont én sem értem h mi a baj Siyvinhoval Abidal mögött csereként ott lehet a csapatban nem kell elküldeni.Karashu írta:Ne haragudj, de ezen nevetnem kell! Méghogy jól ad be!? Annyi eladott labdája van, hogy már rossz nézni! Beívelni nem tud! Ritka mikor beível, hogy pont annak az 1 méteres körzetébe esik a labda, akinek szánta a lövést!!!barca99 írta:Sylvinhoval mi a baj? És ki jönne helyette? Alig kell játszania, támadni jól támad, és jól is ad be. Egy év még benne van.
Hogy ki jön helyette, arra még nem találtam pontos védőt, de Eboué az szélső vagy középhátvéd? Tetszik a játéka...
Ez igy van.barca99 írta:Neves nyugodtan. Aztán nevethetsz azon is, hogy több jó beadása volt idén, mint Abidalnak, aki 10x annyit játszott.
Egyetértek, sztem idén bár nem egyezik a meccs száma Abdullal de Sylva jobban teljesített.barca99 írta:Sylvinhoval mi a baj? És ki jönne helyette? Alig kell játszania, támadni jól támad, és jól is ad be. Egy év még benne van.
1.Ami meccseket én láttam ott néha még jobban is adott be mint Abidal.Karashu írta:Ne haragudj, de ezen nevetnem kell! Méghogy jól ad be!? Annyi eladott labdája van, hogy már rossz nézni! Beívelni nem tud! Ritka mikor beível, pont annak az 1 méteres körzetébe esik a labda, akinek szánta a beívelést!!!barca99 írta:Sylvinhoval mi a baj? És ki jönne helyette? Alig kell játszania, támadni jól támad, és jól is ad be. Egy év még benne van.
Hogy ki jön helyette, arra még nem találtam pontos védőt, de Eboué az szélső vagy középhátvéd? Tetszik a játéka...
Ne haragudj, de ezen nevetnem kell! Méghogy jól ad be!? Annyi eladott labdája van, hogy már rossz nézni! Beívelni nem tud! Ritka mikor beível, hogy pont annak az 1 méteres körzetébe esik a labda, akinek szánta a lövést!!!barca99 írta:Sylvinhoval mi a baj? És ki jönne helyette? Alig kell játszania, támadni jól támad, és jól is ad be. Egy év még benne van.
azért laportát tulzás nem normális elnöknek minősíteni bocs és azért a játékosokkal is elég jégszívűen bánszKarashu írta:Hmm, kezdjünk takarítani: az aláírásomban megtaláljátok, hogy kit rúgnék ki! ÉS már azt is leírtam, hogy kinek kéne jönnie! De ami a legfontosabb! RIJKAARD-NAK MINDENFÉLEKÉPPEN MENNIE KELL!!!
Attól függetlenül én vidám lettem!Titinho írta:Szeretném kijavítani magamat...![]()
Amit reggel írtam a Fabregas-os írásomban tévedtem néhány dologban. (még korán volt) Andy Webster egy ex-Hearts játékos, aki most a Wigan csapatában játszik és 2006-ban került az angol csapatba mégpedig úgy, hogy kivásárolták a szerződéséből 837.000 € fejében. (Csak egy kicsit fordítottam félre...
) Ezt a példát, hozta fel a Katalán Sport.es is, hogy meg lehetne majd próbálni a nyáron Fabregast!
Na csak ennyit akartam...
Az a baj, hogy ezek csak találgatások. Az biztos, hogy nagy átalakítások kellenek nem csak annyi mint a nyáron. A nyári igazolások is (szinte) mind beváltak de több kell gyökeresebb változtatások és ezt a nyáron meg kell lépni még ha nyerünk is címeket.
Titinho írta:Szeretném kijavítani magamat...![]()
Amit reggel írtam a Fabregas-os írásomban tévedtem néhány dologban. (még korán volt) Andy Webster egy ex-Hearts játékos, aki most a Wigan csapatában játszik és 2006-ban került az angol csapatba mégpedig úgy, hogy kivásárolták a szerződéséből 837.000 € fejében. (Csak egy kicsit fordítottam félre...
) Ezt a példát, hozta fel a Katalán Sport.es is, hogy meg lehetne majd próbálni a nyáron Fabregast!
Még annyit hagytam amúgy ki belőle, hogy a mostani fizetését megháromszorozná a Barca!![]()
Na csak ennyit akartam...
ebben is van valami...fradika87 írta: Én azért favorizálnám Drogbát, mert ő egy harcos, erős, vérbeli befejező, aki még technikás is. Így lenne legalább egy magasabb játékos is és eredményesebbek lennénk pontrúgásból is.
Benzema pedig 20 éves, és így idővel nem lenne helye Bojan-nak és Santi-nak. Szerintem pár év múlva ők lesznek a barca nagy sztárjai elől Messivel kiegészülve!