Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fradika87
Barça B

2008.02.12. 15:32:11

Karashu írta:A sport.es-en elhet olvasni Touré nyilatkozatában, hogy Drogba jönne Barcelónába! Csak most nem tom, hogy akkor Benzema-val mi lesz!? Én elsődlegesen őt hoznám, és nem Drogba-t! Nem tudom mennyire igaz ez a nyilatkozat, de azt sem akarom, hogy nagyon sok csatárunk legyen (Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Benzema, Bojan, dos Santos). Remélem van esze a vezetőségnek, és Benzema-ra fognak koncentrálni! Inkább egy 20 éves srác, mint egy 30! Bízok benne, hogy jól fognak dönteni, és Benzema-t hozzuk! :wink:
Én azért favorizálnám Drogbát, mert ő egy harcos, erős, vérbeli befejező, aki még technikás is. Így lenne legalább egy magasabb játékos is és eredményesebbek lennénk pontrúgásból is.
Benzema pedig 20 éves, és így idővel nem lenne helye Bojan-nak és Santi-nak. Szerintem pár év múlva ők lesznek a barca nagy sztárjai elől Messivel kiegészülve!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.12. 15:10:33

Karashu írta:
Karashu írta:Komolyan Titinho, te mindig fel tudsz engem dobni! :D
Most, hogy írtad, hogy Fabregas esetleg visszajönne, kötelező lenne idehozni! (ha olcsó persze) Azonban Diego neve is felmerült a Barcánál, mégpedig az alábbi cikk szerint, mit mondjak, ha Diego és Fabregas jönne, sok minden megoldódna! http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=582775
Az eddigi átigazolási gondolataim:
- védelem: Garay, Maicon, Daniel Alves <-> Thuram, Sylvinho, Oleguer
- középpálya: Diego, Fabregas <-> Edmilson, Deco
- csatársor: Ronaldinho, Gudjohnsen, Ezquerro <-> Benzema, Diego Capel

Ha ez így összejönne, én nagyon boldog lennék! És Zambrotta-t még egy évig itt tartanám, vagy a helyére szerezni egy jó védőt! Így hirtelen nem tok senkit, Nektek vannak elképzeléseitek?
Bocsi ezért, vmiért nem tudom kitörölni! :? :oops: :roll:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Atyec

2008.02.12. 15:07:14

G-Jay írta:Cesc meglátta a lehetőséget, és elment angliába! Ennyi, nem kell túl dramatizálni, hogy ilyen meg olyan körülmények között! Jól tudja ő is, meg sokan még, hogy a Barcába bekerülni nagyon nehéz! Nem egy jó játékost adott a nevelésünk más egyesületnek, mert nem fértek be nálunk! Luis Garcia sem volt épp rossz Liverpoolban...Crosas se verekedné be magát, joban járt a Lyonnal, ott van pique is, meg lehetne még mondani ilyet, Cesc is elment, oszt ennyi! Attól még lehet katalán szíve! Sőt katalán szíve ugy is lehet akárkinek hogy nincs Barca szíve!

G.
Inkább úgy mondanám, hogy nem kell elbagatelizálni. Cesc nem volt 16 évesen se egy átlagos játékos és nem csapatba kerülési okai voltak, hogy elment, hisz akkor nem egy másik eliit alakulatot kellett volna választania.
Ha nem kerül többe, mint amennyiért elment, hát jöjjön, de az itt repkedő 20 milliók nevetségesek, mégha a piaci ára több is már. Legyen már valami önbecsülésünk vagy minden mindegy, csak összejöjjön egy galaktikus Barca?
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.12. 15:05:26

Karashu írta:Komolyan Titinho, te mindig fel tudsz engem dobni! :D
Most, hogy írtad, hogy Fabregas esetleg visszajönne, kötelező lenne idehozni! (ha olcsó persze) Azonban Diego neve is felmerült a Barcánál, mégpedig az alábbi cikk szerint, mit mondjak, ha Diego és Fabregas jönne, sok minden megoldódna! http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=582775

Ha ez így összejönne, én nagyon boldog lennék! És Zambrotta-t még egy évig itt tartanám, vagy a helyére szerezni egy jó védőt! Így hirtelen nem tok senkit, Nektek vannak elképzeléseitek?
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.12. 15:04:26

A sport.es-en elhet olvasni Touré nyilatkozatában, hogy Drogba jönne Barcelónába! Csak most nem tom, hogy akkor Benzema-val mi lesz!? Én elsődlegesen őt hoznám, és nem Drogba-t! Nem tudom mennyire igaz ez a nyilatkozat, de azt sem akarom, hogy nagyon sok csatárunk legyen (Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Benzema, Bojan, dos Santos). Remélem van esze a vezetőségnek, és Benzema-ra fognak koncentrálni! Inkább egy 20 éves srác, mint egy 30! Bízok benne, hogy jól fognak dönteni, és Benzema-t hozzuk! :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2008.02.12. 15:02:27

Persze D. Alves ahogy Te is írtad :D
Most nyáron nagy jövés menés lehet: Thuram, Oleguer, Márquez, Sylvinho, Edmilson, Ezquerro, Gudi, (Ronaldinho, Deco) Az első 7 ember ha távozik nem fogunk értük sok pénzt kapni. tehát a Barcának nagyon a zsebébe kell nyulnia. Ha Roni és Deco is távozna akkor viszont ez fedezhetné a költségeket. Így vagy úgy de 7 ember szerintem minimum elmegy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.02.12. 15:09:12-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.12. 14:58:13

Komolyan Titinho, te mindig fel tudsz engem dobni! Very Happy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.02.12. 15:07:49-kor.
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.02.12. 14:28:55

baggio.hu írta:Szóval,szerintem,Thuram,Oleguer,Márquez(rá sokszor haragszom),Edmilson,,Sylvinho,Ezquerro mehet,ők már nem férnek be a csapatba ujitani kellene.
Márquez-al mi bajod? simán be fér csapatba szerintem nagyon jó védő és fejelni is tud hejjel-közzel :D számomra ő is meghatározó ember a csapatban
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.12. 14:19:29

Cesc meglátta a lehetőséget, és elment angliába! Ennyi, nem kell túl dramatizálni, hogy ilyen meg olyan körülmények között! Jól tudja ő is, meg sokan még, hogy a Barcába bekerülni nagyon nehéz! Nem egy jó játékost adott a nevelésünk más egyesületnek, mert nem fértek be nálunk! Luis Garcia sem volt épp rossz Liverpoolban...Crosas se verekedné be magát, joban járt a Lyonnal, ott van pique is, meg lehetne még mondani ilyet, Cesc is elment, oszt ennyi! Attól még lehet katalán szíve! Sőt katalán szíve ugy is lehet akárkinek hogy nincs Barca szíve!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Atyec

2008.02.12. 14:12:09

Titinho írta: de én Cesc-et nagyobbra tartom és még fiatalabb is+katalán szíve van+jobban be tudna illeszkedni, hiszen mondhatjuk, hogy hazajönne! Én bízok benne, hogy vissza tudjuk majd hozni a "mi fiúnkat"!
Ha annyira katalán szíve, akkor miért ment el? Ráadásul ilyen körülmények közt? Miért vágyódtok annyian utána?

Más. Honna tudjuk, hogy Marquez elvágyódik?
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.12. 14:05:03

Ha óccsóér' jönne Fabregas (mondjuk 20 millió alatt), akkor mindenképpen le kell rá csapni. Egyébként is hendikeppel indulunk érte. Diego is jó, bár vannak hibái, de csak 22 éves, előtte áll a jövő. Lamparddal egy centivel nem lennénk beljebb.

Viszont az irányító idén a legnagyobb hiányposzt. Év elején, amikor jó formában volt Deco, nagyjából jó kis meccseket játszottunk. Amióta megsérült, és hiányzik egy igazi karmester, azóta látjuk mi van (az érem másik oldala, hogy át lehetne állni egy olyan rendszerre is ami nem függ ennyire egy irányítótól - de ez már másik topic :) ).
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.12. 13:39:30

Na egy kis friss átigazolási pletyka a Barca háza tájáról:

A Barca állítólag a nyáron, aránylag kevés pénzért megszerezhetné Cesc Fabregast! Ha Angliában elfogadják az új szabályozási rendszert (amelyet egy bizonyos Andy Webster terjesztett elő) akkor a Bosman-szabállyzattal hasonló lesz! Mivel már Cesc 3 éve játszik az Arsenal-ban ezért ki lehetne vásárolnia magát! Állítólag az Arsenal szerződést szeretne hosszabítani, de Cesc azt mondta, hogy majd csak nyáron fog foglalkozni ezekkel a dolgokkal, addig semmiképpen! Továbbra is szeretne egyszer a Barcában játszani és itt sikeres lenni.

Itt van egy kép róla amit a SPORT szerkesztősége csinált:(Xavi teste és Cesc arca...jól áll neki amúgy :D)
http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8

A másik lehetséges jelölt a brazil válogatott 22 éves irányító középpályása Diego Ribas da Cunha művésznevén: Diego! Őt tartják majd Deco lehetséges utódjának, ha Deco úgy dönt, hogy a nyáron továbbáll! Az Írország-Brazília meccsen is ott voltak a Barca megfigyelői és az ő játékát is figyelték! Annyi a bibi, hogy a Werder semmiképpen nem akarja elengedni így ő is nagyon drága lenne, biztos egy hatalmas összeget kérne a Werder.

Akit érdekel a cikk, az elolvashatja az El Mundo Deportivo-n:
http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8

Felmerült még tegnap Lampard neve is. A jelenlegi szabályok szerint a nyáron 7 millió €-ért meg tudnánk őt szerezni!

Én nem tartom olyan jónak, hogy ő rá bízzuk a csapat irányítását! Nem is fiatal, már 29 éves (asszem, hogy a nyáron lesz 30), olyan mintha elmenne Deco és egy majdnem ugyanolyan korú "gyengébb" játékossal pótolnánk!
Én személy szerint Fabregasnak örülnék jobban, én valahogy Diego-ért nem nagyon rajongok! Elismerem a képességeit, de én Cesc-et nagyobbra tartom és még fiatalabb is+katalán szíve van+jobban be tudna illeszkedni, hiszen mondhatjuk, hogy hazajönne! Én bízok benne, hogy vissza tudjuk majd hozni a "mi fiúnkat"! :twisted:

Na csak ennyit akartam... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.12. 13:28:00

Én még mindig Diego-t szajkózom, de állandóan csak süket fülekre találok!!! Bár inkább Lampard mint Deco, de öreg, így ő se kell! Diego-t kéne idehozni, nem Lampardot! Csak úgyis az utóbbi jön ide! Sajnos... Jah, még egy kérdés... Miért ilyen balf*sz a vezetőség??? Most komolyan, mér Lámpát hoznák ide, miért nem vmi fiatalt? Capel/Diego - LOL vezetőség!!!
edeinho
Jugador del Barça

2008.02.12. 13:22:06

robertfcb írta:Lampard helyett nyugodtam jöhetne Diego, 22 éves és ő még éhes a sikerre. És még lehet olcsóbban meg tudnánk szerezni, mint Lampardot.
Lámpa csak azért lenne olcsó mert több mint 3 éve van szerződése a cselzivel és kivásárolhatjuk ha kifizetjük a hátralevő fizuját ami kb 10-15 millió euró asszem..
robertfcb
Capitá del Barça

2008.02.12. 13:18:57

Lampard helyett nyugodtam jöhetne Diego, 22 éves és ő még éhes a sikerre. És még lehet olcsóbban meg tudnánk szerezni, mint Lampardot.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.12. 13:00:20

fradika87 írta:És csak ugy járnánk vele, mint Henry-val!
Hát, én még mindig nem tudom hova tenni Henryt... :roll:

Lampard viszont teljesen felesleges.
fradika87
Barça B

2008.02.12. 12:57:14

És csak ugy járnánk vele, mint Henry-val!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.12. 12:54:58

És persze 29 évesen felesleges megvenni, öreg.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.12. 12:53:26

Túlértékelt, sablonos, és vannak nála jóval jobbak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.12. 12:47:52

Rivaldo11 írta:Öt játékostól-más más okból ugyan-de mindenképp megválnék: Gondolok itt Gudjohnsenre, Ezquerrora, Thuramra, Oleguerre, és sajnos Zambrottára. Decot nem mindenáron engedném el, csak ha Ő is távozni akar, és találunk is egy hozzá hasoló kalibert a piacon-nem lesz könnyű, és még véletlenül sem ilyen Lampard félére gondolok. A jelöltem most Daniel Carvalho, aki zseniális futballista. Ronaldinhot semmiképp nem adnám el, előbb megnézném egy másik edzőnél mit mutat.
Mi bajod Lamparddal?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.12. 12:24:18

Öt játékostól-más más okból ugyan-de mindenképp megválnék: Gondolok itt Gudjohnsenre, Ezquerrora, Thuramra, Oleguerre, és sajnos Zambrottára. Decot nem mindenáron engedném el, csak ha Ő is távozni akar, és találunk is egy hozzá hasoló kalibert a piacon-nem lesz könnyű, és még véletlenül sem ilyen Lampard félére gondolok. A jelöltem most Daniel Carvalho, aki zseniális futballista. Ronaldinhot semmiképp nem adnám el, előbb megnézném egy másik edzőnél mit mutat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.12. 12:11:27

baggio.hu írta:Szóval,szerintem,Thuram,Oleguer,Márquez(rá sokszor haragszom),Edmilson,,Sylvinho,Ezquerro mehet,ők már nem férnek be a csapatba ujitani kellene.Az elnökkel nekem semmi bajom,Rijkaard már nem tudja azt a pluszt nyújtani ami kellene,ide olyan edző kell aki tűzben tartja a fiukat motivalja őket(és nem Mourinhora gondolok,mert mindenki azt várja).Na jó csak sokan.Érkezők hmm....
Csatár semmiképp,van nekünk elég.Dani Alves jöhet,a védelemben pedig nem érdemes álmodozni olyanokról akik elérhetetlenek.Olyan emberekre gondolok akik 22-26 év közöttiek,és a védelemben oszlopos tagok,afrikai,katalán japán,nekem mindegy ha kiemelkedően jó akkor jöhet.Mert itt a jó nem elég itt minimum 150% kell nyujtani,es ehhez ugyebár egy belevaló edző!bevallom irigylem a realt a Pepe miatt,jó vásárt csináltak vele.
Fele annyit sem nyujtja mint a Portoban...
Egyébként hamár elérhetetlen dolgoknál tartunk a Chelsea közel 40 millio fontért sem tudta megvenni... Ő nem elérhetetlen? :roll:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Goikoechea
Jugador del Barça

2008.02.12. 08:56:51

Szevasztok!

Régóta olvasom a fórumot, de mégrégebbről szeretem a csapatot. Akkoriban még Bakero, meg Hristo volt a kedvenc. Meg akkor volt egy orbitális oboa a Milántól. :cry:

A védelem mind két szélére kell ember, a középhátvéd kérdés eldőlni látszik a kis Garayval. Nyáron biztos nagy pucolás lesz, és a védelemmel fogják kezdeni (Marquez, Oleguer, Thuram papa, Zambi is elvágyik, és a brazil gyerek sem fiatal a balon). Középpályára is kell nekünk emberke Deco helyére aki teljesen üres sztem és nincs is kedve már játszani. Lampard nem rossz választás, de egy Diego jobb lenne. A Poolban játszik az Agger, aki a védelem balszélén és középen is megállja a helyét, magas és fiatal, cserének ideális. Ha elmenne Guddy, meg szegény alábecsült Ezqu, akkor beférhet Benzema, a kicsik meg jók lesznek cserének. R10 meg maradjon csak, [auto_cenzúra] gyerek. Edzőbá mehetne, de én nem Murinhot hoznám mer nem szeretem, hanem Rafa bácsit aki szintén távozni fog a nyáron, de akkor hozhatja Gerrardot meg a Torrest, oszt jónapot.

Okosabbak most sem lettünk.
baggio.hu
Barça C

2008.02.12. 01:16:20

Szóval,szerintem,Thuram,Oleguer,Márquez(rá sokszor haragszom),Edmilson,,Sylvinho,Ezquerro mehet,ők már nem férnek be a csapatba ujitani kellene.Az elnökkel nekem semmi bajom,Rijkaard már nem tudja azt a pluszt nyújtani ami kellene,ide olyan edző kell aki tűzben tartja a fiukat motivalja őket(és nem Mourinhora gondolok,mert mindenki azt várja).Na jó csak sokan.Érkezők hmm....
Csatár semmiképp,van nekünk elég.Dani Alves jöhet,a védelemben pedig nem érdemes álmodozni olyanokról akik elérhetetlenek.Olyan emberekre gondolok akik 22-26 év közöttiek,és a védelemben oszlopos tagok,afrikai,katalán japán,nekem mindegy ha kiemelkedően jó akkor jöhet.Mert itt a jó nem elég itt minimum 150% kell nyujtani,es ehhez ugyebár egy belevaló edző!bevallom irigylem a realt a Pepe miatt,jó vásárt csináltak vele.
CS0ki
Entrenador del Barça

2008.02.12. 00:03:40

kicsit már elegem van abból is hogy oylan játékosokat védtek akik megsemérdemleik hogy védjük őket!!Ronnit meg szidják mint a bokrot!! Tudod miylen rosszul esik ez neki??
Nem hinném, hogyolvasgatja ezt a fórumot... :) Viszont a Nou Campban ha melegíteni indul, akkor is 70 ezer ember tombol. Stóval nem kell ezért aggódni...
Benzema jó, de majd máshol megmutatja...
Remélem nálunk! :)
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
Lezárt