Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért favorizálnám Drogbát, mert ő egy harcos, erős, vérbeli befejező, aki még technikás is. Így lenne legalább egy magasabb játékos is és eredményesebbek lennénk pontrúgásból is.Karashu írta:A sport.es-en elhet olvasni Touré nyilatkozatában, hogy Drogba jönne Barcelónába! Csak most nem tom, hogy akkor Benzema-val mi lesz!? Én elsődlegesen őt hoznám, és nem Drogba-t! Nem tudom mennyire igaz ez a nyilatkozat, de azt sem akarom, hogy nagyon sok csatárunk legyen (Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Benzema, Bojan, dos Santos). Remélem van esze a vezetőségnek, és Benzema-ra fognak koncentrálni! Inkább egy 20 éves srác, mint egy 30! Bízok benne, hogy jól fognak dönteni, és Benzema-t hozzuk!
Bocsi ezért, vmiért nem tudom kitörölni!Karashu írta:Karashu írta:Komolyan Titinho, te mindig fel tudsz engem dobni!![]()
Most, hogy írtad, hogy Fabregas esetleg visszajönne, kötelező lenne idehozni! (ha olcsó persze) Azonban Diego neve is felmerült a Barcánál, mégpedig az alábbi cikk szerint, mit mondjak, ha Diego és Fabregas jönne, sok minden megoldódna! http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=582775
Az eddigi átigazolási gondolataim:
- védelem: Garay, Maicon, Daniel Alves <-> Thuram, Sylvinho, Oleguer
- középpálya: Diego, Fabregas <-> Edmilson, Deco
- csatársor: Ronaldinho, Gudjohnsen, Ezquerro <-> Benzema, Diego Capel
Ha ez így összejönne, én nagyon boldog lennék! És Zambrotta-t még egy évig itt tartanám, vagy a helyére szerezni egy jó védőt! Így hirtelen nem tok senkit, Nektek vannak elképzeléseitek?
Inkább úgy mondanám, hogy nem kell elbagatelizálni. Cesc nem volt 16 évesen se egy átlagos játékos és nem csapatba kerülési okai voltak, hogy elment, hisz akkor nem egy másik eliit alakulatot kellett volna választania.G-Jay írta:Cesc meglátta a lehetőséget, és elment angliába! Ennyi, nem kell túl dramatizálni, hogy ilyen meg olyan körülmények között! Jól tudja ő is, meg sokan még, hogy a Barcába bekerülni nagyon nehéz! Nem egy jó játékost adott a nevelésünk más egyesületnek, mert nem fértek be nálunk! Luis Garcia sem volt épp rossz Liverpoolban...Crosas se verekedné be magát, joban járt a Lyonnal, ott van pique is, meg lehetne még mondani ilyet, Cesc is elment, oszt ennyi! Attól még lehet katalán szíve! Sőt katalán szíve ugy is lehet akárkinek hogy nincs Barca szíve!
G.
Karashu írta:Komolyan Titinho, te mindig fel tudsz engem dobni!![]()
Most, hogy írtad, hogy Fabregas esetleg visszajönne, kötelező lenne idehozni! (ha olcsó persze) Azonban Diego neve is felmerült a Barcánál, mégpedig az alábbi cikk szerint, mit mondjak, ha Diego és Fabregas jönne, sok minden megoldódna! http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=582775
Az eddigi átigazolási gondolataim:
- védelem: Garay, Maicon, Daniel Alves <-> Thuram, Sylvinho, Oleguer
- középpálya: Diego, Fabregas <-> Edmilson, Deco
- csatársor: Ronaldinho, Gudjohnsen, Ezquerro <-> Benzema, Diego Capel
Ha ez így összejönne, én nagyon boldog lennék! És Zambrotta-t még egy évig itt tartanám, vagy a helyére szerezni egy jó védőt! Így hirtelen nem tok senkit, Nektek vannak elképzeléseitek?
Márquez-al mi bajod? simán be fér csapatba szerintem nagyon jó védő és fejelni is tud hejjel-közzelbaggio.hu írta:Szóval,szerintem,Thuram,Oleguer,Márquez(rá sokszor haragszom),Edmilson,,Sylvinho,Ezquerro mehet,ők már nem férnek be a csapatba ujitani kellene.
Ha annyira katalán szíve, akkor miért ment el? Ráadásul ilyen körülmények közt? Miért vágyódtok annyian utána?Titinho írta: de én Cesc-et nagyobbra tartom és még fiatalabb is+katalán szíve van+jobban be tudna illeszkedni, hiszen mondhatjuk, hogy hazajönne! Én bízok benne, hogy vissza tudjuk majd hozni a "mi fiúnkat"!
Lámpa csak azért lenne olcsó mert több mint 3 éve van szerződése a cselzivel és kivásárolhatjuk ha kifizetjük a hátralevő fizuját ami kb 10-15 millió euró asszem..robertfcb írta:Lampard helyett nyugodtam jöhetne Diego, 22 éves és ő még éhes a sikerre. És még lehet olcsóbban meg tudnánk szerezni, mint Lampardot.
Mi bajod Lamparddal?Rivaldo11 írta:Öt játékostól-más más okból ugyan-de mindenképp megválnék: Gondolok itt Gudjohnsenre, Ezquerrora, Thuramra, Oleguerre, és sajnos Zambrottára. Decot nem mindenáron engedném el, csak ha Ő is távozni akar, és találunk is egy hozzá hasoló kalibert a piacon-nem lesz könnyű, és még véletlenül sem ilyen Lampard félére gondolok. A jelöltem most Daniel Carvalho, aki zseniális futballista. Ronaldinhot semmiképp nem adnám el, előbb megnézném egy másik edzőnél mit mutat.
Fele annyit sem nyujtja mint a Portoban...baggio.hu írta:Szóval,szerintem,Thuram,Oleguer,Márquez(rá sokszor haragszom),Edmilson,,Sylvinho,Ezquerro mehet,ők már nem férnek be a csapatba ujitani kellene.Az elnökkel nekem semmi bajom,Rijkaard már nem tudja azt a pluszt nyújtani ami kellene,ide olyan edző kell aki tűzben tartja a fiukat motivalja őket(és nem Mourinhora gondolok,mert mindenki azt várja).Na jó csak sokan.Érkezők hmm....
Csatár semmiképp,van nekünk elég.Dani Alves jöhet,a védelemben pedig nem érdemes álmodozni olyanokról akik elérhetetlenek.Olyan emberekre gondolok akik 22-26 év közöttiek,és a védelemben oszlopos tagok,afrikai,katalán japán,nekem mindegy ha kiemelkedően jó akkor jöhet.Mert itt a jó nem elég itt minimum 150% kell nyujtani,es ehhez ugyebár egy belevaló edző!bevallom irigylem a realt a Pepe miatt,jó vásárt csináltak vele.
Nem hinném, hogyolvasgatja ezt a fórumot...kicsit már elegem van abból is hogy oylan játékosokat védtek akik megsemérdemleik hogy védjük őket!!Ronnit meg szidják mint a bokrot!! Tudod miylen rosszul esik ez neki??
Remélem nálunk!Benzema jó, de majd máshol megmutatja...