Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem egy jol edzett európai is ér annyit mint egy színesbőrűKarashu írta:Persze, hogy az európai egy katalán legyen! Csak azért mondtam egy afrikait is, mert az afrikaiak marha sokat tudnak futni, vmeiknek szinte már 3 tüdeje van! Jobb az állóképességük mint a fehéreknek, ezért is támogatom az afrikai játékosok ide - ötleteket. De ha nem Afrika, akkor csak is Dél-Amerika!Fernando írta:Xavi kispad?Akkor már inkább 4 kp-jással kéne játszani mert ott a hiba, hamar átjönnek rajtunk. Én az afrikaiak helyett jobban forszírozom a katalánokat. Pl.: Luque
Persze, hogy az európai egy katalán legyen! Csak azért mondtam egy afrikait is, mert az afrikaiak marha sokat tudnak futni, vmeiknek szinte már 3 tüdeje van! Jobb az állóképességük mint a fehéreknek, ezért is támogatom az afrikai játékosok ide - ötleteket. De ha nem Afrika, akkor csak is Dél-Amerika!Fernando írta:Xavi kispad?Akkor már inkább 4 kp-jással kéne játszani mert ott a hiba, hamar átjönnek rajtunk. Én az afrikaiak helyett jobban forszírozom a katalánokat. Pl.: Luque
Na végre vki aki hasonlóan vélekedik mint én! Mmint nem az afrikaikkal van bajom, hanem hogy katalánok legyenek, vagy spanyolok a csapatban inkább! De ezt már kifejtettem korábban!Fernando írta: Én az afrikaiak helyett jobban forszírozom a katalánokat. Pl.: Luque
A kérdés úgy indul, hogy mi a játékrendszer. Ha Rijkaard marad, akkor 3 középpályás lesz ahogy eddig is és ha jönne Lampard, ugyanaz lenne a probléma mint idén nyáron. Ki marad ki? Xavi, Iniesta, Lampard? Mert Yaya alap, hogy kell. Szóval én akkor igazolnék, ha eldőlne, ki az edző. Mert a játékrendszer és a technikai stáb határozza meg a felállást is.Karashu írta:Lapmard ennyiért már jó ötlet, de akkor most hogy is nézne ki a középpálya?
Nálam így lenne, de még mindig nem találtam embert az egyik szélre:
---Lampard--------Iniesta----------Touré--------?---
Diegonak örülné, vagy Capelnek oda... Nálam Xavi Iniesta váltását jelenti! Sorry...
Kül, télleg hülyeség volt az írni, hogy Henry-t adjuk el, Mourinho keze alatt lehet szét****ná az ellenfelek fejét!
Bízzunk abba, hogy Henry kap egy olyan edzőt a feje fölé, aki tudja használni..Ebben a kollégáknak igaza volt.Chris0527 írta:hát érdekes viták folynak itt...Benzema nem rossz de Messi az Messi...Henry hülye lenne elmenni innen föleg nem vissza PL-be...
Én nagyon jó játékosnak tartom a srácot, neki sem ártana egy környezetváltás és simán el tudom képzelni Deco helyett. Nagy munkabírású, jól lő és technikás, valamint robotolni is tud. Nem hiába van gondban Capello, amikor 2 hasonló játékos van egy posztra, mint Gerard és Lampard.senzu írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=581830
lényeg, a nyáron megvehetnénk Lampardot 7 millió euro-ért
az ok:
Lampard could use the FIFA rule that allows players to just pay up the remainder of their contract when they want to join another club after record ruling from Court of Arbitration for Sport.
vélemények?
Sztem Zozzy válasza abszolút kielégítő...és VILÁGOSKarashu írta:Zozzy 5, neked meg mi bajod van? Inkább írd le, és ne Nobel-díjazz it nekem!
Hmm, lássuk csak...Olvastuk a foci 24-en, hogy a Newcastle érdeklődik Henry iránt. Ebből már lehet kombinálni, és olyan fantasztikus ötletekkel előjönni, mint Te.Karashu írta: Zozzy 5, neked meg mi bajod van? Inkább írd le, és ne Nobel-díjazz it nekem!
Igazából miről beszéltek kollégák?Karashu írta:Köszi OROSZ10, hogy egyetértesz velem, de soha nem lesz Benzema akkora, mint Messi! A kedvenc játékosom, és a világ egyik legjobbja! Ettől függetlenül Benzema és Capel jöhetne ide!
Zozzy 5, neked meg mi bajod van? Inkább írd le, és ne Nobel-díjazz it nekem!
Szerintem meg kár összehasonlítani...De abban biztos vagyok, hogy Henry helyét át fogja venni a francia játékosok között. Hihetetlen tehetség a srác, fiatal és még fejlődhet. Valamint a legjobb csapatban van, a Lyon piszkosul ért ahhoz, hogy kinevelje a csillagokat, majd eladja drágán. Szerintem Henry visszavonulása után Ő lesz az elsőszámú francia csatár.Lionel Messi Fan írta:Benzema jobb mint Messi??? Nevetséges. Benzema jó játékos de nem lesz akkora sztem mint Messi lesz