Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Aprieto

2008.02.11. 22:35:19

Luque komplett játékos, nagyon durva bal lába van, szabikat jól lövi, gyors, technikás. DE SZÉLSŐ!!! Jelenleg nem szélsőkkel játszunk. Sajnos.

Rá egyébként akkor kellett volna lecsapni, amikor otthagyta a Deportivot... nem most. (Többek között az Inter és a Madrid is jelentkezett érte...)
robben
Jugador del Barça

2008.02.11. 22:23:44

Valóban sok csatárral rendelkezünk ( "Henry, Messi, Eto'o, R10, Dos Santos, Bojan, de még Guddy is"), de ezek közül Eto'o és Messi hozza a szintet.Dos Santos és Bojan még túl fiatal, R10 rég nem a régi, Henry pedig egy csalódás.Szerintem igen is kell Benzema, ne hogy a végén a Realba kössön ki, mint annak idején Zidan.Nagy játékos lesz belőle.[/quote][/b]
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.11. 22:23:12

kicsit már elegem van abból is hogy oylan játékosokat védtek akik megsemérdemleik hogy védjük őket!!Ronnit meg szidják mint a bokrot!! Tudod miylen rosszul esik ez neki?? Tudod ha ő nem lett volna akkor ez a csapat most sehol nem lenne!!mivan ha másfél éve semmit nem csinál hmm?na jófél éve mert tavaly ugyebár házigólkirálylett!!szóval féléve semmi szinteÍ??és??? azért van mellette még 20 sztár nem hogy huzzák a csapatot!!ti beszéltek állandóan a csapatjátékról nekem!!akkor meg ne Ronaldinhot cseszegessük már mindig!!mindenhol!!ha ez az ember nemlenne most nekünk misem lennénk ennyien a fórumon!!Ugygondolom mert akik most ittvannak azoknak az 1/3-a 2003 óta ismeri a Barcelona nevet!!ugyhogy sokat köszönhetünk neki és én örökké imádni fogom!!Ő az egyetlen!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.11. 22:12:18

sajnosLukrécia sosem lesz már oylan mint a eporban ott rontotta el amikor elment a Castlebe!!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.11. 22:11:02

Mibajod Albert Luque-vél? egy 4-4-2 es felállásban tökéletes rotációs taktikával nagyon sokat érne. Vágyállom
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.11. 22:06:18

csak spanyolokat és katalánokat??hm... akkor olyanok leszündnem mint az Athletic bilbao!!semmi értelme maximum kellene a Ramos, Vicente , Joaqin, de több spanyol nem, pláne katalán nem:)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.11. 21:58:24

Karashu írta:
Fernando írta:Xavi kispad? :roll: Akkor már inkább 4 kp-jással kéne játszani mert ott a hiba, hamar átjönnek rajtunk. Én az afrikaiak helyett jobban forszírozom a katalánokat. Pl.: Luque
Persze, hogy az európai egy katalán legyen! Csak azért mondtam egy afrikait is, mert az afrikaiak marha sokat tudnak futni, vmeiknek szinte már 3 tüdeje van! Jobb az állóképességük mint a fehéreknek, ezért is támogatom az afrikai játékosok ide - ötleteket. De ha nem Afrika, akkor csak is Dél-Amerika!
Sztem egy jol edzett európai is ér annyit mint egy színesbőrű
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
robag
Jugador d'estrella

2008.02.11. 21:47:46

Szerintem hagyjuk ezt a csatár kérdést, mert tele van velük a padlás!
Henry, Messi, Eto'o, R10, Dos Santos, Bojan, de még Guddy is.
Ne legyünk telhetetlenek...
Benzema jó, de majd máshol megmutatja...

Viszont:

Két szélső védő, de az tegnapra!
Zambrotta mehetne haza, Sylvinho se egy egy mai sütés, Abidal-lal kapcsolatban is már csak a halvány remény pislákol bennem.

D. Alves, Clichy, Evra és ilyen emberekbe kellene gondolkodni, Vagy faragjunk be valakit a b-ből, mert most már évek óta húzodik ez a probléma, és nagyon nagy hatással van a játékunkra. Mióta Belletti és Gio elment, gatya a támadójáték, a beadások a túloldalon mennek taccsra, Oleguerek esnek-kelnek, és valljuk be a Captain sem túl acélos a szélső poszton.
Még egy középhátvéd: Garay, ezt kipipálhatjuk.

Vkp: még egy Touré szintű játékos, Lehetőleg 23-24 évnél fiatalabb.
És végül Xavi, Iniesta, Deco.
Én egyiket sem adnám el. Egyszerüen nincs jelen pillanatban náluk jobb képességű kőzéppályás Kakát és Fabregast kivéve.
Xavit és Iniestát úgysem adják el, De én Decotól sem válnék meg.
Ha Crosas villant a Lyonnál, akkor inkább kérjük vissza őt.

Ja és ha év végére még mindig ilyen lélektelenül játszunk akkor új edző.
Csak légyszí, ne valami 60 éves vén fószert, aki még fűzös labdával kezdte...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.11. 21:35:42

Fernando írta:Xavi kispad? :roll: Akkor már inkább 4 kp-jással kéne játszani mert ott a hiba, hamar átjönnek rajtunk. Én az afrikaiak helyett jobban forszírozom a katalánokat. Pl.: Luque
Persze, hogy az európai egy katalán legyen! Csak azért mondtam egy afrikait is, mert az afrikaiak marha sokat tudnak futni, vmeiknek szinte már 3 tüdeje van! Jobb az állóképességük mint a fehéreknek, ezért is támogatom az afrikai játékosok ide - ötleteket. De ha nem Afrika, akkor csak is Dél-Amerika!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.11. 21:35:09

Fernando írta: Én az afrikaiak helyett jobban forszírozom a katalánokat. Pl.: Luque
Na végre vki aki hasonlóan vélekedik mint én! Mmint nem az afrikaikkal van bajom, hanem hogy katalánok legyenek, vagy spanyolok a csapatban inkább! De ezt már kifejtettem korábban!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.02.11. 21:31:48

Hát szvsz pont a védelem ami stabilabb mint a többi... de minden a nyártól függ elmegy e esetleg vki(Zambrotta, Oleguer, Thuram-off)...védelembe ugy néz ki jön Garay, kiv leszek erre a gyerekre eddig nem igen hallotam róla...én egyébként nem tudom hogy kéne változtatni ezen a csapaton nekem túl megfelel a játékos állomány ezért nem is értem ezt a játékot ami most folyik...
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.11. 21:30:44

Xavi kispad? :roll: Akkor már inkább 4 kp-jással kéne játszani mert ott a hiba, hamar átjönnek rajtunk. Én az afrikaiak helyett jobban forszírozom a katalánokat. Pl.: Luque
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.11. 21:28:07

Most jutott eszembe, hogy inkább a védelmet kéne erősíteni, 3 kp elég egyszerre a pályán. Mivel lesz 3 cs, és 4 védő, ezért Lampard, Iniesta, Touré jól ellennének! Kispad: Xavi, és még 2 másik fiatal srác, vmi európai meg egy afrikai. A védelembe én beleölnék annyit, hogy stabil kispad, és tartalék legyen, mert a kezdőből mindig lesz sérült járékosunk. (boccsa, este van :S)
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.11. 20:58:04

Karashu írta:Lapmard ennyiért már jó ötlet, de akkor most hogy is nézne ki a középpálya?
Nálam így lenne, de még mindig nem találtam embert az egyik szélre:

---Lampard--------Iniesta----------Touré--------?---

Diegonak örülné, vagy Capelnek oda... Nálam Xavi Iniesta váltását jelenti! Sorry...
Kül, télleg hülyeség volt az írni, hogy Henry-t adjuk el, Mourinho keze alatt lehet szét****ná az ellenfelek fejét!
A kérdés úgy indul, hogy mi a játékrendszer. Ha Rijkaard marad, akkor 3 középpályás lesz ahogy eddig is és ha jönne Lampard, ugyanaz lenne a probléma mint idén nyáron. Ki marad ki? Xavi, Iniesta, Lampard? Mert Yaya alap, hogy kell. Szóval én akkor igazolnék, ha eldőlne, ki az edző. Mert a játékrendszer és a technikai stáb határozza meg a felállást is.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.11. 20:54:42

Lapmard ennyiért már jó ötlet, de akkor most hogy is nézne ki a középpálya?
Nálam így lenne, de még mindig nem találtam embert az egyik szélre:

---Lampard--------Iniesta----------Touré--------?---

Diegonak örülné, vagy Capelnek oda... Nálam Xavi Iniesta váltását jelenti! Sorry...
Kül, télleg hülyeség volt az írni, hogy Henry-t adjuk el, Mourinho keze alatt lehet szét****ná az ellenfelek fejét!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.11. 20:50:21

Chris0527 írta:hát érdekes viták folynak itt...Benzema nem rossz de Messi az Messi...Henry hülye lenne elmenni innen föleg nem vissza PL-be...
Bízzunk abba, hogy Henry kap egy olyan edzőt a feje fölé, aki tudja használni..Ebben a kollégáknak igaza volt.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.11. 20:47:26

Nem kapott senki semmiféle kitiltást.

OFF vége!

szerk: mégis :D
az uccsó megmozdulásáról lemaradtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.02.11. 21:30:34-kor.
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.02.11. 20:42:40

hát érdekes viták folynak itt...Benzema nem rossz de Messi az Messi...Henry hülye lenne elmenni innen föleg nem vissza PL-be...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris0527 2008.02.11. 20:46:57-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.11. 20:31:05

senzu írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=581830

lényeg, a nyáron megvehetnénk Lampardot 7 millió euro-ért
az ok:

Lampard could use the FIFA rule that allows players to just pay up the remainder of their contract when they want to join another club after record ruling from Court of Arbitration for Sport.

vélemények?
Én nagyon jó játékosnak tartom a srácot, neki sem ártana egy környezetváltás és simán el tudom képzelni Deco helyett. Nagy munkabírású, jól lő és technikás, valamint robotolni is tud. Nem hiába van gondban Capello, amikor 2 hasonló játékos van egy posztra, mint Gerard és Lampard.

Jót tenne a csapatnak, ráadásul aprópénzbe kerül, mert a FIFA szabály lehetővé teszi. 7millió kb R10 éves fizetése. Simán megéri egy ilyen játékosért.
elprat
Capitá del Barça

2008.02.11. 20:30:24

Karashu írta:Zozzy 5, neked meg mi bajod van? Inkább írd le, és ne Nobel-díjazz it nekem! :?
Sztem Zozzy válasza abszolút kielégítő...és VILÁGOS :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.11. 20:28:36

Karashu írta: Zozzy 5, neked meg mi bajod van? Inkább írd le, és ne Nobel-díjazz it nekem! :?
Hmm, lássuk csak...Olvastuk a foci 24-en, hogy a Newcastle érdeklődik Henry iránt. Ebből már lehet kombinálni, és olyan fantasztikus ötletekkel előjönni, mint Te.
1. Laporta majd belemegy annak a játékosnak az eladásába fél év után, aki élete álma volt.
2. Henry minden bizonnyal a szarkákhoz vágyik.
3. Ne próbáljuk ki Henry-t egy olyan edzővel aki használni is tudja, vegyünk inkább egy Diego Capelt.

csupán ennyi.

Ahhoz meg nem fűznék semmit, hogy Benzema jobb, mint Messi.

színvonal, színvonal...
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.11. 20:28:12

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=581830

lényeg, a nyáron megvehetnénk Lampardot 7 millió euro-ért
az ok:

Lampard could use the FIFA rule that allows players to just pay up the remainder of their contract when they want to join another club after record ruling from Court of Arbitration for Sport.

vélemények?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.11. 20:21:41

Karashu írta:Köszi OROSZ10, hogy egyetértesz velem, de soha nem lesz Benzema akkora, mint Messi! A kedvenc játékosom, és a világ egyik legjobbja! Ettől függetlenül Benzema és Capel jöhetne ide!

Zozzy 5, neked meg mi bajod van? Inkább írd le, és ne Nobel-díjazz it nekem! :?
Igazából miről beszéltek kollégák? :lol: Összehasonlítgatunk játékosokat? Kéne látni, hogy mit művelnek ugyanabban a csapatban hosszútávon. A másik, hogy Eto'o és Messi sem kerül összehasonlításra, mind a kettőnek meg van az az adottsága, ami kell a csapatnak. De azért Benzema és Messi sincsen egy poszton, bár támadók mindketten. Mégis más lenne a feladatuk. Szerintem felesleges hasonlítgatni. De ha már szeretnétek, akkor Valdes vs. Casillas? :lol: :lol:

Én Valdesre szavazok.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.11. 20:17:16

Köszi OROSZ10, hogy egyetértesz velem, de soha nem lesz Benzema akkora, mint Messi! A kedvenc játékosom, és a világ egyik legjobbja! Ettől függetlenül Benzema és Capel jöhetne ide!

Zozzy 5, neked meg mi bajod van? Inkább írd le, és ne Nobel-díjazz it nekem! :?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.11. 20:09:30

Lionel Messi Fan írta:Benzema jobb mint Messi??? Nevetséges. Benzema jó játékos de nem lesz akkora sztem mint Messi lesz
Szerintem meg kár összehasonlítani...De abban biztos vagyok, hogy Henry helyét át fogja venni a francia játékosok között. Hihetetlen tehetség a srác, fiatal és még fejlődhet. Valamint a legjobb csapatban van, a Lyon piszkosul ért ahhoz, hogy kinevelje a csillagokat, majd eladja drágán. Szerintem Henry visszavonulása után Ő lesz az elsőszámú francia csatár.
Lezárt