Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.10. 21:31:32

Az ezévi Barca nem tud kiegyensúlyozottan focizni,ezáltal a bajnokságban esélyünk nincs!A BL meg a Copa del Rey az más tészta!Ha ott a védelmünk jó napot fog ki és Eto'o visszatér,bármi lehet!De a bajnokság,pffff... :cry:
.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.10. 21:26:03

A Barcelona idén senkinek nem fog 7 gólt rúgni , az fix. meg kell érteni,hogy a bajnokság nem a miénk, nincs bennünk tartás..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Brasil
Barça B

2008.02.10. 20:44:08

most nem azért, de a tetű madrid már 7-0-ra vezet! szerintetek a barca fog ilyen meccset játszani az idén ahol 7 gólt lőnek? Én nagyon szeretném!!!
Brasil
Barça B

2008.02.10. 19:39:57

kedves mindörökké barca! valamivel jobb a védelem, mint tavaly,de még mindig nem az igazi. az is igaz, hogy egy gól után elengedik magukat. a védelemről annyití: gondolom láttad a sevilla-barca meccset!!! azért puyol hiányzik!!! én sajnálom rijkaardot. neked olyan mintha egy bábu lenne, akit mozgatnak. nézt a madrid meccset, sajna már az első félidőben 4-0-ra vezetnek!!jó lenne, ha a barca is ilyen meccseket játszana. szerinted lehet még bajnok a barca?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.10. 18:56:51

Karashu írta:Én még azért adnék Henry-nak egy évet, és ha jövőre is láma lesz, akkor mehet! Jah, a másik, Isten nevét nagy betűvel írjuk! Thnx.
gyakran használják már Isten (v. istent) melléknévnek, ezesetben kisbetű, Isten mint név nagybetű :wink: Maradjunk ennyiben
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.10. 18:52:48

Én még azért adnék Henry-nak egy évet, és ha jövőre is láma lesz, akkor mehet! Jah, a másik, Isten nevét nagy betűvel írjuk! Thnx.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.10. 18:52:26

Én még azért adnék Henry-nak egy évet, és ha jövőre is láma lesz, akkor mehet! Jah, a másik, Isten nevét nagy betűvel írjuk Thnx.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Superpippo
Barça B

2008.02.10. 18:43:15

:oops: Elkeseritő,elképzelés nélküli játék!!Oleguer borzasztó gyenge,talán a REAC-ba beférne...Decónak is lejárt az ideje bár tegnap nem játszott de nem nagy baj.Mehet isten hirével.Henry borzasztó csalódás nekem ,ha eddig nem lendült bele akkor soha..vagy ha mégis jól meglepődnék.Mindenképp vérfrissitésre van szükség egy korszak lezárult.....
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.10. 15:07:26

mar megbocsass Brasil, de mi az h a vedelem nem mukodik jol? nem is tudom mikor volt utoljara ilyen vedelmunk... nagyon keves golt kapunk....a legtobb csapat beall vedekezni a barca ellen, tisztara ugy zajlik egy tamadasunk mint a kezilabdaban... az ellenfel vedi a tizenhatost mi meg adogatunk korbe.. hatha megbomlik vhol a vedelem... az ilyen visszaallt vedekezes ellen nehez szepen es eredmenyesen jatszani.. ha nem rugunk az elejen golt a meccseken nehez helyzetbe kerulunk.. sajnos iden volt ra pelda h ha megszereztuk a vezetest akkor is csak x-el jottunk le a palyarol... mert visszalltunk... ezert nincs miert rijkaardot felelossegre vonni, mert nem o kiabal be h fiuk alljatok vissza, egyszeruen a jatekosok megnyugszanak, talan tulzottan is.... az elony tudataban nem hiszem h rijkaard utasitana oket arra meccsek elott h ha vezetunk 1 gollal akkor alljunk vissza.... ez az olasz mentalitas... rijkaard nem ilyen...
Brasil
Barça B

2008.02.10. 14:52:03

hiába az egyik legjobb csapat a világon, a védelem nem jól működik, a nagy Henry egy kupac kakát nem ér. ha ronaldinho jó formában lenne, talán lehetne spanyol bajnok a barca. messi sem olyan, amilyennek kellene, hogy legyen. a sevilla elleni meccs legjobbja victor valdés volt és talán giovani. ronaldinhobak 5 szabadrúgásból egy sem sikerült! /a rossz formája ellenére így is a világ legjobbja/azért ez elgondolkodtató!!! ha nyert volna a sevilla, megérdemelte volna. ez az egy pont nem segíti a barcelonát s spanyol bajnoki címhez. ennél azért többre lennének képesek, ha nem csak az egyéniségek villognának, hanem a csapat! daniel alves leigazolása nem jönne rosszul a barcának.talán csak a BL győzelem lehet az egyetlen reális cél!!!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.10. 13:03:13

oleguer iszonyatosan gyenge, de ha nem kezdeti akkor is meg tudtam volna mondani hogy ha egy bólyát tesz ki helyette Rijkaard az is többször állitja meg Capelt.
Mourinhos dologról meg jó lenne leállni, 2 éve mindenki utálta,nem? mitől garancia hogy ő lesz a megváltó?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Léfe
Entrenador del Barça

2008.02.10. 11:58:06

Nem Ronnie behozatala miatt lett jobb a Barca mert csak esett-kelt és 5 szabadrugásból egyszer sem találta el a kaput. Sajnos vége nem kell reménykedni. De sajnos a komplett csapat / ami még egy jó Ronnie nélkül is kitünő állomány/ stilustalan, nem labdabiztos. Különös taktikánk akkor sem volt amikor nagyon ment, de volt motivácó és jó egyéni teljesitmények. Ezért kell uj edző, mert nem tudja felrázni a csapatot. Az uj edzővel sem garantált a siker / főleg nem azonnal/, de a mostanival garantlt a kudarc. Ki merné a nyakát letenni, hogy akár a Celticen tul jutunk.
Fecó
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.10. 11:41:27

ez a masik dolog ami zavar... lehet h 50 evig sem lesz olyan csapatunk mint amilyen volt 2005-2006ban... de attol meg nem kell alandoan ezzel hasonlitgatni...az orokos hasonlitgatas senkinek sem tesz jot.... de foleg a csapatnak nem... ott kezdodtek a gondok tavaly h mindenki a 2006-os szezont vette alapul es minden meccs utan osszevetettek a telejsitmenyunket a tavalyelittivel, es termszetesen midnig rosszul jottunk i ebbol... emiatt a jatekosok gorcsosen kezdtek el jatszani.... FELEJTSETEK MAR EL A 2005-2006-os szezont... elmult... kesz.... ELORE KELL TEKINTENKI az orokke vissztekintes semmivel sem viszi elore a csapatot. sot leginkabb, hatraltatja... az egy kulonleges szezon volt.. de le kene mar szokni az orokos sirankozasrol...
Morminho
Entrenador del Barça

2008.02.10. 11:34:19

Nagyon a tavaly előtti reálhoz kezd hasonlítani a Barca, ami nagyon szúrja a szememet: nagyon gyenge játék, de a második helyre elég eredményesség. Teljesen ötlettelen, monoton és lassú a csapat játéka, nincs már meg az az elsöprő lendület és magabiztosság mint 2 éve.

Ez a Sevilla is egy érdekes csapat, a nagy csapatok ellen úgy felszívják magukat, olyan erőszakosak, motiváltak, a kis csapatok ellen meg simán kikapnak...

Se az Osasuna elleni meccs után, sem a tegnapi meccs után nem hiszek a bajnoki címben, itt szerintem már csak gyökeres változtatások után lehet valami. A reálnál is bejött, itt is be fog.
mindorokke_barca írta:a golt oleguer hibajabol kaptuk, ezert lett x.. ennyi... nem kell tuldramatizalni a dolgokat...
Abszolút nem csak Oleguer hibája volt, Jesus Navas teljesen üresen kaphatta a labdát a saját 16-osunkon belül, az egész védelem rosszul tolódott, nem csak Olegueré hanem az egész védelemé volt a gól.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.10. 11:25:33

nem unjatok meg ezt a mourinhos dolgot? semmi garancia arra h jobb legyen... nem ert el tobbet mint rijkaard... egy lenduletbe kerulo chelseahez kerult es mig tartotta lendulet, nyert 2 bajnoksagot meg 1 fa- kupat, es hogyan? a masik 3 nagy csapat csak hanykolodott, arsenal,mu, liverpool, szornyen ment nekik.. mu meg a bl csoportkorbol se jutott tovabb... az nem mourinho erdeme amit nyert a chelsea 2 ev alatt nyert..az arsenal 2003-2004-es gyozelmenel mar 2ik volt a chelsea... mourinho nelkul... kov ket evben nem volt ellenfeluk a bajnoksaban, de nem az o erdemuk volt, a tobbiek gyengultek le... amit igazan akartak, az nem jott ossze nekik.. a BL.... sokan jonnek h igy porto, ugy porto... es? mindig minden sorozatban vannak meglepetesek, ahogy negativ, ugy pozitiv iranyban is... gorogorszag 2004.. franciaorszag 2002.. szenegal 2002... tulzott onbizalma sokmindenkit megteveszt...chelseanel, akit akart, mindenkit megkapott... de nem jottek az eredmenyek, legalabbis amire mindenki vagyott(bl)... csomo chelsea drukkerrel beszeltem, aki istenitette annak idejen mourinhot, es sok vitank volt mar akkor is emiatt... mostmar belatja h igazam volt es nem annyira zseni o... Radasul soha nem jatszottak szep focit ...amit ti ennyire hianyoltok innen... mindig taktikusan toltak... semmi szep jatek... irja mar le nekem vki h miert tartjatok olyan nagyra mourinhot? lehet h kordaban tudja tartani a sztarokat. de attol meg nem jo edzo... max jo pszihologus... rijkaard egy sarban fetrengo barcat szedett ossze aki a bl indulast is alig, v egyaltalan nem tudta kivivni elotte 2 evig...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.10. 11:06:27

pfff... Nahát, Oleguer most egy életre elásta magát nálam. :shock: :? :D Iszonyú [auto_cenzúra] védekezett, Capel úgy ment el mellette mindig, mint a fél8-as gyorsvonat. A gólban szintén benne volt, eddig sem kedveltem nagyon Oleguert, de mostantól... áh. Ha nincs Valdes kikapunk simán mondjuk 4-1-re. Aztán mikor Marquez majdnem öngólt rúgott, hát én a hajamat téptem, hogy mit csinál hátul a Barca... Ronaldinho nem cselezett, passzai pontatlanok voltak, lassú volt, és mostmár szabadból sem tudott mégcsak kaput eltalálni, de megközelíteni sem, én már nem tudom, hogy mire gondolojak. :( talán, ha a selyeminges Laporta csinálna is valamit, mondjuk Rijkaardot kivágja, mint macskát sz..ni és idehozná pl. Mourinhot, megnézném, hogy mi lenne itt. Nem érzem már azt, hogy Franket annyira tisztelnék a játékosok, és mindig úgy hajtanak, ahogy ő kéri. Majd ha ő marad, kb. 3 év, és ő fogja Messiék cipőit tisztogatni lassan... :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.10. 11:02:54

a Barca szenvedett, alig jelentettek veszélyt a kapura, elképzelés nélkül játszottak, ha nincs Valdes: 1-2 góllal nyer a Sevilla.
ez igaz de mind ettol fuggetlenul oleguer maradt le capelrol, es miatta kaptuk a golt, nem amiatt mert vegig szenvedtunk es nem azert mert elkepzeles nelkul jatszottunk:)
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.10. 10:59:16

mindorokke_barca írta:a golt oleguer hibajabol kaptuk, ezert lett x.. ennyi... nem kell tuldramatizalni a dolgokat...
a Barca szenvedett, alig jelentettek veszélyt a kapura, elképzelés nélkül játszottak, ha nincs Valdes: 1-2 góllal nyer a Sevilla.

no more drama
:roll:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.10. 10:56:21

a golt oleguer hibajabol kaptuk, ezert lett x.. ennyi... nem kell tuldramatizalni a dolgokat...
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.10. 10:43:31

Oleguert mikor nyagolja már végleg ent a hádvédsorbRijkaard? Potenciális veszélyt jelent bárkivel szemben.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.10. 10:23:24

Na, hát azt kell hogy mondjam a meccsre, hogy egyetértek azzal aki szerint a Sevilla ellen idegenben jó az 1-1, csak az az egy bajom, hogy nem ilyen játékkal képzelném el....Első félidő lehetett volna 3-0 is...Mint csapat ismét csődöt mondtunk! Kérdés hogy ez a játékosok, vagy inkább a taktika, azaz Rijkaard hibája?
Nézzük a játékosokat! V.V. megint villogott, Oleguert ott kerülte meg Capel ahol akarta, de még ott is ahol nem, Thuram ugyan lassu, de szokása szerint jól helyezkedett, nem értem a cserét, Milito Abidal szokásos. Edmilson szerintem nem játszott rosszul, de Marquez behozatala sem volt épp rossz döntés, Xavi játéka számomra üdítő volt Deco után, Iniesta nehezen bontakozott ki, meert leginkább hátul volt. Elől én egyetlen egy taktikai elemet nem véltem felfedezni, Messi az egész meccsen nulla alat teljesített, szánalom volt, egyedül a gólpassza volt szép, azon kivül ha volt nála vagy 5ször a labda mindíg elindült befelé, tolt egyet a labdán és vagy elvették vagy felrugták, ez nálam semmi...Henry annak ellenére hogy megint kihuzodot szélre, mivel középen egy labdát nem kapott, egész jól mozgott, de tőle is kevés volt ez, Giovani pedig nagyon akart megint, ötös jár ezért, de egyedül felörlődött két-három ember között, plusz többet védekezett mint Oli. Dinho a második félidőben megint érthetetlen hogy mit keresett középen, láthatóan nem megy neki ott, a szabadrúgási meg nagyon rosszak voltak!
Most jönne a második része az elemzésnek, Rijkaard! De asszem a játékosokról leirtakból kivehető, hogy már megint nagyon rosszul csinált szinte mindent! Már az ahogy elől kilátástalanul játszot a csapat, aztán hogy Oli a pályán...Dinho megint középen...Messi nem találta a helyét...szegény Gio....na mind1!
Ugyérzem hogy ez már nagyon nagy égés Franknek, de majd jön a duma, hogy jó eredmény, biztató játék....

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
visca el barca
Presidente del Barça

2008.02.10. 09:55:29

noh...hát ennyi volt a bajnokságban a szereplésünk. lehet, hogy hozunk egy-két pontot a margiton, de beelőzni nem fogjuk őket az biztos. egy remény van, ha nyerünk madridban (:D na jó ez csak vicc volt)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2008.02.10. 09:44:44

Nem tudom, h feltűnt-e vkinek a párhuzam a "galaktikus" madrid meg a mostani Barca között...
a Madrid 2002-2003-ban igaz,h bajnok lett,de nem játszott annyira jól és a sociedad kicsivel több szerencsével megelőzhette vna.Múlt évben a Barca rossz az egész szezont nézve rossz játékkal majdnem bajnok lett,de nem vt szerencsénk.
A 2003-2004-es szezonban a sztárcsapat,a real teljesen leszerepelt, 4. tudott csak lenni.Idén ezt nagyon nem kívánom a Barcának....
A madridi elnök nem változtatott semmit,csak a sztárokra utazott és az lett a vége,h 3 évig semmit sem tudtak nyerni. Aztán jött az új elnök, új edző(Capello) és tavaszra úgy támadt fel a madrid,mint a Barca 2003-2004-ben (Rijkaard).
Összegezve fölösleges ennyi sztár, főleg,h szinte mindegyik gondokkal bíbelődik,az edző meg tehetetlen.Mourinho kell ide,m a Chelsea-nél is rendet tudott tartani a sztárok között.Akinek meg nem tetszene az ő hozzáállása,az szedhetné a sátorfáját.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.02.10. 08:56:52

Messi-#19 írta:a 2. félidőben 1 hatalmas lendületet adott a csapatnak ronnie ... és ha kezd?? :lol: hát mostmár énis ezt mondom: Rijkaard húzz el jöjjön Mourinho
de most tényleg jöhetne már. Ha lenne egy kis esze Rijkaardnak akkor még most abbahagyja és talán egy jó csapatba fel is veszik, de ha tovább marad, akkor úgy lejáratja magát, hogy 3. osztályba sem kell majd senkinek. Amikor meg még karácsony előtt felröppent a Mourinho-hír, hát röhögőgörcsöt kaptam, de most...komolyan ő kéne ide, ezeknek a fiúknak kell egy q. nagy leordítás minden rendbe lesz :)
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.02.10. 08:53:18

andrewwind írta:valóban más játékot mutatott a csapat a 2. félidőben de nem Ronnie miatt hanem ott már küzdöttek, akartak egy picit. Azért Ronniet szerintem is kezdetni kellett volna, hogy a BL-re ne legyen meccs hiánya :!:
Majd a Zaragoza ellen visszarázódik :)
Lezárt