Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gyakran használják már Isten (v. istent) melléknévnek, ezesetben kisbetű, Isten mint név nagybetűKarashu írta:Én még azért adnék Henry-nak egy évet, és ha jövőre is láma lesz, akkor mehet! Jah, a másik, Isten nevét nagy betűvel írjuk! Thnx.
Abszolút nem csak Oleguer hibája volt, Jesus Navas teljesen üresen kaphatta a labdát a saját 16-osunkon belül, az egész védelem rosszul tolódott, nem csak Olegueré hanem az egész védelemé volt a gól.mindorokke_barca írta:a golt oleguer hibajabol kaptuk, ezert lett x.. ennyi... nem kell tuldramatizalni a dolgokat...
ez igaz de mind ettol fuggetlenul oleguer maradt le capelrol, es miatta kaptuk a golt, nem amiatt mert vegig szenvedtunk es nem azert mert elkepzeles nelkul jatszottunk:)a Barca szenvedett, alig jelentettek veszélyt a kapura, elképzelés nélkül játszottak, ha nincs Valdes: 1-2 góllal nyer a Sevilla.
a Barca szenvedett, alig jelentettek veszélyt a kapura, elképzelés nélkül játszottak, ha nincs Valdes: 1-2 góllal nyer a Sevilla.mindorokke_barca írta:a golt oleguer hibajabol kaptuk, ezert lett x.. ennyi... nem kell tuldramatizalni a dolgokat...
de most tényleg jöhetne már. Ha lenne egy kis esze Rijkaardnak akkor még most abbahagyja és talán egy jó csapatba fel is veszik, de ha tovább marad, akkor úgy lejáratja magát, hogy 3. osztályba sem kell majd senkinek. Amikor meg még karácsony előtt felröppent a Mourinho-hír, hát röhögőgörcsöt kaptam, de most...komolyan ő kéne ide, ezeknek a fiúknak kell egy q. nagy leordítás minden rendbe leszMessi-#19 írta:a 2. félidőben 1 hatalmas lendületet adott a csapatnak ronnie ... és ha kezd??hát mostmár énis ezt mondom: Rijkaard húzz el jöjjön Mourinho
Majd a Zaragoza ellen visszarázódikandrewwind írta:valóban más játékot mutatott a csapat a 2. félidőben de nem Ronnie miatt hanem ott már küzdöttek, akartak egy picit. Azért Ronniet szerintem is kezdetni kellett volna, hogy a BL-re ne legyen meccs hiánya