Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem így volt!Egyszer kap 5percet,aztán 2meccsen semmi,és így tovább!Zsolti írta:Akkor is jól nyomta volna,ha nem úgy játszatták volna,hogy egszer kezdő,kétszer meg a padon ül.....Boixos írta:most őszintén, meddig fogtok még a riquelmén sopánkodni? kit érdekel, h mit csinál most a villában? akkor lett volna ott a topon, amikor itt nyomta, de az nem annyira jöt össze neki. most hova rakják be? ki helyett?
Akkor is jól nyomta volna,ha nem úgy játszatták volna,hogy egszer kezdő,kétszer meg a padon ül.....Boixos írta:most őszintén, meddig fogtok még a riquelmén sopánkodni? kit érdekel, h mit csinál most a villában? akkor lett volna ott a topon, amikor itt nyomta, de az nem annyira jöt össze neki. most hova rakják be? ki helyett?
Bertis, Villarreal, La Cor.antiimperialista írta:Érdekes, már a Betisnek is kell. A legtöbb csapat szeretné, csak épp a Barca nem. Köszönöm frank rijkaard!
A fizuba belemenne de sztem a kispadba már nem igazán, mert Riijkard nem játszatná a kezdőbe!!!!Zsolti írta:sztem Riquelme lenne annyira inteligens ember,hogy még abba is belemenne,hogy csökkentsék a fizetését.Csak EU-s papper kellene neki,oszt vissza is jöhetne.
Ilyen fizetés mellett nem is csodálom...antiimperialista írta:Érdekes, már a Betisnek is kell. A legtöbb csapat szeretné, csak épp a Barca nem. Köszönöm frank rijkaard!
Nehogy a Deporba menjen, mert megőrülök! A kedvencem abban a gyűlöletes csapatban? A hideg kiráz! Én a Deport nagyon nagyon utálom! Inkább maradjon a Villarrealban!LG írta:Sztem Riquelme is sokkal szívesebben kezdene monnyuk a Deporba v. Villarealba, mint h nálunk padozzon.
Hogyne kéne nézni??LG írta:Fociban nem kell nézni a kanadai táblázatot!