Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emlékszem, de minden kapusnak van egy-egy rosszabb meccse. Ne mond, hogy Buffon-t vagy Casillas-t nem láttad még hibázni. Mindenki hibázhatGomezinho írta:csak tudod ha ilyen elfogult vagy akkor nemvitatkozom veled legyen igazad és VAldes ne bakizzon akkor 1-nél többször egy évben!!!IGY legyen!csak reméelm többet nemcsinál olyat hogy a vonal mögöttállva véd és még beishuzza a labdát a kapuba!!remélem emlékszel erre az esetre
Mondták... és az kit érdekel.. Valdes most a TOP-on van, és semmi pénzért nem vennék ki a kapuból. És méghogy Buffon-nal nem kerülnénk sz.rba .. nevetséges. Valdes kivédi az ellenfél szemét.Gomezinho írta:de sokszor nagy krixkrax is kerülünk miatta azért Buffon miatt nemkerülnénk szerba szerintem!! tegnap is mondták kinyilvánitva hogy a világ két legjobb kapusa Buffon és Casillas
Sokszor? Mikor? Ebben az évben mikor? Jó lenne kicsit elgondolkodni azon, hogy ki a csapat legjobbja ebben az évben, meg ki volt már tavaly is. Buffon védett egy középszar Seria B-ben, valóban rászolgált a címreGomezinho írta:de sokszor nagy krixkrax is kerülünk miatta azért Buffon miatt nemkerülnénk szerba szerintem!! tegnap is mondták kinyilvánitva hogy a világ két legjobb kapusa Buffon és Casillas
Már nem azért de ez szinte ugyan az ami a mostani keret.. és nézd meg hogy mit művelnek... Valdes jobb formában van mint a "Nagy" Buffon , Henry egy nagy ....r, Ronaldinho ról nemis beszélve... Ide Roni helyett Agüero vagy Benzema kell, meg egy Diego szintű irányító min...Gomezinho írta:------------------Buffon-----------------------
D.Alves---Puyol---Milito-----Abidal
--------Touré-------XAvi----------
----Messi-----------Ronaldinho---
--------Henry---Eto'o--------
Srácok szerintem ha ez a garnitúra felálna akkor csak annyit mondanék ATYA ÚR ISTEN!!!!! de ez tényleg poén lenne odaiszaverne mindent és minenkit félne tőlönk az egész világ még a tőzsdét is bezárnák a 33-ashpz hasonló világválságot okozná ez a kezdő11![]()
![]()
![]()
Ezzel én is egyetértenék kivéve 1-et! Mivel Buffon-ra kb. 0,1% esélyünk lenne, mivel ő soha nem fogja elhagyni a Juventust, helyette megtartanám Valdes-t! Egy kis szerkezeti módosítást is csinálnék, ha nem haragszol meg Gomezinho!Gomezinho írta: ------------------Buffon-----------------------
D.Alves---Puyol---Milito-----Abidal
--------Touré-------XAvi----------
----Messi-----------Ronaldinho---
--------Henry---Eto'o--------
joltudodnoname írta:Vissza akar térni egy nagy csapathoz nyáron!
Bár ide jönne!!!
Thuramnak úgy tom lejár a szerződése!Garayra szerintem nincs szükség, csak ha Márquez vagy Thuram megy
Thuramnak úgy tom lejár a szerződése!Garayra szerintem nincs szükség, csak ha Márquez vagy Thuram megy
Mondhatnánk ugy is, hogy 180 milliót kér!LG írta: Amugy hallottátok, h Del Nido, a Sevilla elnöke azt nyilatkozta, h eladja Alves a Barcának, cserébe csupán 30 millio eurot, + Leo Messit kéri![]()
![]()
![]()
Amugy Messi nélkül még korrekt is lenne szvsz.