2008.02.10. 10:23:24
Na, hát azt kell hogy mondjam a meccsre, hogy egyetértek azzal aki szerint a Sevilla ellen idegenben jó az 1-1, csak az az egy bajom, hogy nem ilyen játékkal képzelném el....Első félidő lehetett volna 3-0 is...Mint csapat ismét csődöt mondtunk! Kérdés hogy ez a játékosok, vagy inkább a taktika, azaz Rijkaard hibája?
Nézzük a játékosokat! V.V. megint villogott, Oleguert ott kerülte meg Capel ahol akarta, de még ott is ahol nem, Thuram ugyan lassu, de szokása szerint jól helyezkedett, nem értem a cserét, Milito Abidal szokásos. Edmilson szerintem nem játszott rosszul, de Marquez behozatala sem volt épp rossz döntés, Xavi játéka számomra üdítő volt Deco után, Iniesta nehezen bontakozott ki, meert leginkább hátul volt. Elől én egyetlen egy taktikai elemet nem véltem felfedezni, Messi az egész meccsen nulla alat teljesített, szánalom volt, egyedül a gólpassza volt szép, azon kivül ha volt nála vagy 5ször a labda mindíg elindült befelé, tolt egyet a labdán és vagy elvették vagy felrugták, ez nálam semmi...Henry annak ellenére hogy megint kihuzodot szélre, mivel középen egy labdát nem kapott, egész jól mozgott, de tőle is kevés volt ez, Giovani pedig nagyon akart megint, ötös jár ezért, de egyedül felörlődött két-három ember között, plusz többet védekezett mint Oli. Dinho a második félidőben megint érthetetlen hogy mit keresett középen, láthatóan nem megy neki ott, a szabadrúgási meg nagyon rosszak voltak!
Most jönne a második része az elemzésnek, Rijkaard! De asszem a játékosokról leirtakból kivehető, hogy már megint nagyon rosszul csinált szinte mindent! Már az ahogy elől kilátástalanul játszot a csapat, aztán hogy Oli a pályán...Dinho megint középen...Messi nem találta a helyét...szegény Gio....na mind1!
Ugyérzem hogy ez már nagyon nagy égés Franknek, de majd jön a duma, hogy jó eredmény, biztató játék....
G.