Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van benne igazság, de pont azért kellett volna ezt most nyerni, mert a többit elqúrtuk. Valamikor nyerni is kéneaynas írta:ez az eredmény tökéletes. tvaly kikaptunk ügyebár. nem itt kellett volna nyerni hanem otthon a madrid ellen. vagy
1.f. santander 0-0![]()
3.f. osasuna 0-0![]()
8.f. villareal 3-1 (madrid egy ötöst rúgott nekik)
10.f. valladolid 1-1![]()
12. f. getafe 2-0
14. f. espanol 1-1
és a bilbao elleni x múltkor![]()
a sevilla ellen ez egy jó eredmény.
ugyanígy gondolom.ha ez kell, hogy Rijkaard eltűnjön, ám legyen Exclamation
inkább bukják el a Ligat, mert Rijkaarddal nincs jövője ennek a csapatnak.
...még ennek a keretnek sem
Alapvetően egyetértek. A kiscsapatok elleni idegenbeli botladozásaink miatt tartunk ott, ahol.aynas írta:ez az eredmény tökéletes. tvaly kikaptunk ügyebár. nem itt kellett volna nyerni hanem otthon a madrid ellen. vagy
1.f. santander 0-0![]()
3.f. osasuna 0-0![]()
8.f. villareal 3-1 (madrid egy ötöst rúgott nekik)
10.f. valladolid 1-1![]()
12. f. getafe 2-0
14. f. espanol 1-1
és a bilbao elleni x múltkor![]()
a sevilla ellen ez egy jó eredmény.
Mikor szoktad érteni Rijkaard cseréit? Az 1 héttel ezelőtti Xavi-behozatalt leszámítva?Ronaldinho&Barca írta:Ezeket a mai cseréket nagyon nem értem.. Kivéve Titi-t ő rajta láttam hogy a lábát fájlalja, remélem nem komoly. De hogy miért Thuram és Edmilson jött le.. szerintem egész jól játszottak... de amikor megláttam hogy Oleguer fennt maradt...
Minden esetre nemrossz eredmény a Sevilla ellen... de a bajnoki esély igyis csökkent...
Rendben, visszafogom magam, és különben már alig várom hogy a K1 világbajnokság elkezdődjön! Komolyan!Boixos írta:akkor inkább nézzél k1et, vagy vmi más kűzdősportot.Karashu írta:Én szoktam real meccseket nézni, várom hogy elcsesszenek helyzeteket, és azt várom leginkább, hogy melyik balf*szt rúgják úgy le, hogy 8 héten túl gyógyuló sérülést kapjon! Csak ez az öröm vhogy nem szokott megtalálni engem!
legközelebb az ilyen jellegű dolgokat tartsd magadban, ha megkérhetnélek.
kösz.
Dehogy vitatkozunk, eszmét cserélünk!Ne vitatkozzunk, igazad van.
Igazából nem érdekel hogy mit illik, de neked nyilván tetszik amikor az ellenfél játékosainak különböző szépségeket, meg sérüléseket kívánnak. És azt is nem érdekel ebben a helyzetben, hogy ki van otthon.Varga Tamás írta:El Madridismo: mi lenne, ha elmennél lefeküdni, aztán mire holnap felkelsz, már repültél is a honlapról! Megegyeztünk? Karashu hsz-ra nem volt semmi szükség, de ő itthon van, te meg vendégségben. De, nem tudod, hogy mit illik.
akkor inkább nézzél k1et, vagy vmi más kűzdősportot.Karashu írta:Én szoktam real meccseket nézni, várom hogy elcsesszenek helyzeteket, és azt várom leginkább, hogy melyik balf*szt rúgják úgy le, hogy 8 héten túl gyógyuló sérülést kapjon! Csak ez az öröm vhogy nem szokott megtalálni engem!
Ezt arra írtam, hogy szerkezetben változtunk egy picit, de R10 semmit nem csinált:) Ne vitatkozzunk, igazad van. Már szabadrúgást sem tud lőni...de asszem ezzel kezdtem:)CS0ki írta:a másodikban Ronaldinho behozatala, valamint a cserék általi átalakítás javított a játékon.
Ő javított volna a játékon? Háát, nem tudom...Inkább pár rossz megoldásra emlékszem. Meg arra, hogy érdekes helyen játszott.a másodikban Ronaldinho behozatala, valamint a cserék általi átalakítás javított a játékon.
...inkább nem reagálok!, és azt várom leginkább, hogy melyik balf*szt rúgják úgy le, hogy 8 héten túl gyógyuló sérülést kapjon!
Hát sajnos nem, megint sérült a fél védelem, sőt a fél csapat, egyébként meg hatalmas riszpekt neked...Karashu írta:Én szoktam real meccseket nézni, várom hogy elcsesszenek helyzeteket, és azt várom leginkább, hogy melyik balf*szt rúgják úgy le, hogy 8 héten túl gyógyuló sérülést kapjon! Csak ez az öröm vhogy nem szokott megtalálni engem!joey írta:az élő közvetitések topic csak akkor van nyitva ameddig élőben megy a tvben a meccs, vagy a madridi ellentétet próbáltátok csendesiteni? amugy ehez szerettem volna hozzátenni, nekem a real meccsről elég egy eredmény is, de néha előfordul hogy megnézem, viszont van egy olyan érzésem, hogy több madridos néz barca meccset "rendszeresebben", mint mi (?) real-temiatt Barca a Barca, szerintem egy jó meccs volt ez nagyon, a többit meg meglátjuk!
Én szoktam real meccseket nézni, várom hogy elcsesszenek helyzeteket, és azt várom leginkább, hogy melyik balf*szt rúgják úgy le, hogy 8 héten túl gyógyuló sérülést kapjon! Csak ez az öröm vhogy nem szokott megtalálni engem!joey írta:az élő közvetitések topic csak akkor van nyitva ameddig élőben megy a tvben a meccs, vagy a madridi ellentétet próbáltátok csendesiteni? amugy ehez szerettem volna hozzátenni, nekem a real meccsről elég egy eredmény is, de néha előfordul hogy megnézem, viszont van egy olyan érzésem, hogy több madridos néz barca meccset "rendszeresebben", mint mi (?) real-temiatt Barca a Barca, szerintem egy jó meccs volt ez nagyon, a többit meg meglátjuk!
az élő közvetítések topik csak a meccs alatt szokott nyitva lenni.joey írta:az élő közvetitések topic csak akkor van nyitva ameddig élőben megy a tvben a meccs, vagy a madridi ellentétet próbáltátok csendesiteni?
Jól látod, bár azt gondolom a mai meccsen sajnos tényleg örülni kell az 1 pontnak. Háromra esélyünk sem volt, az első félidőben a pályán sem voltunk, a másodikban Ronaldinho behozatala, valamint a cserék általi átalakítás javított a játékon. Xavi most átvállalja azt a szerepet, amit Iniesta viselt ősszel, viszi a csapatot a hátán. Csak sajnos már idén majdnem mindenki volt ebben a szerepben, egyedül kevés ide bárki is, nem tudom ki a következő...Bízni kell benne, hogy ha mindenkit visszakapunk, akkor több siker lesz a pályán, jelen kerettel és a meccs képe alapján az 1 pontnak is örülni kell. Ez ma a Barca:(aronba írta:A csapat becsületét megmentette, de a bajnoki címhez édeskevés, lényegtelen mit játszik holnap a Madrid ez +2 pont nekik
Atletico ellen jól játszottunk a teljes második félidőben. Elsőben meg lőttünk két gólt!:)Betis otthon, Getafe idegenben, Atletico idegenben, Zaragoza otthon.