Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jóval többet hibázott 1-nél...Oleguer írta:Ja nálad ugyemgy hogyha valaki 45.perc alatt hibázik egyet az [auto_cenzúra]?Los Banditos írta:Az első félidőben mindenki gyenge volt, de a másodikra összeszedték magukat a srácok. Kivéve Oleguert... Majdnem miatta lett 2-1 a 92. percben Capel helyzeténél.![]()
Oleguer küzdd, hajt, ha hibázik probalja javitani. Ronaldinhorol hol mondhatjuk el ezt?
Egyet? Ember, melyik meccset nézted te?Oleguer írta:Ja nálad ugyemgy hogyha valaki 45.perc alatt hibázik egyet az [auto_cenzúra]?Los Banditos írta:Az első félidőben mindenki gyenge volt, de a másodikra összeszedték magukat a srácok. Kivéve Oleguert... Majdnem miatta lett 2-1 a 92. percben Capel helyzeténél.![]()
Oleguer küzdd, hajt, ha hibázik probalja javitani. Ronaldinhorol hol mondhatjuk el ezt?
Ja nálad ugyemgy hogyha valaki 45.perc alatt hibázik egyet az [auto_cenzúra]?Los Banditos írta:Az első félidőben mindenki gyenge volt, de a másodikra összeszedték magukat a srácok. Kivéve Oleguert... Majdnem miatta lett 2-1 a 92. percben Capel helyzeténél.![]()
Én meg nem értem miért kötsz bele, ha vki szereti a Barca 1ik játékosát, aki pl. alapember volt a BL menetelésnél. Mennyivel jobb lenne ilyen emberek nélkül, de komolyan.Ilúvatar írta:akkor én sajnállak téged, de komolyanAtesz írta:Én sajnálnám, ha elmenne! KOMOLYAN!!!nem tudom mit szeretsz ebben a szerencsétlenben....
Ez csak egy fogás volt arra, hogy többet játszon. Oleguer biztos nemfog elmenni. Eddig is éveken keresztül 3. vagy 2. számú játékos volt a posztján, ha eddig tűrte, akkor ezután sem fog aggódni-e miatt.Gomezinho írta:De pont ez a problémája hogy nem akar 3. lenni a többi után!
akkor én sajnállak téged, de komolyanAtesz írta:Én sajnálnám, ha elmenne! KOMOLYAN!!!
Etooka írta:![]()
Amikor elmész,azt a napot nemzeti ünnepé fogjuk nyilvánítani!-kösz Presas,ó köszönöm!
Egy gólpasszra emlékszek én is. Nem sok...A meccseken pedig nem sokat mutat, bár az tény, hogy a másik szélsőnk még nála is gyengébb támadásban.Varga Tamás írta:Tényleg nem kötekedésből Zoli, de Te ugyanazokat a meccseket láttad, mint én? Én még gólpasszára is emlékszek, minden meccsen voltak jó beadásai, fényévekkel megbízhatóbb, mint a nacionalizmusával kirívó katalán pályatársa.