Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De mennyire igazad van!Xavi H. írta:Figo2:szánalmas amit csinálsz!
Nehéz lehet elismerni,ha egy csapatnak van jelene,és van jövője(multja)ha az az ősi rivális!Megértelek,mert amikor ti voltatok a jobbak én is csak nehezen ismertem el!Ha bemagyarázod magadnak,hogy ti vagytok jobbak akkor gondolj csak a 3-0-ra Barcelonában vagy gondolj arra,hogy ki nyeri meg a bajnoksáot!!!Ja!Ecseteld már nekem,hogy miért hiszed azt,hogy van jövőtök?Talán kaptok még egy pár száz millát az államtól? köszi
többen mint azt te hinnéd...Enrique írta:Igen, ezt mindenki tudja: többet nyert a madrid az utóbbi 100 évben. ÉS? Most lehet h a mi 100 évünk következik majd, nem tudhatod.FIGO 2 írta:nekünk nem csak múltunk hanem jelenünk is van és jövőnk is. nektek csak jelenetek, de jövőtök nincs és különösebb múltatok sem, legalábbis a madridéhoz hasonló nincs...az 100.Enrique írta:Ez megy csak szokás szerint, a múlttal takarózgatás...![]()
Grat!![]()
Ennyi.
Én gratulálok az eddigi madrid sikerekhez.
(Gondolom sokban volt részed...)
Ez viszont a BARCA évszázada lesz. Akár hiszed, akár nem.
Igen, ezt mindenki tudja: többet nyert a madrid az utóbbi 100 évben. ÉS? Most lehet h a mi 100 évünk következik majd, nem tudhatod.FIGO 2 írta:nekünk nem csak múltunk hanem jelenünk is van és jövőnk is. nektek csak jelenetek, de jövőtök nincs és különösebb múltatok sem, legalábbis a madridéhoz hasonló nincs...az 100.Enrique írta:Ez megy csak szokás szerint, a múlttal takarózgatás...![]()
Grat!![]()
Ennyi.
nekünk nem csak múltunk hanem jelenünk is van és jövőnk is. nektek csak jelenetek, de jövőtök nincs és különösebb múltatok sem, legalábbis a madridéhoz hasonló nincs...az 100.Enrique írta:Ez megy csak szokás szerint, a múlttal takarózgatás...![]()
Grat!![]()
Ennyi.
HALA MADRIDFIGO 2 írta:KETTŐT RÁMOL BE NEKTEK! EGYET MEG A DAGI!
MADRID-BARCA 3-1!
Például tegnap is... A helgéra gyerek alig támaszkodott...Charlie írta:Te ezt már távolról megérzed ha a bírót lefizetik,mert nektek elég sűrűn volt benne részetek!FIGO 2 írta:a bíró mennyiért feküdt le? gondolom nem volt olcsó
C.