2008.02.08. 18:02:37
Én azért megvárom a nyarat, sok minden történhet , változhat. Ronnie esetében végképp. Minden megtörténhet, a maradás mellett voksolo, kérdés, hogyan alakul a játéka. Nem azt várom, hogy a régi legyen, hanem hogy hasznos, és kezdő alapember. Amennyiben ez nem valósul meg, már elhiszem, hogy eladják. Deco távozása sokkal valószínűbb, vagyis, inkáb számomra szükséges. Nem tudom ,ha Droga szívesen jönne, és viszonylag alacsony áron lehet megszrezni, én leigazolnám. Bojan setében még várnék egy-két évet, míg állandó kezdő, addig igazán eltölthetne egy szezont kölcsönben, egy angol bajnokságban, vagy olaszországban. Persze az lehetetlen, hogy őt eladják, nem is szabad. Ha a jelenre vetítjük ki, Drogba esetleges leigazolását, nálam lenne helye, sokat segíteni most, és később is. Majd nyáron meglátjuk. Mert valóban nem kell csatár, vannak emberek, akik megfelelnek, de egy Drogba..., azért 10-ből 15 ezdő azt mondaná egyből, hogy jó, jöhet, egyértelmű.
Silva pedig nem elhozhatatlan, mivel komoly vevő nins rá..., Diego, Benzema, Modric..., igencsak drágább lenne... Valaki azt írta, nem játszik szélső a csaptban..., sajnos, jelenleg, pedig amikor Messi és Ronnie alkotta a két szélső támadónk, úgy, hogy befelé mozogtak, az igazán szórakoztató és eredményes volt... Nehogy azt mondja vki, hogy nem kell a szélsőjáték, a jelenlegi támadójáték egész egyszerűen középszerű, gyakran ötlettelen, veszélytelen, pedig milyen nevek alkotják...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton