Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó hogy nem kéri VV-t is, meg Puyol-t is! Ez hülye! Messi itt fog visszavonulni, a nyakamat rá! Amit a Barca tett érte, soha se felejti el! Egyébként ez pénzügyileg se reális, Alves ér vagy 50 milliót, Messi meg 150-et!robben írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=578345
Ő kell majd Zambrotta helyére, bár a Sevilla elnöke Messit + 30 millió eurót kérne.Nevetséges!!!!
Benzema+AlvesDe jó lenne
Ez azért nem egészen igaz!CS0ki írta:Alves azért nem ment el, mert nem engedték...Fenyegetőzött, sztrájkolt, mindent csinált, de szerződése van még 1-2 évig.Szóval max akkor engedik el, ha nagyon sok pénzt kapnak érte. És azt a pénzt szerintem a Barcelona nem fogja kipengetni. Leginkább a Chelsea az esélyes.Annyi h eddig Alves azért nem ment el, mert jöttek az eredmények,
Alves azért nem ment el, mert nem engedték...Fenyegetőzött, sztrájkolt, mindent csinált, de szerződése van még 1-2 évig.Szóval max akkor engedik el, ha nagyon sok pénzt kapnak érte. És azt a pénzt szerintem a Barcelona nem fogja kipengetni. Leginkább a Chelsea az esélyes.Annyi h eddig Alves azért nem ment el, mert jöttek az eredmények,
Csak igazoljunk neki egy nyakat is, mer fölb...sz, h nincs neki!noname írta:Poulsen Toure mögé jó alternatíva lenne!
Alves pedig nagyon jó lenne, de csak abban az aesetben ha Zambi nem javul fel. A Sevilla klérhet érte amennyit akar, úgyis ugyanaz lesz, mint Abidal esetében.Annyi h eddig Alves azért nem ment el, mert jöttek az eredmények, de ha idén nem nyernek semmmit, márpedig nem fognak, akkor "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" lesz elengedjék.Sztem kb 25-30-ba lennem, így is elég borsos, de jelen helyzetben lehet megérné!
Meg merem kockáztatni, h Badi is és én is megértettük, amit írtál, az én problémám vele kapcsolatban csak annyi, h ha ő nem hozza azt a szintet, akkor 10-en vagyunk a pályán! Mert a labdáért megharcolni nem tud, szerelni nem tud, "harcolni" nem tud. (Persze optimális esetben ez nem is feladata, és nem is azt várja el tőle senki, h felszántsa a pályát) De akik a helyén játszanak, Iniesta, vagy akár Titi, ők tudnak "dolgozni" is. A mostani Ronaldinho (a hangsúly a mostanin van) a mostani Barçában (a hangsúly a mostanin van) csak lassítja az amúgy is lassú támadójátékot, megáll, kersztbe passzol az előre helyett. És kövezzetek meg érte, de én ezért értékelem többre Deco-t, mert rajta látszik, h akar, és h jó, amit akar, még ha borzasztó sok hibával játszik is.G-Jay írta:Úgy látom nem teljesen értettetek meg Frányó és Badi!
Még egyszer nem fogom leírn amit ott leírtam, azt tartom most is! De még hozzátenném azt, hogy igazából az a legnagyobb baj, hogy mindenki csak azt tartja formában lévő Ronaldinhonak, aki a két évvel ezelőtti varázslat volt! Ezzel egyetlenegy nagy baj van, hogy az egyszeri, és megismételhetetlen! Kb kétszer jobb volt mindenkinél...nem csak ugyanazzal a játékkal lehet ő hasznos tagja a csapatnak! Ha a 70%-át hozza, már akkor is többet ér akárhány Benzemánál! Az rendben van, hogy mindenki a régit várja, így is kell, de ettől még lehet jó Dinho! Pl én messze nem nevezném másfél éves kihagyásnak! Egyrészt tavaly végig lőtte a gólokat, márpedig asszem ha valami, akkor ez elég hasznos dolog! Eto'o sem varázsol, csak lövi a gólokat, de őt nem kritizálják, mert egykor nem varázsolt, nincs mihez viszonyítani...Másrészt pedig a másfél éves kihagyás azt jelentené, hogy végig nagyon rossz volt, pedig emlékszem minimum 5-6 igen kiváló meccsére, ami kevés ez egyértelmü, de mégis nyilvánvalóvá teszi, hogy nem egy nagy kihagyás, hanem hullámvölgyek! Idén tényleg nagyon gyenge, szal maradjunk abban, hogy nincs egy évnyi rossz formája sem! Ennyi után pediog asszem még lehet nyugodtan megadni az esélyt...és hál istennek ezt tudják mások is, örülök h VT megérti amit mondok!
G.
Sajnos amit mondasz, az nem teljesen igaz. A mai futballban pontosan, h nem emberekről van szó, hanem a pénzről! Senkit nem érdekel, h R10 milyen szépen mosolyog, ez ÜZLET! Akik ezt eldöntik, ott nem számítanak a személyes érzelmek, meg a szimpátia, meg a tolerancia, a pénz beszél, a kutya ugat! Kegyetlen, de így van, még ha páran ezt nem is ismeritek el, akkor is! Majd az ügynöke, meg a Nike, meg a szponzorok eldöntik, h mikor és hova igazol! A pénz az úr, sajnos ez van!G-Jay írta:Hát már megbocsájtsatok, de ez valami hihetetlen....egyesek már költik a pénzt amit Ronaldinhoból kapna a csapat, sőőt nemtom ki irta, de az hogy azért reménykedik benne hogy Dinho jobb lesz, mert akkor többért lehet eladni....jééééééézusoooooom! Erre ennyit tudok mondani! Álljon már meg a nászmenet!!! Ez nem egy kib.aszott játék! Itt emberekről van szó! Nem csak statokról! Hálát adok az égnek hogy nem ti döntitek el...
Méghogy Dinhot elküldeni...de még meg is értem talán, de azok az érvek amit hoztok...meg hogy a pénzt költitek már...Dinho értéke a klubnak nem fejezhető ki pénzben! Sem a klubbnak, sem az igazi szurkolóknak! Mi (én se) nem tudjuk igazán ugysem átérezni, azt amit egy socio, csak ha ott élnénk jó ideje, ennek ellenére túlzás már ez ami itt megy...
Valaki álljon már ki Dinho mellett!!! Mégis sztetek neki milyen érzés lenne ha olvasná amit irtok??? Mert hogy én tuti el is vágynék abból a csapatból, ahol a szurkolók ilyenek...hála istennek katalóniában nem ilyenek a szurkolók!
Bocs de különösen kiakasztott amit olvastam...
(természetesen minden mondatomra igaz az, hogy tisztelet a kivételnek!)
G.
AMEN! Végre valaki - rajtam kívül is - látja már a lényeget. Sajnos, sokan azt sem tudják hány nyolc kalács, nem tudják értékelni az általa adott örömöket. Elég pár hónap hullámvölgy, aztán már mehet is Isten hírével. Bezzeg Oleguer a maga 6 [auto_cenzúra] idényével még maradhatna - egyesek szerint. Óvodás viselkedésre vall sok ember véleménye, ami eléggé nevetségessé teszi őket. R10-nek 2014-ig maradnia KELL.G-Jay írta:Hát már megbocsájtsatok, de ez valami hihetetlen....egyesek már költik a pénzt amit Ronaldinhoból kapna a csapat, sőőt nemtom ki irta, de az hogy azért reménykedik benne hogy Dinho jobb lesz, mert akkor többért lehet eladni....jééééééézusoooooom! Erre ennyit tudok mondani! Álljon már meg a nászmenet!!! Ez nem egy kib.aszott játék! Itt emberekről van szó! Nem csak statokról! Hálát adok az égnek hogy nem ti döntitek el...
Méghogy Dinhot elküldeni...de még meg is értem talán, de azok az érvek amit hoztok...meg hogy a pénzt költitek már...Dinho értéke a klubnak nem fejezhető ki pénzben! Sem a klubbnak, sem az igazi szurkolóknak! Mi (én se) nem tudjuk igazán ugysem átérezni, azt amit egy socio, csak ha ott élnénk jó ideje, ennek ellenére túlzás már ez ami itt megy...
Valaki álljon már ki Dinho mellett!!! Mégis sztetek neki milyen érzés lenne ha olvasná amit irtok??? Mert hogy én tuti el is vágynék abból a csapatból, ahol a szurkolók ilyenek...hála istennek katalóniában nem ilyenek a szurkolók!
G.
Én bevallom h már nem bízok Roniban! Másfél évig bíztam benne h mutat vmit, de csak egyre gyengébb lett.G-Jay írta:Hát már megbocsájtsatok, de ez valami hihetetlen....egyesek már költik a pénzt amit Ronaldinhoból kapna a csapat, sőőt nemtom ki irta, de az hogy azért reménykedik benne hogy Dinho jobb lesz, mert akkor többért lehet eladni....jééééééézusoooooom! Erre ennyit tudok mondani! Álljon már meg a nászmenet!!! Ez nem egy kib.aszott játék! Itt emberekről van szó! Nem csak statokról! Hálát adok az égnek hogy nem ti döntitek el...
G.
Etoo,Henry, BojanFrányó István írta:Hát ha Guddy és Ezquerro elmegy a nyáron, akkor nekem középcsatár most így hirtelen csak Eto'o ugrik be... (Bojan-t azért még ne vegyük komolyan számításba, nem azért, mert gyenge, hanem mert 17 éves)
De én meg azt kérdezem, h R10 minek ide?
G-Jay írta:Hát már megbocsájtsatok, de ez valami hihetetlen....egyesek már költik a pénzt amit Ronaldinhoból kapna a csapat, sőőt nemtom ki irta, de az hogy azért reménykedik benne hogy Dinho jobb lesz, mert akkor többért lehet eladni....jééééééézusoooooom! Erre ennyit tudok mondani! Álljon már meg a nászmenet!!! Ez nem egy kib.aszott játék! Itt emberekről van szó! Nem csak statokról! Hálát adok az égnek hogy nem ti döntitek el...
G.