Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Persze, élnek még rajtad kivül az országban Német Holland és egyéb keleti bevándorlók, őket sem érdekli. Egy normális magyar embert igenis foglalkoztat, mutass nekem még 1 olyan embert aki aztmondja, hogy ez a mosatni csapatat ugyanolyan [auto_cenzúra] mint Lotárral és Bozsikkal volt!Varga Tamás írta:És, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezen véleményemmel széles e hazában.
Tőlem már megkapta ezértDemonhunter írta:Na ez azért kicsit durva.Fogd vissza magad!!
Na ez azért kicsit durva.Fogd vissza magad!!Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.
Alulról felfelé olvasásraVictor_Valdes írta:Nem tudja valaki kivel játszik a válogatott?(köv meccs)
Aha, szóval ott ezért tudja rendesen beadni a szabadrúgást és a szögletet, a válogatottban meg nem?Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.
Ez egy kicsit erős sztem... némelyik még majdnem gyerek!Varga Tamás írta:anti: megmondom én, mi a gond Hajnallal. A Bundesligában CSAPATban játszik, a magyar válogatottat pedig nehéz lenne labdarúgó-csapatnak titulálni. Én nevezném inkább labdakergetésre összeverődött 11 tagú bandának.
Szerintem is, ezért is voltam veszett mérges, amikor bajusztörp azt hangoztatta, hogy az ő csapatának a vb-selejtezőkig nincs tétmeccseHAnonymus írta:Ahhoz hogy elmozduljunk arról a szintről ahol most vagyunk (szándékosan nem azt írtam hogy a nulláról hiszen szeretem a válogatottat), az ilyen meccseket valahogyan hozni kéne. Teljesen mindegy hogy 30 centiről kotrunk be egy gólt a 99. percben, vagy lemossuk az ellenfelet, nyerni kéne. A győzelem az győzelem, még a barátságos meccsen is.
Remek meglátás! Ezen a szinten egy őrült kell, egy-két gólhelyzetet biztos ki tudott volna birkózni, abból meg inkább lőhettünk volna gólokat, mint ebből a csatárok nélküli, kilátástalan futkározásból.Ordog írta:Nincs csatárunk, Anti mit szólnál ha Sanyit visszahívnánk egy petícióval??? Ő legalább stabil kezdő a csapatában, és egy igazi GYILKOS!!!
Elolvastam... De nem tudhattam nálad a "szárja" szó mit jelent. Attól, hogy nemtudsz írni, nehogy én legyek a hibás.Szandi írta:Hsz.-eket nem elolvasni, majd onnan pontatlanul idézgetni, gyökérdolog.Oleguer írta: Halmosit meg leszarozni... hozzánemértés
Olvass.
Hajnal kezdő volt kedves SzandiSzandi írta:Valaki tudja az értelmes indokot, h az (egyik) legjobb magyar játékos, nevezetesen Hajnal miért nem volt kezdő??? Az elejéről lemaradtam, szal őőő...
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff szárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh
gyepimepi, a csetek sztárja, a haza utolsó titánja írta: Halmosit meg leszarozni... hozzánemértés
Hajnal kezdett, de semmit sem csinált, ugyanugy mint a többiek, félidőben jött le. Halmosit meg leszarozni... hozzánemértésSzandi írta:Valaki tudja az értelmes indokot, h az (egyik) legjobb magyar játékos, nevezetesen Hajnal miért nem volt kezdő??? Az elejéről lemaradtam, szal őőő...
Ilyen játékosok férnek be, mint a plémufff szárja, Halmosi, meg a másik sztár Vili. áhh