Nagyszerű, remek hír, okos igazolás, ahogy azt megszokhattuk! Azért gondoljatok bele, talán jobb lett volna 40 millióért inkább Pepét!!!!

Azt hiszem, értitek mire célzok...

Visszatérve a transferhez: Egyrészt
Garay már világbajnok, fiatal kora ellenére alapvető rutinnal rendelkezik, másrészt roppant tehetséges és fejlődőképes, s a La Liga legnagyobb tehetségei között tartják számon.(nemcsak mi, a szakértők is) A Racing jelenleg is hihetetlen jól védekezik, s ennek a falnak az argentin a lelke, ő irányítja. Mindamellett gólerős, de ez nem számít. A lényeg, hogy átvegye azt a szellemmet, amivel Puyol rendelkezik, tőle sokat tanulhat, nem kérdés. Ha ezt megteszi, s fejet hajt a Barca előtt a világ egyik legjobb defendere lesz!

S az ő esetében az sem gond, hogy nincs EU-s útlevele, van hely számára!
Welcome Ezequiel!
Más poszton... érdekes, hogy felhoztátok
Vicente-t. Én nagy csodálója voltam (talán még most is), s nálam abszolút favorit balszélső volt... Sajnos múltidőben! Az elmúlt 3-4 évben nem jött ki számára a lépés, sem klub, sem válogatott szinten. Visszaesett a teljesítménye is. Ez nekem nagy fájdalom. Azt leszögezhetjük, hogy egyelőre nincs helye a Barca kezdőjében.
Diego más kérdés, nekem év végére vált egyértelművé, hogy
Deco-t nyáron el kell adni, s még pénzt is lehet érte kapni. Tetszik a hozzáállása, néha már kicsit brutális, de ez jelen esetben kell. Azonban az ő feladatkörét már nem klasszis szinten látja el, kevés gólt szerez, sok eladott labda jellemzi, és már nem tud olyan jól irányítani, mint anno. S, ha úgyis azt nyilatkozta, hogy máshol tervezi a jövőjét... ám legyen. Mindennek eljön egyszer az ideje...
Ideális lenne
D. Silva, vagy Diego!
Szakvezető poszton még mindeig változást tartanék ésszerűnek, persze, ha a Barca újabb tavaszi csodát visz véghez (legyen úgy, Ámen!!!), s címeket nyer, nem hiszem, hogy a katalán szellem engedné Rijkaard távozását, ahogyan azt Capelloval tették, vagy épp Capello tette! (bár stílusos megoldás lehet, miért ne? Szépen, könnyes búcsú, utoljára még nagy sikerrel ünnepelve menetel mindenki emlékezetébe a Camp Nou teltháza előtt

)
Esetleges érkezőként..., én Spanyol-párti vagyok! Legyen
E. Valverde,
R. Benitez, s ha egyik sem, akkor
Mourinho!