Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írtam már,hogy legyen úgy ahogy akarod,most nincs sok időm sajna,meg amúgyse én,hanem a többség dönt minden kérdésben. Ez így is van jól,szóval felőlem lehet 3hét múlva is,nekem is az a fontos,hogy minél többen legyenek!Chris0527 írta:Hát igen így eléggé nem jó lehet az kéne hogy nem ezen a héten játszunk hanem jövő héten akkor talán több playa lenne és akkor csak kéthetente lenne verseny...Ozsi majd megbeszéljük...Slither írta:Ma 19-ig elégé bele kéne húzni a benevezni akaroknak, mert így nagyon karcsú ez a mezőny, 2 asztalt sem tudunk így megtölteni, nemhogy 6-ot.
Hát igen így eléggé nem jó lehet az kéne hogy nem ezen a héten játszunk hanem jövő héten akkor talán több playa lenne és akkor csak kéthetente lenne verseny...Ozsi majd megbeszéljük...Slither írta:Ma 19-ig elégé bele kéne húzni a benevezni akaroknak, mert így nagyon karcsú ez a mezőny, 2 asztalt sem tudunk így megtölteni, nemhogy 6-ot.
NoParamessi1918 írta:szerk: bocsi, hogy szervezkedek, csak senki nem válaszolt, és gondoltam, ne hagyjuk szerencsétlent kételyek közt!
Link1gaba írta:majd lécci dobjatok be egy linket h honnan tok letölteni! a listát meg gondolom itt kell bővíteni.
hálás köszönet messi! majd lécci dobjatok be egy linket h honnan tok letölteni! a listát meg gondolom itt kell bővíteni.messi1918 írta:Gyere nyugodtan, letöltöd a Poker TH-t, felírod a listára a neved,és kész!!!!
szerk: bocsi, hogy szervezkedek, csak senki nem válaszolt, és gondoltam, ne hagyjuk szerencsétlent kételyek közt!