Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali van egy két igazság amit irtál, de ezzel a fintorral a szádon ahogy irtadm nyugodtan huzz a [auto_cenzúra]!!!!!!Frányó István írta:Ahogy érzed...Lennon írta:Hát most ez a mecs után mit írjak könyörgöm egypáran azt mondják hogy
húzzak innen mert csak krítizálni tudok most úgy döntöttem hogy meg dicsérem a csapatott.Mert remekül és tudatosan játszottunk 8-13 gólhelyzetből egy gólt rúgtunk azt is egycsere ember a 88.percben de nem számitt mert drigóék és mások szerint igyís kemények vagyunk főleg a két újonc és igazuk van
mert ilyen nagy tudású csatárral illtv. ilyen tapasztalt labdarúgóval mint Bojan Kríkics csak gólokat tudunk rúgni azért is látszik meg annyire az eredményeken is hiszen még amikor a barca mezét még felsemvette őt már mindenki sztárnak jelentette ki csak az a baj kedves barátaim hogytik összekeverittek a szezont a fazonnal ő nem Leo Messi aki 18 évesen már sztár volt és nem látom rajta hogy egyáltalán sztár lenne mert amit rúgott gólt is azt is 3-ről miközben a kapus a másik oldalon feküdt akit már Henryék megforgattak és azután adták le neki a labdát.Szerintem 3-ről elég nagy hülyének kell lenni hogy az ember ne rúgjon gólt főleg miután nincs kapus mert már elfektteték.Jaj de van
egy pl:(Amikor ami drága sztár Puyolunk öngólt fejelt.) Erre keménykedtek erre lehet is egy 17 éves kölyöre aki az U21-es vagy hanyas csapatban állitólag gólkirály volt csak az a baj hogy ez a Prímera Division.Ezek a csatáraink erre vagytok büszkék Kluivert meg Rivaldo szegények lehet hogy már ők szégyenkeznek Laportáék helyében. Hát Decóban az emberek pedig ismét nem csalódtak 18 m-ről belebikázni labdába az kemény dolog pláne hogyha állandóan fölé lövi az ember meg ha egy normálist passz sem sikerül adni egyik mecssen sem.Azt mondják hogy nem Riijkard barcája
legerősseb hát nem is.Iniesta,Giovanni,Decó az a közös bennük hogy ők
szerezznek a legtöbb labdát és tudjátok hogy mi közös még bennük hogy
ők azok akik nem képesek 16-on belül gólt rúgni vagy egyáltalán kaput találni.És erre lehetnek büszkék azok akik engem krítizálálnak akik azt mondják hogy milyen jók a fiatalok meg thuramék.Az volt a mázli hogy nincsen olyan sztár
az osasunában mint a chelseaben mert akkor most miértelme volna ünnepelni nem igaz.Mégmeghallgatom a kemény hsz-eket azután ahogy szerették volna én befejezem az euróbarcával.![]()
Most akkor ki a jó játékos?
Init nem venném ide. Ha nem megy a csapatnak, ö akkoris veszélyes tud lenni. Bármeik poszton. Decoval egyetértek. Giovanni... hát.. elég lámpalázas a kölyök, de helyén van az esze. Adott már pár szép gólpasszt, ha kinövi a lámpalázat nagy játékos lesz belöle.Lennon írta:Iniesta,Giovanni,Decó az a közös bennük hogy ők
ők azok akik nem képesek 16-on belül gólt rúgni
Ahogy érzed...Lennon írta:Hát most ez a mecs után mit írjak könyörgöm egypáran azt mondják hogy
húzzak innen mert csak krítizálni tudok most úgy döntöttem hogy meg dicsérem a csapatott.Mert remekül és tudatosan játszottunk 8-13 gólhelyzetből egy gólt rúgtunk azt is egycsere ember a 88.percben de nem számitt mert drigóék és mások szerint igyís kemények vagyunk főleg a két újonc és igazuk van
mert ilyen nagy tudású csatárral illtv. ilyen tapasztalt labdarúgóval mint Bojan Kríkics csak gólokat tudunk rúgni azért is látszik meg annyire az eredményeken is hiszen még amikor a barca mezét még felsemvette őt már mindenki sztárnak jelentette ki csak az a baj kedves barátaim hogytik összekeverittek a szezont a fazonnal ő nem Leo Messi aki 18 évesen már sztár volt és nem látom rajta hogy egyáltalán sztár lenne mert amit rúgott gólt is azt is 3-ről miközben a kapus a másik oldalon feküdt akit már Henryék megforgattak és azután adták le neki a labdát.Szerintem 3-ről elég nagy hülyének kell lenni hogy az ember ne rúgjon gólt főleg miután nincs kapus mert már elfektteték.Jaj de van
egy pl:(Amikor ami drága sztár Puyolunk öngólt fejelt.) Erre keménykedtek erre lehet is egy 17 éves kölyöre aki az U21-es vagy hanyas csapatban állitólag gólkirály volt csak az a baj hogy ez a Prímera Division.Ezek a csatáraink erre vagytok büszkék Kluivert meg Rivaldo szegények lehet hogy már ők szégyenkeznek Laportáék helyében. Hát Decóban az emberek pedig ismét nem csalódtak 18 m-ről belebikázni labdába az kemény dolog pláne hogyha állandóan fölé lövi az ember meg ha egy normálist passz sem sikerül adni egyik mecssen sem.Azt mondják hogy nem Riijkard barcája
legerősseb hát nem is.Iniesta,Giovanni,Decó az a közös bennük hogy ők
ők azok akik nem képesek 16-on belül gólt rúgni vagy egyáltalán kaput találni.És erre lehetnek büszkék azok akik engem krítizálálnak akik azt mondják hogy milyen jók a fiatalok meg thuramék.Az volt a mázli hogy nincsen olyan sztár
az osasunában mint a chelseaben mert akkor most miértelme volna ünnepelni nem igaz.Mégmeghallgatom a kemény hsz-eket azután ahogy szerették volna én befejezem az euróbarcával.
Dehogy volt jó.Labdákat adott el, pontatlan labdák.Marci írta:Nem láttam a Villareal elleni meccset, de akkor jó volt Deco, nem? Most viszont tényleg gyengén játszott. Nem ártana ha tartós lenne a jó formája, talán ha Etoo visszatér és több önbizalma lesz a csapatnak, több ember teljesítménye is feljavul.
Szerintem te 10-11 eves taknyos kisgyerek vagy aki azt sem tudja h mirol beszel.! Nem lehetsz ennyire levakult....! 1. mar boszor hangsulyozva volt h ne mondjatok azt hAz a véleményem, hogy nem kellene folyton olyan borúsnak lenni. Nem áll rosszul a csapat, egyszerűen csak a margit nagyon jó és folyton mákol. ellenük kinyílnak, mert látják hogy lehetne gólt lőni, viszont casillas mindent megfog és a kontrából simán lövi a góljait a reál. a pontrúgásoknál meg sokkal jobbak nálunk, ez van sajnos.
Szerintem lehet győzni Zaragozában, és Sevillában is..... Nem egy lehetetlen feladat.... + szerintem kedden - szerdán Eto is csatlakozni fog a kerethezMental_Theo írta:most tényleg nem lehet anyira örülni egyelőre a 6 pontnak,mert Sevillában,majd Zaragozában játszunk. ha ezekből veszítünk pontokat, megint tetemes lesz a hátrány. Sajnos elúszott a hajó, ez nem a mi idényünk, nem képes újítani a Barca.
Ez azért egy csöppet meredek.cruyff írta:1. Azért mert Henry nem tud centert játszani. Ezt már bebizonyította az Arsenalban és a juvéban is. Henry csak baloldali ékként tud veszélyes lenni. (Ezért sokkal jobb nála Eto'o...többek között.) Sajnos itt a Barcelonában sehol nem tud veszélyes lenni... 1 méterről nem tud a hálóba fejelni...