Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem hogy miről beszél itt a nép.aronba írta:Bitus sajnálom, hogy nem érted, itt senki nem gyalázza a Barcát, még az idelátogató madrid szurkolók között is többségben vannak a normálisak. A Barca idei produkcióját nem lehet dicsérni, vannak ugyan fellángolások, de a realitás - 8pont. Ezután valóban csak az apró részsokereknek örülhetsz.
Lelkébe csak annak gázolsz, akinek nincs saját véleménye, vagy aki nem látja a csapat játékát. Az esélyeink nem attól függnek, milyen itt a közhangulat. Azt írod le-és úgy írod le-ahogyan azt mi is látjuk. Ezt a teljesítményt nehéz jónak értékelni.Z. Iván írta:Szívem szerint sokszor még durvábban is fogalmaznék egy-egy ilyen meccs után, éppen azért, hogy fölébresszek néhány szurkolót. Azzal ha nem kritizálunk, eldfogadjuk azt, ami van. Megdöbbentőnek és elkeserítőnek tartom, hogy a hivatalos oldal ezt a meccset képes pozitív színben feltüntetni, mélyen felháborít, hogy képesek így hülyíteni a népet. Mert azt csinálják.
Ez nem hit kérdése, mindannyian Barcelona szurkolók vagyunk, és javítani akarunk a magunk módján a helyzeten. Az Eurobarca - szerénytelenség nélkül - a Barca tekintetében a legnagyobb hazai véleményformáló erő. És én nem szeretném egyszerűen becsapni a szurkolókat, hogy "nincs semmi baj, jók vagyunk azért, végülis megint szereztünk egy pontot."
Azt a cikkekben nem merem leírni, és - mivel teljes elkeseredettséget nem akarok - nem is fogom, hogy én a magam részéről a Clásico óta egy lyukas garast nem adnék azért, hogy ez a csapat bajnok lesz. Teljesen kizártnak tartom, szinte csoda értékűnek. És nem azért, mert tegnap olyan eredmény született amilyen. Ha megnyertük volna a végén, akkor is ezt írnám. Hazudni pedig nem fogok, hogy megpróbáljam ezt a játékot "pozitívan eladni".
Bocs mindenkitől, akinek ezzel a lelkébe gázoltam
az első betűtől az utolsóig!Z. Iván írta:Szívem szerint sokszor még durvábban is fogalmaznék egy-egy ilyen meccs után, éppen azért, hogy fölébresszek néhány szurkolót. Azzal ha nem kritizálunk, eldfogadjuk azt, ami van. Megdöbbentőnek és elkeserítőnek tartom, hogy a hivatalos oldal ezt a meccset képes pozitív színben feltüntetni, mélyen felháborít, hogy képesek így hülyíteni a népet. Mert azt csinálják.
Ez nem hit kérdése, mindannyian Barcelona szurkolók vagyunk, és javítani akarunk a magunk módján a helyzeten. Az Eurobarca - szerénytelenség nélkül - a Barca tekintetében a legnagyobb hazai véleményformáló erő. És én nem szeretném egyszerűen becsapni a szurkolókat, hogy "nincs semmi baj, jók vagyunk azért, végülis megint szereztünk egy pontot."
Azt a cikkekben nem merem leírni, és - mivel teljes elkeseredettséget nem akarok - nem is fogom, hogy én a magam részéről a Clásico óta egy lyukas garast nem adnék azért, hogy ez a csapat bajnok lesz. Teljesen kizártnak tartom, szinte csoda értékűnek. És nem azért, mert tegnap olyan eredmény született amilyen. Ha megnyertük volna a végén, akkor is ezt írnám. Hazudni pedig nem fogok, hogy megpróbáljam ezt a játékot "pozitívan eladni".
Bocs mindenkitől, akinek ezzel a lelkébe gázoltam
Már volt róla szerintem szó. Ki kell jelölni simán,és akkor olvashatóBarcaforever írta:Sztem a nap képe alá a szövegeket, inkább feketével kéne írni, mivel a rengeteg világos háttérben és színben elveszlik a fehér és nem látni a sokszor pikáns mondatokat.
Ha jól tudom, lefordítják az elmundos osztályzatokat. Ők meg ahogy gondolják.Frányó István írta:Hahó!
Szeretném megkérdezni (nem kritika vagy ilyesmi), h a játékosok osztályozása milyen elv alapján történik? Csak mert pl. nekem furcsa, h Ronaldinho 10 perc játék meg 2 belsővel való passzolás után kapott egy kettest, ami még nem is lenne érdekes, de Thuram és Puyol is ugyanennyit kapott, pedig ők azért igencsak nagy stabilitást adtak a védelemnek, az oké, h nem volt sok dolguk, de fölhozhatom Iniesta-t is, aki szintén kettest kapott.
Szóval ezek teljesen szubjektív osztályozások, vagy van vmi objektív mérési módszere is?
Köszi előre is!