Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Essien stílusa nekem nem jön be. Akkor már inkább Lampard. Ugyis lesznek távozók, ennek a függvényében szerintem jöhetne. Nagyobb játékosnak tartom mint Deco-tKarashu írta:A goal.com-on van egy cikk, miszerint Lampard fog venni egy házat Barcelonában vagy annak környékén, mert nagyon bele van zúgva a Katalán barátnőjébe, és lehet klubbot fog váltani! Háááát... Ez elég necces szerintem, mármint, hogy ha idejönne a Barcába, én bírom Lampard-ot, de nem tudom mennyire játszana itt jól! Inkább Essien... Mit gondoltok?
Nekem ugyan nem kell Hleb, inkább Diego-n kezdenének el gondolkodni! Sokkal jobban megérné!Atesz írta:
Lehet Deco helyére...
Asszem Gabri is lett vmi korosztályos VBn golkirály, aztán mégse vitte sokra, de nagyon sok ilyen ember van még rajta kivül. Sztem meg jol tette Fabregas, h elment.Bányász írta:Azt azért kétlem,mivel már 15 évesen a B csapattal edzett.Ki tudja, hol tartana, ha marad Question Lehet még mindig a B csapatban sinylődne Confused
Na meg az se mindegy h 2003-as U-17es Vbn gólkirály és legjobb játékos is lett.
Aligha maradt volna túl sokáig a B csapatban.
Azt azért kétlem,mivel már 15 évesen a B csapattal edzett.Ki tudja, hol tartana, ha marad Question Lehet még mindig a B csapatban sinylődne Confused
Haragudni, én sme haragszom, félreértés ne essék. Csak azt mondom, hogy akkor vállaja fle, ha esteleg ide akar igazolni, ne nyilatkozgasson olyanokat, h szívesen játszanék spanyolországban ( pl a madridban is) Hanem mondja ki kerek perec, hogy a Barcaban akar játszani, ha tényleg itt akar. És akkor elgondolkoznék, meg ha kivásárolná saját összegének egy részét, v lejárna a szerződése, akkor várnám, mert az lenne nagy gesztus, jó tudom ilyen a világon sosem lesz. De van rajta kívül még nagyon sok fiatal tehetség. És nálunk is van nem kevés, szóval szerintem felesleges. vagy pl Benzema.. na de mind1, végülis aztán ha jön nem fogok szomorkodni, cas kicsit fura szemmel ránézni az elején biztos.Frányó István írta: Úgyh sztem nincs ezzel baj, én nem haragszom Fabregasra.
Sztem ez nem annak a kérdése, h ki mennyire hű a nevelőegyesületéhez. Ahogy Te is írtad, mi nem tudjuk, h milyen helyzet egy ilyen, a mi orrunk alá senki nem dugott még egy zsák lóvét, meg sok éves szerződést az orrunk alá! És sztem aki ezzel nem él...Rivaldinho írta:1. Itt nem rólunk van szó. Egyikünk sem olyan szinten játszik, hogy ezt meg tudja ítélni, tehát nem ez az összehasolítási alap, hanem mindnekinek a 'belső etikai kódexe'.grecki írta: Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Egyrészt Xavival és Iniestával előre be volt töltve a pozíciója kb 8-10 évre.
Másodszor. Nem írhatott alá profi szerződést, ergo nem hiszem, hogy túl jó "fizuja" lett volna...
2. Hát igaz, csak ő a pénzt, és a hírnevet is választotta ezzel... Nem hiszem h arra gondolt, hogy hmm.. mien nagyon jó edző ez a Wenger.
3. Giovanninál is bejelntkezett a Chelsea! tavaly, amikor ha jól emlésem még nem volt szerződése. Vagy Bojan-nal is felmerültek a kérők, azt hiszem a Man U., vagy valamelyik másik angol nagycsapat. De! nem mentek el. Tudták hogy nem lesznek biztosan kezdők, sőt még az is biztos megfordult a fejükben hogy nagyon kevésszer fognak találkozni a bőrbogyóval élesben. Mégis itt maradtak. Mehettek volna kölcösnbe is, nem akartak, mert bennük a culé vér folyik.
Persze ez csak az én szubjektív véleményem, mindenkiére kiváncsi vagyok, szal írjátok meg ti is.
1. Itt nem rólunk van szó. Egyikünk sem olyan szinten játszik, hogy ezt meg tudja ítélni, tehát nem ez az összehasolítási alap, hanem mindnekinek a 'belső etikai kódexe'.grecki írta: Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Másodszor. Nem írhatott alá profi szerződést, ergo nem hiszem, hogy túl jó "fizuja" lett volna...
Az a kp brutál lenne. A jobboldalra meg jöhet Dani Alves, azt jónapot'LG írta:Nem is azt irtam, h Xavit kell eladni, hanem azt, h a Yaya, Essien, Iniesta kp. jobb mint a Xavi Yaya Iniesta
Ha a Barca valóban több mint egy klub, akkor nincs mit magyarázni. Fabregas cserbenhagyta a csapatot. Ezt megtehették volna sokan-Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Valdes...stbgrecki írta:Fabregas. Annyian fröcsögve beszélnek róla itt egyesek, hogy már olvasni sem bírom ezeket a hozzászólásokat.
Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Harmadszor. Az Arsenalnál a világ egyik legjobb edzője mellett pallérozódhatott, aki nem mellesleg a fiatalok beépítésében szerintem abszolút világelső.
Negyedszer. Abban az évben vettük kölcsön van Bronckhorstot, és ha emlékeim nem csalnak, akkor úgy sikerült megállapodnunk az Ágyúsokkal, hogy Fabregas volt a cserealap.
Ötödször. Nálunk "csak" egy tehetség volt, az Arsenal viszont igazi klasszist faragott belőle.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy igenis, költsünk rá 40 gurigát, de azért nem kell egyből Figo szintjén beállítani, mert elhagyta a Barcát.
Ami pedig Garay-t illeti, jó kis játékos. Ráadásul a középpályán is játszott már, így lehet, hogy Touré alternatívájaként gondolnak rá. Középső védőre most nem nagyon van szükségünk szerintem.
Szerintem Xavi egy nagyon jó játékos, megérdemli a helyét a csapatban, csakis akkor adnám el, ha Fabregas jönne a helyére!Etooka írta:Nem értem a Xaviról szóló kritikkat!Rosszul megy neki,és?Akkor rögtön jobb nála mindenki?Szerintem ingeis helye van ebben a csapatban,mekkora labdát adott tegnap is Bojannak!Nem mondom,h Essien jobb,de sokoldalúbb!Xavi meg nagyon penge!Egyébként szerintem Xavi cseréje nincs megoldva!Hiszen otpimális esetben Deco-Ini,Yaya-Edmilson és Xavinak nincs cseréje!Oda kéne egy jó kis kp,mondjukVan der Vaart vagy Tiago!És még elérhetők is lennének!Marquez én akkor feljebb tolnám,Edmilson úgyis elmegy!Így akkor rögtön lenne Garay-nak is hely!
Forza Barca