Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Richi
Jugador d'estrella

2008.02.05. 12:40:24

Mourinho ért a focihoz és ő biztos h csapatot építene...lehet h a két spanyol nagyágyú akik eddig a szép játékról voltak híresek, mind a kettő iparos dolgos csapat lesz(persze ha Jose idejön) mert már a real az....én spec örülnék ha jönne de ezt nem most írom elősször!!!!rendbetenné a fejeket!Hleb meg ide ne jöjjön mert megőrülök....Fabregast hozzák ide ne azt a balféket :evil:
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.02.05. 12:20:00

Ha jönne Mourinho szerintem biztos hogy hozna magával chelsea-s játékost! Erre a nyakamat merem tenni! :)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.05. 12:07:51

Karashu írta:A goal.com-on van egy cikk, miszerint Lampard fog venni egy házat Barcelonában vagy annak környékén, mert nagyon bele van zúgva a Katalán barátnőjébe, és lehet klubbot fog váltani! Háááát... Ez elég necces szerintem, mármint, hogy ha idejönne a Barcába, én bírom Lampard-ot, de nem tudom mennyire játszana itt jól! Inkább Essien... Mit gondoltok?
Essien stílusa nekem nem jön be. Akkor már inkább Lampard. Ugyis lesznek távozók, ennek a függvényében szerintem jöhetne. Nagyobb játékosnak tartom mint Deco-t :roll: :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.05. 12:05:08

A goal.com-on van egy cikk, miszerint Lampard fog venni egy házat Barcelonában vagy annak környékén, mert nagyon bele van zúgva a Katalán barátnőjébe, és lehet klubbot fog váltani! Háááát... Ez elég necces szerintem, mármint, hogy ha idejönne a Barcába, én bírom Lampard-ot, de nem tudom mennyire játszana itt jól! Inkább Essien... Mit gondoltok?
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.05. 12:02:26

Atesz írta:

Lehet Deco helyére...
Nekem ugyan nem kell Hleb, inkább Diego-n kezdenének el gondolkodni! Sokkal jobban megérné!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.02.04. 19:26:48

Lehet Deco helyére...
Kép
robben
Jugador del Barça

2008.02.04. 19:07:34

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.02.03. 13:58:46

LG!
Nem meggyőzni akartalak nyugi :wink:
Csak elmondtam az én véleményemet.

Máskülönben meg Gabri ha lett(nem tom restellem) akkor gratula neki.De a mai világban nagyobb teret kap,és azért a "modernkori" U Vb-ken aki megkapta ezeket a díjakat,vitte valamire.
Jó...Gabri is,de nem lett egy Fabregas.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.03. 13:54:10

Bányász írta:
Ki tudja, hol tartana, ha marad Question Lehet még mindig a B csapatban sinylődne Confused
Azt azért kétlem,mivel már 15 évesen a B csapattal edzett.
Na meg az se mindegy h 2003-as U-17es Vbn gólkirály és legjobb játékos is lett.
Aligha maradt volna túl sokáig a B csapatban. :wink:
Asszem Gabri is lett vmi korosztályos VBn golkirály, aztán mégse vitte sokra, de nagyon sok ilyen ember van még rajta kivül. Sztem meg jol tette Fabregas, h elment.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.02.03. 13:35:46

Ki tudja, hol tartana, ha marad Question Lehet még mindig a B csapatban sinylődne Confused
Azt azért kétlem,mivel már 15 évesen a B csapattal edzett.
Na meg az se mindegy h 2003-as U-17es Vbn gólkirály és legjobb játékos is lett.
Aligha maradt volna túl sokáig a B csapatban. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.03. 13:31:33

Azért Giovannit, meg Bojant eleve nagy sztárnak harangozták be, Fabregasrol-legalább is én akkor hallottam először, mikor elment az Arsenalba. Ki tudja, hol tartana, ha marad :?: Lehet még mindig a B csapatban sinylődne :?
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.02.03. 13:05:41

Frányó István írta: Úgyh sztem nincs ezzel baj, én nem haragszom Fabregasra.
Haragudni, én sme haragszom, félreértés ne essék. Csak azt mondom, hogy akkor vállaja fle, ha esteleg ide akar igazolni, ne nyilatkozgasson olyanokat, h szívesen játszanék spanyolországban ( pl a madridban is) Hanem mondja ki kerek perec, hogy a Barcaban akar játszani, ha tényleg itt akar. És akkor elgondolkoznék, meg ha kivásárolná saját összegének egy részét, v lejárna a szerződése, akkor várnám, mert az lenne nagy gesztus, jó tudom ilyen a világon sosem lesz. De van rajta kívül még nagyon sok fiatal tehetség. És nálunk is van nem kevés, szóval szerintem felesleges. vagy pl Benzema.. na de mind1, végülis aztán ha jön nem fogok szomorkodni, cas kicsit fura szemmel ránézni az elején biztos.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.03. 12:48:39

Rivaldinho írta:
grecki írta: Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Egyrészt Xavival és Iniestával előre be volt töltve a pozíciója kb 8-10 évre.
Másodszor. Nem írhatott alá profi szerződést, ergo nem hiszem, hogy túl jó "fizuja" lett volna...
1. Itt nem rólunk van szó. Egyikünk sem olyan szinten játszik, hogy ezt meg tudja ítélni, tehát nem ez az összehasolítási alap, hanem mindnekinek a 'belső etikai kódexe'.
2. Hát igaz, csak ő a pénzt, és a hírnevet is választotta ezzel... Nem hiszem h arra gondolt, hogy hmm.. mien nagyon jó edző ez a Wenger.
3. Giovanninál is bejelntkezett a Chelsea! tavaly, amikor ha jól emlésem még nem volt szerződése. Vagy Bojan-nal is felmerültek a kérők, azt hiszem a Man U., vagy valamelyik másik angol nagycsapat. De! nem mentek el. Tudták hogy nem lesznek biztosan kezdők, sőt még az is biztos megfordult a fejükben hogy nagyon kevésszer fognak találkozni a bőrbogyóval élesben. Mégis itt maradtak. Mehettek volna kölcösnbe is, nem akartak, mert bennük a culé vér folyik.
Persze ez csak az én szubjektív véleményem, mindenkiére kiváncsi vagyok, szal írjátok meg ti is. :wink:
Sztem ez nem annak a kérdése, h ki mennyire hű a nevelőegyesületéhez. Ahogy Te is írtad, mi nem tudjuk, h milyen helyzet egy ilyen, a mi orrunk alá senki nem dugott még egy zsák lóvét, meg sok éves szerződést az orrunk alá! És sztem aki ezzel nem él...
Arról nem beszélve, h az Arsenal és Wenger a legjobb garancia egy fiatal tehetség befutására, és Cesc szerintem ezt igenis figyelembe vette.
Azon kívül a Barçában valószínűleg Xavi, Ini és Deco elnyomták volna, ki tudja itt most milyen szinten játszana. Úgyh az ő szempontjából ez egy óriási lépés volt minden szempontból, szakmailag és nem utolsó sorban pénzügyileg is! És egy tizenévesnél azért lehet, h a pénz az első!
A klubhűség szép dolog, csak a mai futballban már egy nem létező fogalom sajnos, minimális példától eltekintve, és akik emblematikus figurák, Puyol, Xavi pl., ők már könnyen maradnak hűek a klubhoz, mert van biztos anyagi hátterük, és már szinte mindent elértek, tehát a váltás nem indokolt, nem úgy egy tizenéves gyereknél, aki minél gyorsabban minél többet akar. Úgyh sztem nincs ezzel baj, én nem haragszom Fabregasra.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.02.03. 12:35:50

Nagyon örülök ha tényleg a miénk lesz Garay.
Mindig is szerettem ha fiatalokat vesz 1 klub, és ha ők beválnak akkor nagyon nagy idolok lehetnek. Garay nagyon tehetséges, ha ő bevállna akkor meglehetne a következő karizmatikus védőnk Puyol után....
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.02.03. 12:21:01

grecki írta: Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Másodszor. Nem írhatott alá profi szerződést, ergo nem hiszem, hogy túl jó "fizuja" lett volna...
1. Itt nem rólunk van szó. Egyikünk sem olyan szinten játszik, hogy ezt meg tudja ítélni, tehát nem ez az összehasolítási alap, hanem mindnekinek a 'belső etikai kódexe'.
2. Hát igaz, csak ő a pénzt, és a hírnevet is választotta ezzel... Nem hiszem h arra gondolt, hogy hmm.. mien nagyon jó edző ez a Wenger.
3. Giovanninál is bejelntkezett a Chelsea! tavaly, amikor ha jól emlésem még nem volt szerződése. Vagy Bojan-nal is felmerültek a kérők, azt hiszem a Man U., vagy valamelyik másik angol nagycsapat. De! nem mentek el. Tudták hogy nem lesznek biztosan kezdők, sőt még az is biztos megfordult a fejükben hogy nagyon kevésszer fognak találkozni a bőrbogyóval élesben. Mégis itt maradtak. Mehettek volna kölcösnbe is, nem akartak, mert bennük a culé vér folyik.
Persze ez csak az én szubjektív véleményem, mindenkiére kiváncsi vagyok, szal írjátok meg ti is. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.03. 12:16:43

LG írta:Nem is azt irtam, h Xavit kell eladni, hanem azt, h a Yaya, Essien, Iniesta kp. jobb mint a Xavi Yaya Iniesta :wink:
Az a kp brutál lenne. A jobboldalra meg jöhet Dani Alves, azt jónapot' :D
De ez a két ember szinte megszerezhetetlen.
Lennonnak: Túl sok az FM...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2008.02.03. 12:15:49

Lenon, szerintem itt az ideje, hogy elhagyd az oldalt. Nemelég, hogy a csapat egy rakás ..na az.. , még az eurobarca is ilyen ótvar cikkeket közöl le...
Szvsz egyértelmű, hogy többé nemkellene ezt az oldalt látogatnod, mert nem érdemes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.02.03. 12:17:51-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.03. 12:14:28

grecki írta:Fabregas. Annyian fröcsögve beszélnek róla itt egyesek, hogy már olvasni sem bírom ezeket a hozzászólásokat.

Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Harmadszor. Az Arsenalnál a világ egyik legjobb edzője mellett pallérozódhatott, aki nem mellesleg a fiatalok beépítésében szerintem abszolút világelső.
Negyedszer. Abban az évben vettük kölcsön van Bronckhorstot, és ha emlékeim nem csalnak, akkor úgy sikerült megállapodnunk az Ágyúsokkal, hogy Fabregas volt a cserealap.
Ötödször. Nálunk "csak" egy tehetség volt, az Arsenal viszont igazi klasszist faragott belőle.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy igenis, költsünk rá 40 gurigát, de azért nem kell egyből Figo szintjén beállítani, mert elhagyta a Barcát.

Ami pedig Garay-t illeti, jó kis játékos. Ráadásul a középpályán is játszott már, így lehet, hogy Touré alternatívájaként gondolnak rá. Középső védőre most nem nagyon van szükségünk szerintem.
Ha a Barca valóban több mint egy klub, akkor nincs mit magyarázni. Fabregas cserbenhagyta a csapatot. Ezt megtehették volna sokan-Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Valdes...stb
A fizetéséről meg...gondolom 16 évesen a fentebb említetteknek sem volt túl jó fizuja. Azzal én sem értek egyet, hogy Figo szintű áruló, de nem volt szép amit tett.
Remélem soha nem tér vissza. Vagy ha igen, akkor ingyen.
A Garayról szóló résszel egyetértek, tényleg jó játékos, én örülnék a szerződtetésének.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lennon
Barça B

2008.02.03. 12:06:10

Hellosztok? Én nem akarok kötekedni de átigazolási körkép 2 mi?abban gyönyörködünk hogy más csapatok hogyan
erősíttik meg kerettüket elég szomorú,Ők legalább látják hogy aki nem tudja a csapatott szolgálni normálisan! vagy durván fogalmazva 0-ák azokat eladják hogy ne fizessenek feleslegesen értük.Mi meg gyönyörködünk néhány olyan játékosban akik nem játékkal foglalkoznak meg úgy egyáltalán ha játéklehetőséget is kapnak akkor vagy annyira önzők hogy 25-ről ahogy érkezik a labda nem meggondoltan elövik a fenébe és akkor azzal érvelhetünk hogy mi vagyunk fölényben miközben a focit gólra játsszák.Vagy egyszerűen csak beálnak azért hogy ott legyenek.Ezért én a helyükben mindenképpen a középályát erőssiteném mert a csapatból hiányzik a középályán olyan kiválórúgó technikájú játékosok akik eldönthetik
bármikor egy mecsett akik nem csak a labdát dajkálják hanem oda teszik magukat a játékhoz olyan meghatározó egyéniségek mint pl:Diégó,Valbúé
-na vagy Joao Moutinhó,Silva,Kerlon vagy Fabrégas akkik azért Messivel vagy Iniestával erőssebé tehetnék a csapatt középályát mert nem csak a védelem számit meg a csatársorrunk.Már mondtam többször is hogy Decóban,Edmilsonban,Guddhjonsenben,Oleguerben nem tudom hogy mit láttnak szerintem bele halnának ha egyszer okosan kénne dönteni velük kapcsolatban. Tőlük még a nem tudom hogy 33 vagy 35 éves Del Piero is jobban teljesitt vagy legalább is jobban akar(vagy inkább tud?)hmm. Elkénne már gondolkozni nekik azon hogy hogyan tovább de szerintem a télen sem haltak meg a változásba megteszik illtv. nem csodálkoznék ha a nyáron is ugyan ez a helyzett maradna.Szerintettek?Ja és szerintem nekünk nem más csapat átigazolásában kénne gyönyörködni hanem a sajátunkéval kénne foglalkozni mert azt hiszem mirajtunk is segítenne egy alapos játékoscsere.
bali1991
Barça C

2008.02.02. 16:32:27

Szerintem is Dani Alves kéne,meg talán Xabi Alonso !!!!!
Remélem okosan igazolunk a nyáron!!!!
Mourinho azt olvastam hogy hozzánk jön!!!!!!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.02. 16:24:56

Szerkeszt gomb. :wink:
Nagyon korai még. Ilyenkor csak max találgatoásokat lehet hallani. Ha pletyikre vágysz, akkor nézegesd a goal.com-ot, vagy a google beépített (www.translate.google.com) fordítójával olvasgasd a spanyol lapokat. (www.sport.es és www.elmundodeportivo.com)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.02. 16:14:44

Én is leléptem volna az ő helyében, tudván, hogy ott biztosan játszani fogok, itt meg nem biztos! Kapott rendes fizut, és jó játékosok közt nevelkedet (no nem mintha itt nem lettek volna jó játékosok).
Bár most jó lenne, ha visszajönne, így, hogy jól játszik! :D

Különben Garay-on kívűl akarnak még hozni vkit? Mert semmi sem olvasható efelől! Ha vki tud vmit, please írja le! Thnx.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.02. 16:07:59

Fabregas. Annyian fröcsögve beszélnek róla itt egyesek, hogy már olvasni sem bírom ezeket a hozzászólásokat.

Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Harmadszor. Az Arsenalnál a világ egyik legjobb edzője mellett pallérozódhatott, aki nem mellesleg a fiatalok beépítésében szerintem abszolút világelső.
Negyedszer. Abban az évben vettük kölcsön van Bronckhorstot, és ha emlékeim nem csalnak, akkor úgy sikerült megállapodnunk az Ágyúsokkal, hogy Fabregas volt a cserealap.
Ötödször. Nálunk "csak" egy tehetség volt, az Arsenal viszont igazi klasszist faragott belőle.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy igenis, költsünk rá 40 gurigát, de azért nem kell egyből Figo szintjén beállítani, mert elhagyta a Barcát.

Ami pedig Garay-t illeti, jó kis játékos. Ráadásul a középpályán is játszott már, így lehet, hogy Touré alternatívájaként gondolnak rá. Középső védőre most nem nagyon van szükségünk szerintem.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.02. 15:40:26

Etooka írta:Nem értem a Xaviról szóló kritikkat!Rosszul megy neki,és?Akkor rögtön jobb nála mindenki?Szerintem ingeis helye van ebben a csapatban,mekkora labdát adott tegnap is Bojannak!Nem mondom,h Essien jobb,de sokoldalúbb!Xavi meg nagyon penge!Egyébként szerintem Xavi cseréje nincs megoldva!Hiszen otpimális esetben Deco-Ini,Yaya-Edmilson és Xavinak nincs cseréje!Oda kéne egy jó kis kp,mondjukVan der Vaart vagy Tiago!És még elérhetők is lennének!Marquez én akkor feljebb tolnám,Edmilson úgyis elmegy!Így akkor rögtön lenne Garay-nak is hely!

Forza Barca :!:
Szerintem Xavi egy nagyon jó játékos, megérdemli a helyét a csapatban, csakis akkor adnám el, ha Fabregas jönne a helyére!
Mondjuk a pontrúgásoktól el kellenne tiltani, mert szabadrúgás-t lőni egyáltaln nem tud! Ennek ellenére jól játszik. Most, hogy nem megy neki, attól függetlenül maradnia kell! De Edmilson már csomagolhat is, mivel vagy sérült, vagy nem tesz semmit a játékhoz! Xavi kulcsfigura, max Fabregasra cserélném el.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.01. 14:58:53

Hát sztem az se lett volna rossz, ha Garay már most csatlakozott volna, főleg most, h olvasom kidőlt Puyol :evil:
Lezárt