Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem úgy értem, hogy itt, hanem madridistán. Bár itt is megemlítettem tegnap vagy azelőtt.Bocs,,szoktam olvasgatni a fórumot,de még nem láttam,hogy mondtátok volna!
Ezt mire írtad? Bocs, csak az idézés-válasz tagolása nem lett az igazi a hozzászólásodban!Szimpátia kérdése,de realistán kell szemlélni a dolgokat!
Meg mentek még valahova, valami Bernabeu vagy ilyesmi stadionba!de így,hogy megyünk Sevillába,az Atletico Madrid-hoz és Zaragozába,így sok!
Bocs,,szoktam olvasgatni a fórumot,de még nem láttam,hogy mondtátok volna!Szimpátia kérdése,de realistán kell szemlélni a dolgokat!Egyébként teljesen egyetértek veled!A 6 pont úgy önmagában nem lenne sok,de így,hogy megyünk Sevillába,az Atletico Madrid-hoz és Zaragozába,így sok!CS0ki írta:Kik azok?Most minek gerjesszem itt a feszültséget?
Egyébként Eto'o elsősorban amiatt a bizonyos kijelentése miatt pár éve, Marquez mert nem túl szépa a játéka, és ő is nyilatkozott érdekeseket, meg ugye Deco. Szerintem őt nem is kell magyarázni!De nehogy itt valaki ezeken kiadkadjon, ez csak szimpátia kérdése.
Ez nem nagyon jó egy olyan csapatnak,amelyiknek csak egy oldala van(Itt Robinho bal oldalára gondolok)másik oldalon tudtommal akkor van játék,amikor Robinho átnéz oda!Év eleje óta mondogastjuk ezt. Viszont az is igaz, hogy az eredmények jönnek...Csak szerintünk(vagy legyen szerintem) ez nem a kétcsatáros játéknak köszönhető, egyik nélkül, egy jobb oldali szélsővel is hoznánk ezt az eredményt, csak jobban, szebben játszanánk, széthúznánk a védelmüket, stb. Persze én nem vagyok edző!!
6 pont kevés??? Nézdd meg a top ligákat... ilyen sorsolással, ebben a fordulóban a 4 pont előny is jónak mondható. 6 pont különbséget meg látatlanban bármikor aláírnék. Nem kevés az a 6 pont...Saját kezünkben van a sorsunk, és még így is belefér egy, esetleg kettő megingás.Hát igen sajnos 6 pont.Az nagyon kevés már
Erről beszéltem, elvitted teljesen más irányba a dolgot. Azt írtam, hogy nem kell mást azért leosztani, mert ír egy cikket ez volt a mostani problémám, ha nem értenéd, Te viszont megint csak jössz a szokásos dumáddal. Senki nem várja el, hogy a Realt istenítsd, bár ezt nem tudom, hogy hogyan sikerült kihámoznod a mondandómból.Varga Tamás írta:Egy hátsóval két lovat nem lehet megülni. Én, a Barcának szurkolok, úgyhogy bocsásd meg, ha nem istenítem, dícsérem a Madridot. Most vezetnek, de ennyi. Az meg - szerintem - normális, ha Barca-szurkoló létemre a Barcelona irányában vagyok elfogult. És, ne haragudj, ha nem állok be a "Philomadrid"-isták táborába.Drigo írta:De megint nem a lényeget találtad meg.
Neharagudj, most mindenki rajtad vigyorogCsak a Barca! írta:Innen már nem áll fel a Real. Már csak az kell, hogy holnap elkenjük az Osasuna száját és máris ott a 6pont.
Egy hátsóval két lovat nem lehet megülni. Én, a Barcának szurkolok, úgyhogy bocsásd meg, ha nem istenítem, dícsérem a Madridot. Most vezetnek, de ennyi. Az meg - szerintem - normális, ha Barca-szurkoló létemre a Barcelona irányában vagyok elfogult. És, ne haragudj, ha nem állok be a "Philomadrid"-isták táborába.Drigo írta:És akkor ketten voltak Európa második helyén? Az elsőn meg senki? A holtverseny is első hely...Varga Tamás írta:A statisztika akkoris csupán holtversenyt jelentett - tegnap. ma pedig -3, ha az Inter nyer.
Dani!
Én, mindig, mindent komolyan gondolok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pax!
Ha így, ha úgy. A cikk a tényekre épített, nem a feltételezésekre, tehát igazat írt, lépjünk már túl ezen. Ahelyett, hogy megint a Madridot próbálod meg lehúzni, szerintem nézzünk körül a saját csapatunk háza táján, gondolom fordított esetben egyértelműen a Barçát helyeznéd első helyre...
Részemről téma lezárva. De megint nem a lényeget találtad meg.
Így van, az Inter 2,5 pontot hozott meccsenként, a Reál 2.52öt. Most ez ugye csökkent...A statisztika akkoris csupán holtversenyt jelentett - tegnap. ma pedig -3, ha az Inter nyer.
Most minek gerjesszem itt a feszültséget?Kik azok?
Mi se értjük...Egyébként nem értem,hogy Raul és RVN hogy játszhat egymás mellet?
Év eleje óta mondogastjuk ezt. Viszont az is igaz, hogy az eredmények jönnek...Csak szerintünk(vagy legyen szerintem) ez nem a kétcsatáros játéknak köszönhető, egyik nélkül, egy jobb oldali szélsővel is hoznánk ezt az eredményt, csak jobban, szebben játszanánk, széthúznánk a védelmüket, stb. Persze én nem vqagyok edző!!Ez nem nagyon jó egy olyan csapatnak,amelyiknek csak egy oldala van(Itt Robinho bal oldalára gondolok)másik oldalon tudtommal akkor van játék,amikor Robinho átnéz oda!
Jobb...De tényleg. Nálunk Torres lett csak felhozva az utóbbi időben rendszeresebb játéklehetőségre. Hát kb a keret leggyengébb tagja...Eleve Perez alatt lesz@rták az utánpotlást, inkább vettek 50 milláért egy aranylabdást. De most elméletileg változni fog a helyzet, Calderonék nagy hangsúlyt fektetnek az utánpotlásra(legalábbis szóban), illetve a játékosvásárlásnál is jobban gondolnak a jövőre.(vagy jobb az utánpótlásképzése a Barcának Cool )
Ha innen veszti el a bajnokságot csapat, akkor talán kirúgják. Egyébként nem hinném. Amit elkezdett az jó, de amíg két trakesz szántja elől a pályát és nincs jobb oldalunk, addig nagy változások nem lesznek a látványban.Egyébként nagyon kíváncsi leszek, h a Realnal meddig lesz ott a Szőke Angyal, mert Madridban nem ilyen játékot várnak, mint amit vele nyújt a csapat!
És akkor ketten voltak Európa második helyén? Az elsőn meg senki? A holtverseny is első hely...Varga Tamás írta:A statisztika akkoris csupán holtversenyt jelentett - tegnap. ma pedig -3, ha az Inter nyer.
Dani!
Én, mindig, mindent komolyan gondolok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pax!
A statisztika akkoris csupán holtversenyt jelentett - tegnap. ma pedig -3, ha az Inter nyer.ozsimiki írta:A cikk a tegnapi vereség előtt íródótt...akkor pedig úgy állt a szitu,hogy 1-el több meccsen 3-al több pontott szerzett a Madrid...tehátVarga Tamás írta: A statisztikák alapján:
Internazionale: 20 15 5 0 43-13 50 pont
RM 22 17 2 3 46-1853 pont.![]()
A cikk a tegnapi vereség előtt íródótt...akkor pedig úgy állt a szitu,hogy 1-el több meccsen 3-al több pontott szerzett a Madrid...tehátVarga Tamás írta: A statisztikák alapján:
Internazionale: 20 15 5 0 43-13 50 pont
RM 22 17 2 3 46-1853 pont.
A statisztikák alapján:Drigo írta:Ezt most komolyan írtad, vagy csak kötekedésből.Varga Tamás írta:Ezek szerint, ha kritikai észrevételünk van egy madridista cikkével kapcsolatban, akkor azt nem írhatjuk/om le, csak azért, mert az illető madridista. Mindezt tegyük/em a békesség érdekében. Aki nem bírja a Napot, az ne menjen ki a Napra.
A kritikai észrevételed leírhatod, leírhatja bárki, de ne mond nekem azt, hogy az csupán kritikai észrevétel volt, ezt szerintem nem nehéz elismerni. Márészt írhatod, hogy nem igaz, amit leírt, de a számokat, még Te sem tudod megváltoztatni.
A legjobb csapat Európában - a statisztikák alapján
Ezt magyarázhatod orrvérzésig, a számokból nem lesz szalonna.
"Aki nem bírja a Napot, az ne menjen ki a Napra."
Hö-hö aki bort iszik ne vizet prédikáljon, aki nem bírja az ellen írásait, az ne olvassa azokat...
Ezt most komolyan írtad, vagy csak kötekedésből.Varga Tamás írta:Ezek szerint, ha kritikai észrevételünk van egy madridista cikkével kapcsolatban, akkor azt nem írhatjuk/om le, csak azért, mert az illető madridista. Mindezt tegyük/em a békesség érdekében. Aki nem bírja a Napot, az ne menjen ki a Napra.
Azt csinálsz, amit akarsz, természetesen. Csak a hsz-ed előző felében, megint helyre raktál mindenkit, pontosabban egy madridistát. Csak azért, mert madridista. Érdekes módon az én hasonló tartalmú írásommal senkinek nem volt baja.Varga Tamás írta:Drigo!
Ettől még nekem lehet más a véleményem, nem? Vagy valami gond van ezzel? Semmi olyat nem írtam, ami feszültséget keltene. Vagy talán, nem írhatom le a véleményemet?