Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
történt pár dolog ami még kihatással lesz a későbbiekre sztem, tipikusan az a rész volt, ahol az ember azt kívánja, hogy azonnal megnézhesse a következőt, pl.Slither írta: Amúgy nem volt nagyszám ez a rész. Ment a szokásos feszültségkeltés meg a misztikus dolgok, sok minden nem derült ki.
Ha kicsit is visszaolvastál volna, akkor láthattad volna, hogy már be is linkeltem már.senzu írta:srácok, nem tudom tudjátok-e, DE KINNVAN A LOST 4. ÉVAD 1. RÉSZE!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy egyszerűen lost.hurhynn írta:Tudjuk, tegnap reggel 7kor már végeztem is velesenzu írta:srácok, nem tudom tudjátok-e, DE KINNVAN A LOST 4. ÉVAD 1. RÉSZE!!!!!!!!!!!!!!!!
javaslom, használd a myepisodes.com-ot vagy a sorozatjunkie.hu-t ott pontosan értesülsz a friss hírekről
Tudjuk, tegnap reggel 7kor már végeztem is velesenzu írta:srácok, nem tudom tudjátok-e, DE KINNVAN A LOST 4. ÉVAD 1. RÉSZE!!!!!!!!!!!!!!!!
És anélkül nem fogom megtudni? mert ha csak a képregény elolvasása után lehet megértenia filmet, akkor az nem hinném h a legjobb dologSlither írta:Olvasd el a képregényt és megérted majd a dolgokat.
A jelenetek kiválóak voltak azt aláírom de a végére legalább vártam volna annyit h találkozik az egyik a másikkal. Meg sok dolog van amit nemértek benne:el fuero írta:Nekem nagyon bejött a film. Tetszik ez az egyedi felfogás. Több szálon futnak az események. Jó a történet. Nekem tetszik.Fernando írta:Megnéztem a Sin City-t
Én mást nemis mondok. Ennyire degenerált film nincs még1
Nekem nagyon bejött a film. Tetszik ez az egyedi felfogás. Több szálon futnak az események. Jó a történet. Nekem tetszik.Fernando írta:Megnéztem a Sin City-t
Én mást nemis mondok. Ennyire degenerált film nincs még1
Iszonyatos vérfürdő az egész. Úgy mészárolják le a statisztákat mint ha vágóhídon lennének.el fuero írta:Én az AVP2-t várom. Kíváncsi vagyok hogyan folytatják a történetet. Remélem az Alienek nyernek.
Én szombaton néztem meg.G-Jay írta:Amerikai gengsztert látta valaki? Épp most akarom megnézni...ha megnéztem mondom a véleményem.
G.