A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Los Banditos írta:
11-es párbajt nem szeretnék, mert nagyon sokáig tartana, ráadásul büntetőrúgásokban nem éppen mi vagyunk a legjobbak.![]()
Visca el Barça! Visca Catalaunya!
22 óra, sport1, élő.greg23 írta:Adják a meccset valahol?

Mire alapozva lennék optimista? Sajnos, jó játékot már régen láthattunk a fiúktól. De, legyen igazad, én lennék a legboldogabb. De, valahogy nem bízom benne! Remélem, rámcáfolnak.Ronaldinho&Barca írta:Tamás azért ezt az optimizmust...
Szerintem a Villarealnak annyit rugunk amennyit akarunk, Messin Henryn azaz inkább Henryn sok fog múlni... Bár Messi szivessen játszik azt láthattuk de nincs társa igazán, hogy Eto'o távol van.
Véleményem szerint egy kemyén meccs lesz, remélem izgalmas lesz, és 1-2 góllal győzni fogunk..
Hajrá Barca!!!

Bocsi, de tudod hogy értettemSlither írta:Nem vettük meg.Fernando írta:Én azért Pintot betenném a kezdőbe. Nem azért vettük, hogy végignézzen egy bajnokságot.![]()
Nekem mindegy hogy ki játszik, a lényeg hogy ezt a meccset mindenképpen hozni kell.
Nem vettük meg.Fernando írta:Én azért Pintot betenném a kezdőbe. Nem azért vettük, hogy végignézzen egy bajnokságot.