Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2) reméljük, inkább előbb, mint utóbb. Sokszor nehéz megállni, hogy szó nélkül átugorjunk felette. Főleg egy Bilbao-szerű produkció alatt/után.Zozzy 5 írta:1) az ilyen 10éves kölyökökre nem kell figyelni nektek. ne is válaszoljatok.messi1918 írta:idegen.madridista!
Első hozzászólásában szidta Messit, aztán pedig " ti ma hol szerencsétlenkedtek" és hasonló mondatokat írt. Ez a bilbao meccs napján volt, és ilyenek vannak és lesznek is. Az "átjövő" madridisták 98%-a uszítani jön, amelyik értelmes az úgy is kitűnik, de nagyon sokan élvezik, hogy szidnak minket!
Na de mindegy, leszállok a témáról, mert semmi értelme osztanom az észt!
Csak ma olvasgattam, az " Archivált topicokat" és láttam ezt: Antimadridista klub. Elolvastam az összes hsz-t és nagyon jónak találtam, mindet!!!!
2) az ilyen 10éves kölyökökre pedig előbb utóbb bann vár.
1) az ilyen 10éves kölyökökre nem kell figyelni nektek. ne is válaszoljatok.messi1918 írta:idegen.madridista!
Első hozzászólásában szidta Messit, aztán pedig " ti ma hol szerencsétlenkedtek" és hasonló mondatokat írt. Ez a bilbao meccs napján volt, és ilyenek vannak és lesznek is. Az "átjövő" madridisták 98%-a uszítani jön, amelyik értelmes az úgy is kitűnik, de nagyon sokan élvezik, hogy szidnak minket!
Na de mindegy, leszállok a témáról, mert semmi értelme osztanom az észt!
Csak ma olvasgattam, az " Archivált topicokat" és láttam ezt: Antimadridista klub. Elolvastam az összes hsz-t és nagyon jónak találtam, mindet!!!!
Én erről nem tudok semmit, de attól Isten mentsen, hogy egy ilyen kinyisson. A Barca vs Real topikban is sokszor elszabadulnak az indulatok, felesleges gerjeszteni ezt egy ilyen topikkal.messi1918 írta:Azt szeretném, kérdezni, hogy végülis miért zárt be az "Antimadridista klub"?
A "Barca vs. Real" topic megnyitása miatt, vagy miért??? Nagyon jó lenne ha kinyitna!!!!!
Éles szemű a fiú, javítottam, köszi!Rumig írta:Az év szavazása III. részében a legjobb és legrosszabb meccseknél a futottak méghez ugyanazok kerültek be véletlenül
Z. Iván írta:Most, a 21. forduló után egy ponttal többje a van a gránátvörös-kék csapatnak...
Pontosabban, előtte néhány héttel költözött a régi oldal a eurobarca.hu domainre, de a regisztrációs rendszernek az új oldalon lett jelentősége először, a fenti dátumtól kezdve. Előtte hozzászólásos rendszer volt reg nélkül.Enrique írta:2004. 10. 08-án indult el az új honlap már eurobarca.hu néven, az uw-s időszak után, és akkor lett először fórum.