barcamessi írta:Az biztos hogy a védelemre nem lehet panasz eddig a szezonban. A probléma nem is hátul kezdődik, hanem a támadószekcióban. Hiába vannak úgymond nagy nevek a csapatban, akik eddig nagyon sokat bizonyítottak, de az utóbbi 2 évben nem csináltak SEMMIT!!! Ami pedig nem megy azt nem kell erőltetni. Olyan játékosok kellenek ide akik nem a múltjukból akarnak megélni!!! Meg azt nem értem hogy miért van az hogy például a Milannal egy Seedorf vagy egy Maldini nem szállt el magától és az elért eredményeitől 25 évesen?! Ők miért voltak képesek tovább küzdeni a további címekért?! Azok, akik azt hiszik ebben a csapatban, hogy 2 bajnoksággal és 1 BL-lel a zsebben ők a világ legjobbjai, akkor azok mehetnek amerre akarnak, hívják az illetőt akár Ronaldinhonak vagy akár Deconak!
Decoról jut eszembe, hogy most nyilatkozta, ha idén nem nyer semmit a Barça, akkor veszi a sátorfáját és olvastam a minap, hogy Modriccsal tárgyal a csapat, állítólag Laporta személyesen ment Horvátországba tárgyalni a klubjával és maga a játékos is mondta, hogy szívesen jönne. Deco lehet hogy egy kicsit már eltelt, ahogy Ronaldinho is, mert ugye ő már a Barça előtt is egy nyerő csapatban volt kulcsember. Modrics megmondom őszintén nem tudom milyen játékos, mert még soha nem láttam játszani, csak arra emlékszem, hogy ballábas, de lehet hogy rosszul. A támadósor nem gyenge, csak egyszerűen nem jön össze ennek a csapatrésznek szinte semmi, sok sérülés, illetve formán kívüliség nem engedi, hogy a Messi-Henry-Eto'o+Ronaldinho négyesből valamelyik háromösszeálljon.