Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt olyan év, amikor a mezőny olyan volt, hogy megkaphatta volna esetleg egy nagyon jó évével.(pl amikor Owen kapta) De meglepődnék, ha a közelébe kerülne. Mostanában vannak jobb játékosok is nála. Egy pl nálatok játszik!Ja,és sztem Eto1o van akkora játékos,h megkapja az aranylasztit,előbb mint Raul. Wink
na ja, akkor Pippo is ott van valahol nagyon elől. De komolyan van olyan ember, aki szerint Inzaghi az egyik legjobb csatár a világon??Ezek szreint mivel Raul rúgta a legtöbb Bl gólt ő a legjobb csatár a világon?
95-96-ban játszott először, és 60 gólnál tart. (madridistán lévő stat). Ami ugye 12 szezon, tehát 5 gólos átlag. Ami szép, hogy 12 idényen keresztűl ilyen magas szinten játszott!Nem kevés szezon alatt érte el az 50 gólt.Ha jól számolom 94/95ben játszott először,tehát az a 13. idénye.Az 3.8as átlag Wink
Nem nevezném félelmetesnek.
Szerintem, ha elbukjuk a baknokságot, az nem jelenti azt, hogy utána más edzővel nyerünk. Viszont ha innen most megnyerjük, akkor szerintem Frenkie mégsem egy elveszett gyerek.aronba írta:Szerintem sokan vannak, akik szorítanak a Madridnak, hogy tartsa meg a végéig az előnyét, mert akkor Raijkaard biztos távozik. Paradox a helyzet, a Barca hosszútávú sikere a Real bajnoki címén múlik.
ha mégis sikerül a bajnokságot a Barcának megnyernie, akkor Frankie marad, vagyis hosszútávon a csapat eláshatja magát...
tehát mindenki választhat egy bajnoki cím most, vagy sorozatban 2 három éven belül
Azt tudom,h lett már második,de én sose tartottam annyira sokra.Tisztelem becsülöm,de nem gondolom akkora játékosnak.Szóval én nem gondolom úgy2000ben vagy 2002ben második lett, de sokan azt mondják(nem csak Madrid környékén), hogy akkor megérdemelte volna.
2000ben vagy 2002ben második lett, de sokan azt mondják(nem csak Madrid környékén), hogy akkor megérdemelte volna.Raul sztem sohasem volt akkora játékos,a góljai ellenére se,h megkapja a lasztit...
Ezzel most akkor elismerted,h Eto'o a jobb focista??Mert sztem igen.Az 54 Bl gól előtt tisztelegni kell akárki akármit mond. Másrészt Eto van akkora játékos hogy megkapja az aranylabdát. Benne van a legjobb 5-6 játékosban de hogy első legyen aligha.
Fejtsd is ki akkor a véleményed, úgy korrektAz ilyen emberek annyira bírnak idegesíteni..
Van vmi oldal madridista vagy mi oda kell menni és ott hasonló szellemiségek vannak....
Az ilyen emberek annyira bírnak idegesíteni..aronba írta:Nem háromszor, hanem négyszer kéne a Reálnak buknia, pontegyenlőségnél a 0-1 miatt a Madrid a nyerő. Arra meg ne számítson senki, hogy Madridban két góllal nyerhet a Barca
Bocsi,cruyff írta.Vito írta:én ezt nem értemBarcaforever írta:Vito , se hülye nem vagyok se vak vagy ne mtudom még milyen csoportok közül kell választanom....
Csak most itt mi van???9 pont a hátrányunk, a madrid kikap 2x és az mindjárt 3 pont, ha hozzuk a meccsünket.
Akkor megőrülne a fórum, h uhhh [auto_cenzúra] madrid előttünk a bajnokság...
Nah ennyi, ez sztem bőven benne van az életben, jól játszik madrid elismerem, jó csapatnak szerencséje van.
Sztem egy dolog amiben biztos a realitás, ahogy te írtad, h Ronaldinho [auto_cenzúra], de sztem ez tény, h nincs formában és nem tudja azt hozni amit tudott, vagyis inkább amire képes.
Ui: Visca el Barca!![]()
ez nekem szólt?
Kicsit elgondolkozhatnál a Realnak 3szor kéne kikapnia annyi sztem nem lesz végkép úgy hogy Barca,Sevilla,Espanol otthon lesz és az Atl.Mad ésVillareal kipipálva....Vito írta:Barcaforever írta:Vito , se hülye nem vagyok se vak vagy ne mtudom még milyen csoportok közül kell választanom....
Csak most itt mi van???9 pont a hátrányunk, a madrid kikap 2x és az mindjárt 3 pont, ha hozzuk a meccsünket.
Nah ennyi, ez sztem bőven benne van az életben, jól játszik madrid elismerem, jó csapatnak szerencséje van.
Sztem egy dolog amiben biztos a realitás, ahogy te írtad, h Ronaldinho [auto_cenzúra], de sztem ez tény, h nincs formában és nem tudja azt hozni amit tudott, vagyis inkább amire képes.
Ui: Visca el Barca!
én ezt nem értemBarcaforever írta:Vito , se hülye nem vagyok se vak vagy ne mtudom még milyen csoportok közül kell választanom....
Ui: Visca el Barca!