Tényleg nagyon nagyReal Madrid 5 írta:ez nagyon jó gondoltam ide is belinkelem:
http://futebolez.blogs.sapo.pt/57499.html
:D:D

Tényleg nagyon nagyReal Madrid 5 írta:ez nagyon jó gondoltam ide is belinkelem:
http://futebolez.blogs.sapo.pt/57499.html
:D:D
Ezt most akartam belinkelni, de jo h visszaolvastam
én is elnézést kértem, hogy leszerencsétleneztelek, de egyszerűen kitikkadtam, hogy nem esett leVictor_Valdes írta: Én se szivtam.....pedig imádom a reggeát!
De bocs tényleg kicsit szigoruan fogtam fel!
Én nem fogyasztottam, és tetszik. Tévedtél. Ezvansenzu írta:magamat minősítem vele?Oleguer írta: Hagyjad, magát minősíti vele![]()
talán Victor_Valdes olyan szerencsétlen, hogy nem esett le neki, hogy nem a reggea-t fikáztam, csak egyszerűen nem hiszek benne hogy akinek tetszik az nem fogyasztott még soha füvet...
Én se szivtam.....pedig imádom a reggeát!senzu írta:magamat minősítem vele?Oleguer írta: Hagyjad, magát minősíti vele![]()
talán Victor_Valdes olyan szerencsétlen, hogy nem esett le neki, hogy nem a reggea-t fikáztam, csak egyszerűen nem hiszek benne hogy akinek tetszik az nem fogyasztott még soha füvet...
pl ha elmész a reggea hajóra, nincs olyan ember aki ott ne szívna, talán jamaikában sincs, még külön vallásuk is van, ahol a "mise" abból áll, hogy beszívnak mint atom...
magamat minősítem vele?Oleguer írta: Hagyjad, magát minősíti vele![]()
Most bocs de ezt nem lehetett volna magadba tartani? Van akinek tetszik....senzu írta:Mit mondanak Jamaikában ha elfogy a fű?Saviola írta:Nem olyan egyszerű az..attól még,hogy bejön a reggae,nem biztos,hogy olyan is kell mellé.
Mi ez a [auto_cenzúra] zene?
ennyit a reggae-ről, nem is tudom, hogyan tetszhet valakinek, ha nem fogyaszt OLYAT mellé...
Mit mondanak Jamaikában ha elfogy a fű?Saviola írta:Nem olyan egyszerű az..attól még,hogy bejön a reggae,nem biztos,hogy olyan is kell mellé.
Ez a szerencséd..kitagadtalak volna..Zsolti írta:Hát sztem a reaggae-t máshogyan el sem lehet viselni...![]()
Van erről vicc is...sztem szín igaz.![]()
amúgy meg kis mennyiségben nem veszélyes...énis mindíg befejezem 5grammnál..hehe![]()
![]()
na jó..amúgy nem szoktam szíkálni.