Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ja-ja mindkettő elég érdekes, felőlem nyugodtan lehet törölni, aki akarta már úgyis látta.Enrique írta:Vicces, de...
![]()
megoldás:Drigo írta:VT nem jár csetre. De valaki csak törölte a fórumról, nem? Valakinek tudnia kéne...Enrique írta:Remek...
![]()
Azért ha nyilvánosan kussoltatta el, azt azért nem kéne... Így történt? V csak a cseten?
Én annyira nem, eljátszotta már ezt párszor...Enrique írta:Hehe, olvassátok most a Fórumos topicot. Amit először beírt, Vito linkelte lejjebb, amit most írt, látható ott.
Meghatódtam.
VT nem jár csetre. De valaki csak törölte a fórumról, nem? Valakinek tudnia kéne...Enrique írta:Remek...
![]()
Azért ha nyilvánosan kussoltatta el, azt azért nem kéne... Így történt? V csak a cseten?
[22:07] <Drigo> haliEnrique írta:Amúgy most mi ez a VT - Los vita ? Nem vágom .
lionelmessi19 írta:na, most mitörtént?![]()
10 perce mentem el fürdeni
Azt gondolom, elérkeztem a tűrőképeeségem határára. Sőt, túl vagyok rajta. Nagyon sokan vannak itt, akik számára akadék vagyok, akik koloncnak, beképzelt hülye majomnak tartanak. tegyék, nem érdekelnek, mert nem ismernek. A bilit Los borította ki végleg: 14 évesen úgy gondolja, úgy beszélhet velem, mintha a szájából rángatott volna elő. Pedig, nem. Ennyi idősen én csak kérni mertem, nem kussolásra felszólítani.
Nyugodtan bontsatok pezsgőt, adjatok hálát az Istennek, örvendezzetek. A továbbiakban a passzív rezisztencia kényelmes állapotát választom, és kívülről fogom figyelni az eseményeket. Ha töröltök, megtehetitek. Ha kitiltotok, ám tegyétek. Nem örülnék neki, mert a visszatérés lehetőségét nem szeretném teljesen kizárni.
De, egyelőre elegem van. Zolinak leírtam a délután folyamán, amit gondolok, ami motoszkál bennem. Közkinccsé is teheti a nyílt fórumon, hozzájárulok. Minden szavamat vállalom.
Már többször is éreztem, hogy jónéhány fórumozó számára az jelent kielégülést, ha versenyt futva egymással, szidhat, kioszthat engem. Persze, én is hibás vagyok, én is követtem el hibákat - elismerem. De azt gondolom, hogy annyi bántást és rosszindulatoto senkinek nem kellett elszenvednie, mint nekem az elmúlt 2 év 3 hónapban. Mindezt azért - döntően -, mert kiálltam az igazam mellett.
Úgyhogy, örülhettek, vígadhattok, boldogok lehettek.