Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a motiváció elsősorban az edző feladata.Ákocka írta: Persze nem lehet Frankre fogni, hogy a játékosok nem futnak, és nem sikeréhesek.
Az igaz, de ha megnyerjük a Spanyol Kupát meg a BL-t egyszerre, akkor is el kéne a vezetőségnek gondolkozni Rijkaard elküldésén.Ákocka írta: Szóval maradnak a kupák.
Igen, Milito sérült, de Guddyval egyszerre melegitett. Ebből gondoltam, hogy behozza Rijkaard, de nem tette...Etooka írta:Mintha azt modnta volna,hogy Gabi megsérült!Ennek ellenére én is kiabáltam,hogy hozzon be egy csatárt és azt kiabáltam,hogy kapunk egy gólt a kihagyott helyzetek miatt,sajna igazam lett......BarcaGeri írta:Kb. a 60. perctől kiabáltam a tv-előtt, hogy Henry le és Giovanni fel, Thuram le és Milito fel. Erre kaptunk egy golt. Lehet többet értünk volna így, mint egy Bojan Guddy cserével.
De se baj,ahogy Deco és Frank is mondta,dolgozni kell!Jah,szerintem is,de nem mindegy,hogy hogyan...
A két szituáció meg sem közelíti egymást. A Barcelona egy hangyányival többet köszönhet Ronaldinhónak, Henry-nak meg még semmit. Hogy mit tett az Arsenalban, számomra indiferens.lionelmessi19 írta: Ez nagyon is jogos Tamás! Persze Dinho a Barcáért tett annyit, Henry nem egészen... De nagyon hasonló a két szitu, ajánlom hogy gondolkozz el ezen!
Mintha azt modnta volna,hogy Gabi megsérült!Ennek ellenére én is kiabáltam,hogy hozzon be egy csatárt és azt kiabáltam,hogy kapunk egy gólt a kihagyott helyzetek miatt,sajna igazam lett......BarcaGeri írta:Kb. a 60. perctől kiabáltam a tv-előtt, hogy Henry le és Giovanni fel, Thuram le és Milito fel. Erre kaptunk egy golt. Lehet többet értünk volna így, mint egy Bojan Guddy cserével.
Jól mondtad. Az utolsó szavad reménykedünk. De én már unok folyton reménykedni elegem van reménykedésből.Messa írta:Hát, ha a Villareal megveri a Realt, Pires nélkül, örömtáncot fogok járni. Ha viszont megveri a Realt, akkorjó formában vannak, nagyon is, mert az előző meccsen kaptak egy 5-öst asszem... ( a Realtól)Ordog írta:Azért a Villarrealban bízok még, hátha sikerül behúzniuk.
Ettől függetlenül, reménykedünk!![]()
Ha rosszul értelmezem, amit írsz Andris, bocsi. Az eltakarodást én Decóra értettem, nem Henry-ra. Bár a francia sem úgy teljesít, ahogy elvárható lenne tőle, 24 milkáért.lionelmessi19 írta:Henrynek voltak mostanában jó meccsei Tamás! Az eltakarodós szöveget erős túlzásnak érzem. Ugyanakkor ma valóban minősíthetetlen volt.Varga Tamás írta:Akinek Deco játéka elfogadható volt, az nem ugyanazt a meccset nézte, mint mi, vagy szimplán szerelmes a portugálba. A 13-as listán, nálam a 12. Csak Henry-t előzi meg. Szájjal tud focizni, lábbal nem. Remélem, a nyáron eltakarodik ettől a klubtól. Ahogy Farkas Norbi is idézte Felipe Scolarit: a táncoslábúaknak nincs helye a válogatottban. Igaza van, Deco egy halom tehénlepény. Ennyi. Aki mást mond, vak, vagy nem ért hozzá.
Decoról meg ugye nem kérdés, mindenkinek az jön le, hogy a sok sérülés után még a fizikumával vannak problémák, mással nem.
Ez nagyon is jogos Tamás! Persze Dinho a Barcáért tett annyit, Henry nem egészen... De nagyon hasonló a két szitu, ajánlom hogy gondolkozz el ezen!barca99 írta:Vagy szimplán tiszteli, mint Ronaldinhot.Varga Tamás írta:Aki mást mond, vak, vagy nem ért hozzá.