Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülnék neki, hogyha a madrid olyan lenne mint a barca. 75 perc alatt a margo simán vág még nekik(a barca nem hiszem hogy vágna).La Pulga írta:1-1 , Rossi
Hál'Istennek! Remélem, még egy kettőt vágnak.La Pulga írta:1 - 0 , Robinho
Minek kell ezt mindig elmondani.M19 írta:1-0
Megérdemeljük
Attól még nem jó ez a középpálya, hogy a kiscsapatok csak párszor mennek át rajta. Impotens, passzív trágya.CS0ki írta:Szívós csapat ez a Bilbao...Nem gondoltam volna róluk, hogy képesek lesznek gólt lőni. Nagyon jó a Barca védelme(a nagyon erős középpálya miatt is), még így is, sok a hiányzó hátulról. Meg előlről is hiányzik Eto'o.
Valaki az eredményeket nézi, valaki a mutatott játékot és a tendenciákat. A jóbarátokat nem nézem, továbbra is optimista vagyok a BL-t illetően. De ne is haragudj, ha olyanoktól kapok kioktatást, akik szerint Henry jobb mint Eto'o, Ronaldinho [auto_cenzúra] meg még nem tudom milyen hülyeségeket olvastam én még itt...ha győzünk a legjobbak vagyunk, ha kikapunk világvége van.... tudod, van az optimista, a pesszimista, a realista, meg a hülye. Én realista vagyok. Sorold be magadat..... de másokról szálljál le.Barcaforever írta:Nem szeretek embereket megbántani, de ien felfogással nézd sztem a Jóbarátokat, mert ott tudod, h lesz újabb poén.
Már bocsi....
De én akkor is hinni fogk a csapatban ha a real 9 ponttal vezet majd és 3 forduló lesz hátra...
Nem szeretek embereket megbántani, de ien felfogással nézd sztem a Jóbarátokat, mert ott tudod, h lesz újabb poén.cruyff írta:Az, hogy míg az előző, már megnyert szezont a hülyeségünk miatt odaajándékoztuk, addig ezt viszont bebuktuk.Poreko írta:Szevasztok!
Most fedeztem fel ezt a nagyon érdekes adatot: a Barca 20 meccsből 11-et játszott otthon és 9-et idegenben, a Real 9-et játszott csak otthon és 11-et idegenben (a többit már tudjátok ...).
Mi a véleményetek erről?
Bebuktuk?? Vmiről lemaradtam? Átaludtam volna 4 hónapot és már vége a bajnokságnak? Cruyff hogy is van ez?cruyff írta:Az, hogy míg az előző, már megnyert szezont a hülyeségünk miatt odaajándékoztuk, addig ezt viszont bebuktuk.Poreko írta:Szevasztok!
Most fedeztem fel ezt a nagyon érdekes adatot: a Barca 20 meccsből 11-et játszott otthon és 9-et idegenben, a Real 9-et játszott csak otthon és 11-et idegenben (a többit már tudjátok ...).
Mi a véleményetek erről?
Az,hogy a végén ugyanannyit játszik mind a 2 csapat otthon és idegenben is és ezért mi lwszünk a bajnokokPoreko írta:Szevasztok!
Mi a véleményetek erről?
Az, hogy míg az előző, már megnyert szezont a hülyeségünk miatt odaajándékoztuk, addig ezt viszont bebuktuk.Poreko írta:Szevasztok!
Mi a véleményetek erről?
én ebből azt vonom le, hogy a Madrid otthon fogja elveszíteni a bajnokságotPoreko írta:Szevasztok!
Mi a véleményetek erről?
2 féle reflex van: A feltétlen és a feltételes. Előbbit nem kell tanulni, ilyen pl. ha belevilágitanak a szemükbe becsukjuk. UtobbiSlither írta:Riva, te sztem kevered a reflex fogalmát vmivel, mert sztem a reflex attól reflex, hogy nem tudatósan átgondolt mozdulat. Ha az ember felmérte a szitut és annak megfelelően cselekszik, az már 'szándékosság'.