Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 helyzetből nem lehet megítélni 1 játékost!shevylova írta:szerinted nagyon jó? akkor miért hagyta ki az üreskaput?
te vagy a nyomorék.robinho meg elmehet a sunyiba..egy selejt.Maxi sztem meg nagyon jól játszott a meccsen,meg tudta tartani a labdákat,meg nagyon küzdött.shevylova írta:Nagyon gyenge ez a védelem, Maxi Lopez egy nyomorék, remélem nyáron jön milito, del horno, van bommel és robinho. Deco nem játszhat a real ellen
Maxi Lopez szerintem meg nagyon jó!!! Legalább van teste és nem esik el minden helyzetben!! 1-2 ilyen tesfelépítésű játékos kéne még ideshevylova írta:Nagyon gyenge ez a védelem, Maxi Lopez egy nyomorék, remélem nyáron jön milito, del horno, van bommel és robinho. Deco nem játszhat a real ellen
Csak annyi, hogy lehet hogy meg tudja szerezni a Klub INGYEN VanBommelt, mer lejár a szerződése nyáron. És állítólag megegyezett a klubbal szóban, hogy nyártól itt folytatja, csakúgy, mint Ezquerro, de én még 1iket sem tartom ténynek, inkább még csak pletyka. Meg persze jött a VB-hírre az ellencáfolat, hogy még a PSVre akar koncentrálni stb.Blasko írta:Üdv!Elmondaná nekem vlaki hogy mi volt ez a Van Bommel-es story?Mert ezer éve nem gépezhettem és majdem lefordultam a székről mikor azt olvastam hogy Bommel után Ezquerro is Barcát választotta...
BARCELONA
ez a legautentikusabb ronaldinhos oldalshevylova írta:valaki nem tudja honnan lehet leszedni Fc Barcelonas háttérképeket? Ronaldinhos kéne
A http://retek.atw.hu n tucc leszedni mindenféle képet a KÉPEK menüpont alatt!shevylova írta:valaki nem tudja honnan lehet leszedni Fc Barcelonas háttérképeket? Ronaldinhos kéne
Torres, Millito, Del Horno ez ugy kb. 60-70milka, + a fuzetések...Szakacs írta:es del horno es en teljesewn elegedett is lennek
Ha Van Bommel jön,akkor tényleg semmi szükségünk rá.Főleg,hogy nagyon sérülékeny.Mr. Master írta:Ja, és lenne egy kérdésem: Szerintetek a vezetőségnek fog kelleni Gerard, illetve ti szeretnétek-e, hogy maradjon?
Szerintem a vezetőség lehet, hogy elfogadja, de szerintem semmi szükségünk nincs rá.