Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.rojadirecta.com/Ronaldinho&Barca írta:Valaki tudna adni egy linket ahol megy a meccs?
Beírod googleba hogy "sopcast download" és kido egy csomó oldalt.Rumig írta:Újranyomtam a gépet, és a meglévő sopcastomat telepítettem fel, de most valahogy nem akar csatlakozni egyik csarotnára sem. Azt írja ki, h "no peers to connect", pedig van. Mindegy, gondoltam letöltöm újra (úgyis van már újabb verzió), de a sopcast.org-ról nem tudom leszedni (Drigo is ezt linkelte be meccsek előtt, meg itt 3 hsz-szel alattam) Nem tudja vki esetleg, h még honnan lehetne leszedni? Kösz
Ezt énis alátudom támasztani! Szerintem is az a legjobbIlúvatar írta:inkább a sopcast -ot használj, és keress sopcast streamet a rojadirecta.com -on...tubi írta:szevasztok!!!letöltöttem a tvu playert és fel is instaláltam a gépre de valamiért nem megy. Ha valaki megtudná mondani hogy miért van ez akkor azt megköszönném.
inkább a sopcast -ot használj, és keress sopcast streamet a rojadirecta.com -on...tubi írta:szevasztok!!!letöltöttem a tvu playert és fel is instaláltam a gépre de valamiért nem megy. Ha valaki megtudná mondani hogy miért van ez akkor azt megköszönném.