Egy érdekes eset: (lehet unalmas lesz,sorry)
Tegnap elég szépen veszekedtem barátnőmmel, hozzáteszem,hogy nem vagyok egy barbár,tehát nem ordíbálásról volt szó,csak mély dolgokról...
Elment a délután folyamán.
Kb 18óra lehetett,akkor már azért szép idegállapotban lehettem, hirtelen elkezd forogni minden,szédülök nem is kicsit. Gondoltam kimegyek szólók nagymamámnak,hogy tréül vagyok,nyitom ki az előszoba ajtaját,és sötétség...akkor tértem magamhoz,amikor egyik mentőből a másikba tettek át a házunk előtt,persze jó nagy tömeg (miért is ne lenne mindenki kiváncsi). Bevittek azonnal kivizsgálásra,a Nagykanizsai kórházba,sűrgösségire...természetesen már a mentőben vérnyomásmérés,cukorszint ellenőrzés,EKG,reflex teszt,meg ilyenek...majd a kórházban koponya ct,ismét ekg,nyaki ultrahang (erek miatt) pár adag infúzió,egyensúlytesztek,és érdekes mód minden egyes eredményem jó,ma reggel már nem is szédűltem,és egyenesebben mentem mint maga az orvos...hm érdekes. Még jövő hét elején vissza kell menjek vizsgálatokra,mert csak így engedtek haza, (hétfőn ziccervizsgám lesz,ahogy grecki írná)és nincs több lehetőség belőle.
A tapasztalom elég jó volt,mindenki nagyon korrekt és segítőkész volt,a kórhát állapota is jobb az átlagnál,szóval ez egy üdítő kivétel volt.
Tanúlság: ne vegyetek mindent ennyire komolyan,mert az ideg 'csodákra' képes,sajnos az én agyam az már csak ilyen,és nemhiszem,hogy változni fog,de remélem a többség lazábban veszi majd az ilyen szitukat,és nem éli át amit tegnap én,és főleg az bosszant,hogy közben a családom meg halálra izgúlta magát