Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is ez lesz, az előzőre is heteken keresztül lehetett jelentkezni, és még így sem voltunk sokan. És az időpont egyeztetés sem ment zökkenőmentesen. De majd kiderül a szombat valszeg nekem sem jó szülinapi "baba-zsúrra" vagyok hivatalos. És négyzetméterezni készülünk...Slither írta:A fix létszám miatt lehet hogy jóval kevesebben leszünk most, és mondjuk kb. 20 jelentkező esetén elég gyatra dolog lenne asztalonként 3-4 emberrel játszani a selejtezőbentúl könnyű a döntőbe jutás
Én ezt preferálnám, mivel nekem az este nem jó sajnos(dohogy sajnos örülök hogy nemSlither írta:vagy kora du. is jó lenne (3 körül)
Na-na, ezt már megbeszéltük egyszer...Slither írta:Hát rohadtul nem, pl. a ti asztalotoknál egy embert simmán kihagytatok...
A mi asztalunktól mindenki ottvolt, az egy másik aztalnál volt, gondolom... De mind1 ti tudjátok, és meg majd alkalmazkodokSlither írta:Hát rohadtul nem, pl. a ti asztalotoknál egy embert simmán kihagytatok...Oleguer írta: Az előzővel egyébként mi volt a gond, rendben lement minden, mindenki megbeszélte az időpontot nem?
Meg sztem elég fárasztó 1 időpontot összeegyeztetni 5-7 embernek, így legalább azt megsporóljuk.
Így van!Slither írta:Hát rohadtul nem, pl. a ti asztalotoknál egy embert simmán kihagytatok...Oleguer írta: Az előzővel egyébként mi volt a gond, rendben lement minden, mindenki megbeszélte az időpontot nem?
Meg sztem elég fárasztó 1 időpontot összeegyeztetni 5-7 embernek, így legalább azt megsporóljuk.
Hát rohadtul nem, pl. a ti asztalotoknál egy embert simmán kihagytatok...Oleguer írta: Az előzővel egyébként mi volt a gond, rendben lement minden, mindenki megbeszélte az időpontot nem?
Az előzővel egyébként mi volt a gond, rendben lement minden, mindenki megbeszélte az időpontot nem?ozsimiki írta:Jó semmi sem kötelező![]()
Amúgy a 7végi időpont is szinte 100%,mivel akkor érnek rá a legtöbben!
Kötött idő pont azért nemjó, mert hétvégente legalább egyszer van valami fmtevékenység (war,kupa stb) és azon résztkell vennem, és ha nem csak 1 nap lesz egy hétvégén, akkor egyszerre két helyen nem lehetekozsimiki írta:Szerintem izgalmasabb lenne,ha nem csak a final table résztvevői kapnának pontot.
Oleguerkötött időpont lesz,és az neked jó,akkor miért ne neveznél?
![]()
Pedig kötött idő lesz,mivel így nincs huzavona,meg stb...
Akkor teljesen elvesztettem a fonalatDrigo írta:A ksidöntő nyertese megy a nagydöntőbe...Oleguer írta:esetleg még a kisdöntő nyertesének adni 1pontot és akkor 10-8-6-5-4-3-2-1
A ksidöntő nyertese megy a nagydöntőbe...Oleguer írta:esetleg még a kisdöntő nyertesének adni 1pontot és akkor 10-8-6-5-4-3-2-1
esetleg még a kisdöntő nyertesének adni 1pontot és akkor 10-8-6-5-4-3-2-1Slither írta:Csak hogy akkor a fix. kezdést kinek az órájához igazítjuk?![]()
Amúgy sztem elég lenne csak a döntő asztalig eljutottakat pontozni, utána már sztem felesleges. Így akkor "Miki-féle többletpont a dobogósoknak rendszerben" ()
![]()
1.10p
2.8p
3.6p
4.4p
5.3p
6.2p
7.1p