Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem. Például a hétvégi Atleticó elleni meccsre gondolok.gnorbert írta:A Mallorca elleni 2 meccsre gondolsz pl.
Ezt akartam megjegyezni. Ha a madrid feleennyire nem törekszik a gólra, mint mi az utolsó 30 percben, akkor is nyer. Egyszerűen ilyen passzban vannak. Az ellenfél kapusa hátbalövi Nistelrooy, akiről Raul elé pattan, ő meg bepöccinti...barca99 írta:A Madrid miért tudja behúzni az ilyen meccseit is?
És a várható 11 és a hivatalos kezdő mióta jelenti ugyanazt?Varga Tamás írta:Blest: nem tudom, hol olvastad, de az fcbarcelona.com-on nincs még hivatalos kezdő.
Villarreal: Diego López; Angel, Godín, Cygan, Capdevila; Bruno, Senna, Cazorla, Pires; Rossi és Nihat.Barcafeco írta:valaki nem tud egy várható kezdőcsapatot? Pinto játékának örülnék.
Mental_Theo írta:nekem sajnos az az érzésem hogy zakóba futnak ma bele a srácok.
szerintem 3:0,vagy több is lesz a villarreal javára... legalábbi ssajna ez a megérzésem.
A Villarrealról köztudott,hogy ellenünk nagyon jók, a madrid ellen kegyetlen bénák.