Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A privát üzenet azért privát, mert oda bármit írhatsz. Mondjuk adminnak vagy moderátornak nem érdemes akármit írni.Szandi írta:Egy prvivát üzenetért, amiben elmondom annak az embernek a véleményem, lehet, h nem irodalmi stílusban, azért nem lehet bann-t kapni nem?
Ne öltözködj ilyen gyorsan. Ez nem neked szóltVarga Tamás írta:Tamás!Homér írta:Annyit kérnék, ha beszól, provokál, kérlek ne is válaszoljatok. Főleg nem káromkodva, beszólogatva...
A Tamás majd igyekezni fog, de nem ígérhet semmit.
Tamás!Homér írta:Annyit kérnék, ha beszól, provokál, kérlek ne is válaszoljatok. Főleg nem káromkodva, beszólogatva...
A kisbetűvel szedett mondatoddal teljességgel azonosulni tudok.Zozzy 5 írta:Nyugodjatok meg, Godjonzen szerintem már nem sokáig fog tevékenykedni![]()
egyébként már többször is javasoltam a bannolását
Viszont a többi madridistával szerintem különösebb baj nincs. Akikkel van, azoknak töröljük a megnyilvánulásait, szval azon ne idegesítsd magad
Viszont mint Homér is írta, rájuk is ugyan azok a szabályok vonatkoznak. Azért senkit sem fogunk törölni, mert esetleg élesebben fogalmazta a véleményét (lássuk be, a nyári hatalmas önbizalmunk után most kiélhetik magukat - egy bizonyos határig)
Ez nekem is eszembe jutott. A másik meg a "keményebb reagálás", aminek nagyrésze annak köszönhető, hogy az illető madridista.grecki írta:Miért, ha egy Barca szurkoló fogja mindenbe beleütni az orrát, akkor majd ellene is petíciót fogalmazol meg?
Nem azért van velük bajom, mert madridisták. Hanem, mert mindenbe beleütik az orrukat. Ha pedig válaszolunk, esetleg keményebb stílusban, akkor csinálják a hepajt, háborognak, miegymás. A madridistáról kitiltottak pedig csak rontják a színvonalat, mert itt is úgy viselkednek, mind ott tették.grecki írta:Az izlandi madridistán kívül nem értem, hogy mi bajod van. Múltkor Slither feltett egy hasonló kérdést a 'habfehéreknek'a mozi, filmek... topikban. Én is furcsállom, hogy itt bandáznak, én sem értem, hogy miért itt haverkodnak, de hát, tegyék, ha jól érzik magukat. Csak azért, mert madridista, azért még nem kell mennie. Szerintem.