Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igy van. Különben meg Murinnyot is szerették a játékosai. És itt is szereti fogják majdZsolti írta:Lesz.rom milen ember...ha jönnek vele az eredmények..
Rijkaard jóarc,meg barátságos,meg jó komája a játékosoknak..és láthatjuk mire megyünk vele....
Azért egy egységesebb Barcánál ez nem nyomna semmit a latban! Nem fog tetszenni, de fel kell hoznom a Realt ellenpéldának, ahol a védelemből nem kevesebb mint 4, azaz négy ember hiányzik, ebből 2 legalább alapember lenne ...senzu írta:kiváncsi lennék, hogy hogyan állnánk most a bajnokságban, ha visszamehetnénk az időben lecserélni az egész orvosi stábot... egyszerűen hihetelen hogy 2-3 meccsenként kiesik valaki 1 hónapra... Rijkaard is megmondta, nehéz úgy csapatot építeni ha nincs 2 olyan meccs ahol ugyanaz a keret játszik
Igen felkínálták Neki, de ő azt mondta, hogy már hazatér a családjához levezetni stb stb. A MU-nak mégis sikerült elcsábítania, gyanítom, ha nyomatékosabban kérik, hogy maradjon, akkor maradt volna. Magyarul, jobba a zsebbe kellett volna nyúlni.LG írta:Ha jol tudom, Henkének fölkinálták a hosszabitást, de ő nem fogadta el. Viszont tavasszal jöhetett volna kölcsönbe ide a MU helyett.
Azért nem kell lépten-nyomon lehúzni Rijkaard-ot, így is van elég hibája, de millió és egyszer játszottunk 4 támadóval, az volt az igazi Fantastic Four!Victor_Valdes írta:Szerintem nem játszott. De ha játszhattak volna eggyütt akkor se játszottak volna eggyütt , mert ahoz taktikát kellene váltani, az meg nem Rijkaard erőssége..senzu írta:lehet, hogy már régebben megkérdeztem, de nem emlékszem a válaszra
játszott már együtt a Fantastic Four?
Szerintem nem játszott. De ha játszhattak volna eggyütt akkor se játszottak volna eggyütt , mert ahoz taktikát kellene váltani, az meg nem Rijkaard erőssége..senzu írta:lehet, hogy már régebben megkérdeztem, de nem emlékszem a válaszra
játszott már együtt a Fantastic Four?
Aha de azért elég jól vágjaSharky írta:És szhelyi a srác![]()
Hoós Patrik a neve
Láttam, egy páran már irták itt hogy volt próbajátékon...jó lenne ha összejönne neki...Odi írta:Láttátok tegnap, vagy tegnap előtt azt a 13 éves magyar kissrácot aki a Barca-ban akar játszani, és a Barca érdeklődött utána???
Azért attól még messze vagyunk... és amíg olyan technikás futbalistáink vannak akár az eredménycentrikus játékhoz is, mint Iniesta, Messi, Xavi, Deco stb stb, addíg közelébe se leszünk a szovjet-mintának.Barcaforever írta:Annak idején, akkor miért kellet szidnia mindenkinek a Chelsea-t?Ha mi is itt tartunk.Zsolti írta:Amíg jönnek az eredmények,addig engem a játék képe nem zavar..csak jőjjenek az eredmények!
Csak nekünk nem áll jól.
Annak idején, akkor miért kellet szidnia mindenkinek a Chelsea-t?Ha mi is itt tartunk.Zsolti írta:Amíg jönnek az eredmények,addig engem a játék képe nem zavar..csak jőjjenek az eredmények!
Ha már így összehasonlítgatunk (szerintem) más stílusú játékosokat akkor miértne hasonlíthatnánk Iniestahoz aki későn érő volt és ennyi idősen nem volt még olyan szinten mint Gio. Szerintem teljesen felesleges ilyen fiatal játékostól sokat várni, majd 22-24 éves korukban mondhatunk roluk olyan véleményt ami a valóságot tükrözi.LG írta: De számtalan europai játékos is már sokkal többet nyujtott 18 évesen, mint Dos Santos.
Egy olyan valaki pl, akinek van realitásérzéke, és tudja, hogy a szép játék nem gombnyomásra jön! Egy BARNA SZEMŰ szurkoló (az "IGAZI"-t akartam, de az már foglalt...)socio66 írta:én ezt nem értem! KI szavaz arra hogy "én egyetértek az eredménycentrikus játékkal" hát már hogy értenék egyet ezzel mikor kezdetektől fogva ez a csapat vedjegye, ez az ami megkülönbözteti eme csodálatos klubot a többitől? egy IGAZI drukker
Teljesen egyetértek hozzátéve, hogy nagyon sokoldalú gyors, jól cselez és távolról is jól lő ráadásul olyan stílusban játszik ami teljesen bele illik a csapatba...bármennyire gázLG írta:De számtalan europai játékos is már sokkal többet nyujtott 18 évesen, mint Dos Santos. Ő szerintem nagyon tul lett sztárolva.chi omega írta:messihez hasonlítgatni hülyeség. messi koránérő, a legtöbben nem olyanok. ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet belőle akkora játékos.
ronaldinhoról pl hallott valaki 18 évesen...? jó, aki bújta a brazil focit, az biztos. de a lényeg, hogy szépen, fokozatosan épült fel a karrierje (most meg szépen, fokozatosan épül le).
régen egyébként is hozzá hasonlították giot, tegyétek inkább ti is ezt. mostantól minden szerencsétlen 18 évesnek együtt kell élnie a teherrel, hogy messi már ennyi idősen elsöprő volt? nem várható el ez tőlük, ennyi.
Krkic még csak 17, de igy sokkal többet mutat, mint Dos. Na ő benne télleg nagyon sok van, ő belőle lehet legendás játékos. Ő MR. Gol
Igen a BL meneteléskor működött, de az lassan 2 éve volt. Viszont akkor nem ezek a játékosok voltak mégha a mezükre ugyanaz a név is van írva (értsd Ronaldinho, Deco, Guily...) nem tudják azt a típusú játékot hozni mint akkor kiismerték a cseleiket lelassultak. Nézd meg Ronaldinho-t csak akkor tud kezdeni a szélről valamit ha átpasszolja a túloldalra vagy ha Sylvinho (Abidal sajnos sokkal kevésbé segíti) fel fut mellette és elvonja a védők figyelmét... féloldalas csapatot pedig nem nehéz levédekezni, különösen úgy hogy azt amivel ezt át lehetne játszani az ellenfelet (az átlövésekkel) azt valami rejtélyes oknál fogva nem csináljuk, pedig se Xavi se Ini se Deco nem egy rossz lövő???!!!Mihu írta:Hát pedig ha abszolút le tudják venni az embereinket a pályáról majdnem 90 percen keresztül, akkor nekem nagyon gyanús hogy tudják hogy milyen taktikával játszunkcocu8 írta:Szerintem a probléma a motívációval van. Bár ezt már leírtam pár hete. Részben igazat adok azoknak akik azt mondják, hogy pár játékosnak mennie kell, de!! Ez szerintem baromság hogy kiismerték a taktikát meg ilyenek. Ha emlékeztek a bl menetelésre ott milyen taktikával nyertünk tizenakárhány meccset zsinórban??!!! Nem a felállás a rossz, nem is a taktika, hanem egyszerűen elkényelmesedtek a sztárocskák. Ini, Messi és ennyi!!! 2 emberrel nem lehet mindig nyerni!!
De számtalan europai játékos is már sokkal többet nyujtott 18 évesen, mint Dos Santos. Ő szerintem nagyon tul lett sztárolva.chi omega írta:messihez hasonlítgatni hülyeség. messi koránérő, a legtöbben nem olyanok. ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet belőle akkora játékos.
ronaldinhoról pl hallott valaki 18 évesen...? jó, aki bújta a brazil focit, az biztos. de a lényeg, hogy szépen, fokozatosan épült fel a karrierje (most meg szépen, fokozatosan épül le).
régen egyébként is hozzá hasonlították giot, tegyétek inkább ti is ezt. mostantól minden szerencsétlen 18 évesnek együtt kell élnie a teherrel, hogy messi már ennyi idősen elsöprő volt? nem várható el ez tőlük, ennyi.