Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez 1/2-höz képest azért valamennyire tényleg bust volt, (bár a magasemberek kb. 99%-ban túlértékeltek) de azért az Orlandoban nem volt rossz, csak hát Dwight mellet...grecki írta:Hát a Magicben sem kapott túl sok lehetőséget. Nem lehet, hogy nem az edzőkkel van a bibi, hanem egy óriási bust Milicsics?
Viszont lefogadom, hogy párszor megbánták már, hogy nem a Wade, Bosh, Anthony trióból választottak még akkor is, ha éppen nem tudnak olyan jól védekezni.
Amúgy nem annyira értek az NBA-hez, még mielőtt leordítanád a fejem...
Ja ez szép...Nash-nek van vagy 20 asszisztja meccsenként
Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.
Azt leirtam h miért nem értékele annyira Nash-t.MichaaBee írta:Bocsesz, de én ezzel abszolút nem értek egyett! Tiszteletben tartom a véleményed, de akkor is Nash meg LeBron együtt... Nash-nek van vagy 20 asszisztja meccsenként, LeBron ebben a szezonban meg már dobott egyzser 51-et! Azért nem semmi és nem lebecsülendő! Bár abban igazad van, hogy nyomják őket nagyon, szerintem is keveset szerepelnek az olyanok, mint Chris Paul, T-Mac, stb.
G-Jay írta:Egyetértek azzal, hogy kicsit sok már Kobe-ból meg LeBron-ból! Én semleges voltam velük szemben, de lassan már megutálom őket, annyira nyomják ezeket, pedig vannak elég sokan akik tudnak felmutatni olyat, ha nem jobbat!
Akármikor felnézek a nba.com-ra mindenütt az ő képükkel van tele, meg a cikkek is róluk szólnka, meg minden!
CP, KG, AI és még páran kicsit lehetnének többet! (mondjuk KG most azért van, de ez is csak a bostoni menetelésnek köszönhető!)
Nash passai engem azért nem vágnak oda, mert elég könnyü helyzetben van, bárkinek adja, az megoldja! Annyit csinál csak hogy leviszi az alapvonalra, utána meg visszapassz...szégyen h ő kapta kétszer is az mvp-t...elfogult vagyok, de akkor is...
G.
Jó, azon a drafton még egy csomó jobb volt, nem véletlen tartják az egyik legjobb (hanem legjobb) draftosztályának.Bányász írta:Hát meg azon a drafton kelt el negyediknek Bosh is...szóval nagyon-nagyon benézték a srácot...Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.
Hát meg azon a drafton kelt el negyediknek Bosh is...szóval nagyon-nagyon benézték a srácot...Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.
Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.Bányász írta:Emberek...mi van azzal a Darko Milicic gyerekkel??Nem követem annyira már az NbA-t,de azt tom,h valami 3.volt akkor amikor Jamest meg Anthonyt draftolták....és ha jól tom az első 7 meccsén pont nélkül maradt.
Lehet tudni róla valamit?
Nem véletlen nyomják őket. De kicsit idegesítő, hogy minden héten ők vannak a top 10-ben. Akkor is, ha épp egy gyengébbb meccsük volt, 3 másiknak meg élete meccse. Nem azt várom el, hogy ne legyenek benne sose, csak ne mindig. Mert ez csak a nevük miatt van. És hiába hatszor szebb Chandler zsákja, mint Kobe-é, akkor is Kobe-é lesz az első, mert a hátán az van h Bryant... És nekem ez nem tetszik...Barcafeco írta:
Szerintem az hogy ő az a játékos aki legfiatalabbként érte el a 9000pontot az önmagáér beszél. És szerintem nem véletlenül nyomják őket. ennyi.
http://www.nba.com/playerfile/darko_milicic/Bányász írta:Milicic
Szerintem az hogy ő az a játékos aki legfiatalabbként érte el a 9000pontot az önmagáér beszél. És szerintem nem véletlenül nyomják őket. ennyi. és most nem kivánok vitát inditani. mondd el a vélemyéned azt kész.G-Jay írta:Büszke lehetsz erre a hsz-re...legalább fejtenéd ki hogy miért...Barcafeco írta:azér szerintem LeBron jó játékos
Am meg senki nem mondta hogy LeBron vagy Kobe ne lenne jó játékos, csak kicsit sok az h tolják őket annyira! Am egyetértek azzal hogy jók, de semmivel sem jobbak mindenkinél! Azaz vannak még olyanok mint ők sőt jobbak is sztem...
G.
Büszke lehetsz erre a hsz-re...legalább fejtenéd ki hogy miért...Barcafeco írta:azér szerintem LeBron jó játékos
Ordog írta:Szerintem idén a Celtics még nem lesz bajnok. Bár kitudja, ha leigazolnak még egy Cassel szintű irányítót akkor lehet. De jelenlegi felállásukban szerintem több csapat is képes lenne legyűrni a PO-ban. Nem igazi csapat még az.
Idén legyen inkább bajnok a Suns. Fél karomat odaadnám értük ha bajnokoknak láthatnám azt a csapatot.... (persze csak azért a Suns, mert a Warriorsnak nem sok sansza van rá) Éljen az észnélkültámadókosárlabda!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
És akkor Bradyre meg pont fordítva? Mindkettőt utálom, ez nem kérdés, de egy meccs alapján megváltoztatni egy 16 meccsen kialakult képet azért nem tlejesen korrekt, annak ellenére, hogy nem semmi, amit csinált.el fuero írta:Most kell visszaszívnom minden rosszat amit "kis"Manningről összehordtam. 20 INT után így játszani a PO-ban. Fantasztikus. Nagyon jól csinálja a kiforgásokat, playactiont. Jól veszi észre a blitzeket és odadobja a labdát ahova tervezi.