USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát ez 1/2-höz képest azért valamennyire tényleg bust volt, (bár a magasemberek kb. 99%-ban túlértékeltek) de azért az Orlandoban nem volt rossz, csak hát Dwight mellet...grecki írta:Hát a Magicben sem kapott túl sok lehetőséget. Nem lehet, hogy nem az edzőkkel van a bibi, hanem egy óriási bust Milicsics?
Viszont lefogadom, hogy párszor megbánták már, hogy nem a Wade, Bosh, Anthony trióból választottak még akkor is, ha éppen nem tudnak olyan jól védekezni.
Amúgy nem annyira értek az NBA-hez, még mielőtt leordítanád a fejem...

Azt viszont nem értettem, hogy Battie miért kezdett tavaly szinte egész évben helyett. Pedig elvileg rá építették a jövőt, csak a Memphis közbeszólt a nagyobb szerződéssel.

-
- Hírhozó-cikkíró
Hát a Magicben sem kapott túl sok lehetőséget. Nem lehet, hogy nem az edzőkkel van a bibi, hanem egy óriási bust Milicsics?
Viszont lefogadom, hogy párszor megbánták már, hogy nem a Wade, Bosh, Anthony trióból választottak még akkor is, ha éppen nem tudnak olyan jól védekezni.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ja ez szép...Nash-nek van vagy 20 asszisztja meccsenként

Amúgy azért utálom, met nem tudom felfogni, hogyan lehet ezzel a hajjal élni? Kb. megtépném. Most mondjuk rövidebb, de már nem segít rajta...

Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.
Azért, mert Melo rohadtul nem illene a védekező Pistonsba, sőt Bosh sem, és ezt nagyon jól tudták már akkor is. Milicic meg nagyon nagy tehetség volt, nem hiába draftolták 18 évesen, az már kérdés, hogy a F-A-S-Z Larry Brown nem játszatta... Azért 2 perc alatt senki sem váltja meg a világot.
Én meg vagyok róla, hogy, hogy, ha már az első szezonjában játszott volna 15 perceket, ma jóval előrébb járna a fejlődésében...[/code]

-
- Capitá del Barça
New Orleans Hornets - Portland TrailBlazers 96-81
Pargo a cserepadról vállalt 24et.
29-12es márlegünkkel vezetjük nyugatot
A Boston után a második legjobb mérlegünk van, mostanában 6os győzelmi sorozattal
Soha nem gondoltam volna
Az eredményesség mellett nagyon szépen is játszunk. Kell ennél több?
Pargo a cserepadról vállalt 24et.
29-12es márlegünkkel vezetjük nyugatot

Soha nem gondoltam volna

Az eredményesség mellett nagyon szépen is játszunk. Kell ennél több?

Azért nem mert Iverson már sokan leírták mert öreg! Pedig még mindig jó, bár én sose kedveltem igazán!
Azt leirtam h miért nem értékele annyira Nash-t.MichaaBee írta:Bocsesz, de én ezzel abszolút nem értek egyett! Tiszteletben tartom a véleményed, de akkor is Nash meg LeBron együtt... Nash-nek van vagy 20 asszisztja meccsenként, LeBron ebben a szezonban meg már dobott egyzser 51-et! Azért nem semmi és nem lebecsülendő! Bár abban igazad van, hogy nyomják őket nagyon, szerintem is keveset szerepelnek az olyanok, mint Chris Paul, T-Mac, stb.
LeBron-t se becsültem én le, mondjuk egy tény, az arca nagyobb mint a tudása (queen james...), az meg hogyegyszer dobott 51-et, pff Iverson is dobott idén 51-et, meg nemtom hányszor 35öt meg többet, mégse látom annyit. De mindegy.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
G-Jay írta:Egyetértek azzal, hogy kicsit sok már Kobe-ból meg LeBron-ból! Én semleges voltam velük szemben, de lassan már megutálom őket, annyira nyomják ezeket, pedig vannak elég sokan akik tudnak felmutatni olyat, ha nem jobbat!
Akármikor felnézek a nba.com-ra mindenütt az ő képükkel van tele, meg a cikkek is róluk szólnka, meg minden!
CP, KG, AI és még páran kicsit lehetnének többet! (mondjuk KG most azért van, de ez is csak a bostoni menetelésnek köszönhető!)
Nash passai engem azért nem vágnak oda, mert elég könnyü helyzetben van, bárkinek adja, az megoldja! Annyit csinál csak hogy leviszi az alapvonalra, utána meg visszapassz...szégyen h ő kapta kétszer is az mvp-t...elfogult vagyok, de akkor is...
G.
Bocsesz, de én ezzel abszolút nem értek egyett! Tiszteletben tartom a véleményed, de akkor is Nash meg LeBron együtt... Nash-nek van vagy 20 asszisztja meccsenként, LeBron ebben a szezonban meg már dobott egyzser 51-et! Azért nem semmi és nem lebecsülendő! Bár abban igazad van, hogy nyomják őket nagyon, szerintem is keveset szerepelnek az olyanok, mint Chris Paul, T-Mac, stb.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Jó, azon a drafton még egy csomó jobb volt, nem véletlen tartják az egyik legjobb (hanem legjobb) draftosztályának.Bányász írta:Hát meg azon a drafton kelt el negyediknek Bosh is...szóval nagyon-nagyon benézték a srácot...Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát meg azon a drafton kelt el negyediknek Bosh is...szóval nagyon-nagyon benézték a srácot...Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sztem második pick volt. Nem is értettem, hogy a Pistons miért nem Melot vitték el helyette.Bányász írta:Emberek...mi van azzal a Darko Milicic gyerekkel??Nem követem annyira már az NbA-t,de azt tom,h valami 3.volt akkor amikor Jamest meg Anthonyt draftolták....és ha jól tom az első 7 meccsén pont nélkül maradt.
Lehet tudni róla valamit?
- Bányász
Igen rá gondoltam...köszi.
Amint látom még mindig nem az igazi a srác...
NBA-s sztem vicces...egy nézést megérdemel
http://www.youtube.com/watch?v=bKN_EoF_ ... re=related
Amint látom még mindig nem az igazi a srác...

NBA-s sztem vicces...egy nézést megérdemel

http://www.youtube.com/watch?v=bKN_EoF_ ... re=related

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Capitá del Barça
Nem véletlen nyomják őket. De kicsit idegesítő, hogy minden héten ők vannak a top 10-ben. Akkor is, ha épp egy gyengébbb meccsük volt, 3 másiknak meg élete meccse. Nem azt várom el, hogy ne legyenek benne sose, csak ne mindig. Mert ez csak a nevük miatt van. És hiába hatszor szebb Chandler zsákja, mint Kobe-é, akkor is Kobe-é lesz az első, mert a hátán az van h Bryant... És nekem ez nem tetszik...Barcafeco írta:
Szerintem az hogy ő az a játékos aki legfiatalabbként érte el a 9000pontot az önmagáér beszél. És szerintem nem véletlenül nyomják őket. ennyi.
GO HORNETS

http://www.nba.com/playerfile/darko_milicic/Bányász írta:Milicic
A Grizzlies játékosa, ha rá gondoltál.

- Bányász
Emberek...mi van azzal a Darko Milicic gyerekkel??Nem követem annyira már az NbA-t,de azt tom,h valami 3.volt akkor amikor Jamest meg Anthonyt draftolták....és ha jól tom az első 7 meccsén pont nélkül maradt.

- Barcafeco
- Jugador d'estrella
Szerintem az hogy ő az a játékos aki legfiatalabbként érte el a 9000pontot az önmagáér beszél. És szerintem nem véletlenül nyomják őket. ennyi. és most nem kivánok vitát inditani. mondd el a vélemyéned azt kész.G-Jay írta:Büszke lehetsz erre a hsz-re...legalább fejtenéd ki hogy miért...Barcafeco írta:azér szerintem LeBron jó játékos
Am meg senki nem mondta hogy LeBron vagy Kobe ne lenne jó játékos, csak kicsit sok az h tolják őket annyira! Am egyetértek azzal hogy jók, de semmivel sem jobbak mindenkinél! Azaz vannak még olyanok mint ők sőt jobbak is sztem...
G.
Büszke lehetsz erre a hsz-re...legalább fejtenéd ki hogy miért...Barcafeco írta:azér szerintem LeBron jó játékos
Am meg senki nem mondta hogy LeBron vagy Kobe ne lenne jó játékos, csak kicsit sok az h tolják őket annyira! Am egyetértek azzal hogy jók, de semmivel sem jobbak mindenkinél! Azaz vannak még olyanok mint ők sőt jobbak is sztem...
G.
California Love
California Love
Egyetértek azzal, hogy kicsit sok már Kobe-ból meg LeBron-ból! Én semleges voltam velük szemben, de lassan már megutálom őket, annyira nyomják ezeket, pedig vannak elég sokan akik tudnak felmutatni olyat, ha nem jobbat!
Akármikor felnézek a nba.com-ra mindenütt az ő képükkel van tele, meg a cikkek is róluk szólnka, meg minden!
CP, KG, AI és még páran kicsit lehetnének többet! (mondjuk KG most azért van, de ez is csak a bostoni menetelésnek köszönhető!)
Nash passai engem azért nem vágnak oda, mert elég könnyü helyzetben van, bárkinek adja, az megoldja! Annyit csinál csak hogy leviszi az alapvonalra, utána meg visszapassz...szégyen h ő kapta kétszer is az mvp-t...elfogult vagyok, de akkor is...
G.
G.
California Love
California Love
az NBA be sztem a SAS a legerősebb, mégis utálom őket!:D
PErsze mert ha betennének noname playereket senki se tudná kik azok! NBA360at mondjuk ritkán nézek de Lebron mindig benne volt a top10 be vagy Wallace[/quote]
PErsze mert ha betennének noname playereket senki se tudná kik azok! NBA360at mondjuk ritkán nézek de Lebron mindig benne volt a top10 be vagy Wallace[/quote]
-
- Capitá del Barça
GoDJonzen te mindenhol a legerősebbnek szurkolsz?
Az NFL meccs kemény lesz, de sztem a PAts behúzza. Az NBA meg...
Csak ne a SAS nyerjen 
szerk: Egyébként szerintem a legszebb kosárlabdát mostanság a Hornets és a Warriors játsza.(kis elfogultság?
)
A Chris Paul - Tyson Chandler duó 34 alley-oopot hozott össze, ebben a tekintetben vezetik a ligát.
Egyébként hányok az nba.com-tól
Van egy játéknapon csomó szép mozdulat, de a top 10be csak Kobe, Lebron meg Wade kerül be, mert az van a hátukon
Ez gusztustalan
Múltkori meccsen is volt egy olyan CP passz, amit a lassításból se láttam, de persze, hogy nincs benne a top10-be mert oda csak Kobe-ék kerülhetnek be. Már a csapból is ők folynak
Na mindegy, csak keseregtem egy sort

Az NFL meccs kemény lesz, de sztem a PAts behúzza. Az NBA meg...

szerk: Egyébként szerintem a legszebb kosárlabdát mostanság a Hornets és a Warriors játsza.(kis elfogultság?

A Chris Paul - Tyson Chandler duó 34 alley-oopot hozott össze, ebben a tekintetben vezetik a ligát.
Egyébként hányok az nba.com-tól

Na mindegy, csak keseregtem egy sort

Miér utálod Nasht?
Olyan passzokat ad hogy csak na!
A PHX remélem megnyeri majd, de akkor se lennék szomorú ha az LAL nyerne!
Olyan passzokat ad hogy csak na!

A PHX remélem megnyeri majd, de akkor se lennék szomorú ha az LAL nyerne!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ordog írta:Szerintem idén a Celtics még nem lesz bajnok. Bár kitudja, ha leigazolnak még egy Cassel szintű irányítót akkor lehet. De jelenlegi felállásukban szerintem több csapat is képes lenne legyűrni a PO-ban. Nem igazi csapat még az.
Idén legyen inkább bajnok a Suns. Fél karomat odaadnám értük ha bajnokoknak láthatnám azt a csapatot.... (persze csak azért a Suns, mert a Warriorsnak nem sok sansza van rá) Éljen az észnélkültámadókosárlabda!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ha a Sunsban nem lenne ott Nash, akkor én is örülnék, ha bajnokságot nyernének. de így nem!

Amúgy sztem könnyen előfordulhat, hogy megyeri a Celtics, nagyon könnyen előfordulhat, hogy Damon Stoudemire odakerül még ebben az évben, ha a Memphis kivásárolja. És bár már elég öreg (sztem gyorsabban 9regszik, mint Cassel), csereirányítónak sokkal-sokkal jobb, mint Tony Allen, vagy Eddie House.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem idén a Celtics még nem lesz bajnok. Bár kitudja, ha leigazolnak még egy Cassel szintű irányítót akkor lehet. De jelenlegi felállásukban szerintem több csapat is képes lenne legyűrni a PO-ban. Nem igazi csapat még az.
Idén legyen inkább bajnok a Suns. Fél karomat odaadnám értük ha bajnokoknak láthatnám azt a csapatot.... (persze csak azért a Suns, mert a Warriorsnak nem sok sansza van rá) Éljen az észnélkültámadókosárlabda!!!!!!!!!!!!!!!!
Az NFL-döntő pedig hatalmas lesz. Remélem a Kis Manningék megfingatják a bostoniakat. Shockey a SuperBowlon sem fog játszani???
Kár lenne érte nagyon, legnagyobb kedvencem, hatalmas forma.
Már nagyon várom február 3-át. Nagydöntőn mindig összegyűlik a társaság és leordibáljuk a tv-t a 9. emeletről:DDD
ÉLJEN AMERIKA!!!!

Idén legyen inkább bajnok a Suns. Fél karomat odaadnám értük ha bajnokoknak láthatnám azt a csapatot.... (persze csak azért a Suns, mert a Warriorsnak nem sok sansza van rá) Éljen az észnélkültámadókosárlabda!!!!!!!!!!!!!!!!

Az NFL-döntő pedig hatalmas lesz. Remélem a Kis Manningék megfingatják a bostoniakat. Shockey a SuperBowlon sem fog játszani???

Már nagyon várom február 3-át. Nagydöntőn mindig összegyűlik a társaság és leordibáljuk a tv-t a 9. emeletről:DDD
ÉLJEN AMERIKA!!!!

-
- Eurobarca Staff
És akkor Bradyre meg pont fordítva? Mindkettőt utálom, ez nem kérdés, de egy meccs alapján megváltoztatni egy 16 meccsen kialakult képet azért nem tlejesen korrekt, annak ellenére, hogy nem semmi, amit csinált.el fuero írta:Most kell visszaszívnom minden rosszat amit "kis"Manningről összehordtam. 20 INT után így játszani a PO-ban. Fantasztikus. Nagyon jól csinálja a kiforgásokat, playactiont. Jól veszi észre a blitzeket és odadobja a labdát ahova tervezi.
A nagy számok törvénye alapján azért a Giants-nek is van esélye, hiszen már harmadszorra taláálkoznak, egyszer már nekik is nyerniük kell, bár ez most nem fog bekövetkezni szerintem. Igaz a Packersre is ezt mondtam...
A Giantsnek jobb a futás elleni védekezés, viszont a Pats alig fut. Ha meg lehet fogni ezt a Patriotsot azt csak a futással lehet, illetve nem szabad Bradyt a pályára engedni, különben...
De ez csak egy meccs találgatni és tippelni lehet, de itt már minden apróságokon múlik.
Marci, ne is említsd...Öcsém minden héten beszámol az éppen mérkőzést játszott bostoni csapat eredményéről, pedig én ezt egy szóval nem kérem tőle, igaz milyen jó fej?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank