Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na pont ezt akartam megfogalmazni, velem is hasonló történt. Kell a szándék is hozzá, de reflex is valahol.G-Jay írta: átfut az agyadon hogy mivan, de azért reflex, mert akkor is megcsinálod ha akarod, ha nem.
G.
Maradona gólja is egyfajta reflex volt. A klasszisok általában ezredmásodperc alatt felismerik, mikor lehet ezt meglépni. Az más kérdés, hogy senkiben fel nem merülhetett, hogyan érhette el fejjel a labdát Diego, megelőzve a nyújtott kézzel a labdáért ugró Shiltont...Drigo írta:11-12 éve focizom és megéltem már egyet s mást, de, hogy ez reflex lenne? Kétlem! Gondolom, akkor Maradona gólja is csak reflex volt, nem? Ha még mellé, vagy kicsit főlé ment volna, akkor talán lehetne azt mondani(ahogy CSOki is írta), hogy reflex, na de így...Rivaldo11 írta:Ugyan már. Ez mindössze reflex, semmi más. Aki focizott valaha, az tudhatja. Persze nekem sem tetszik.
11-12 éve focizom és megéltem már egyet s mást, de, hogy ez reflex lenne? Kétlem! Gondolom, akkor Maradona gólja is csak reflex volt, nem? Ha még mellé, vagy kicsit főlé ment volna, akkor talán lehetne azt mondani(ahogy CSOki is írta), hogy reflex, na de így...Rivaldo11 írta:Ugyan már. Ez mindössze reflex, semmi más. Aki focizott valaha, az tudhatja. Persze nekem sem tetszik.
Fociztam már, de ez nem reflex volt...Amikor mondjuk levesz az ember egy magas labdát, ami elpattan tőle, akkor esetleg reflexből utánanyúl, de azt is csak ritkán...Ebben az esetben konkrétan odanyúlt a labdáért és szépen elütötte. Gondolom a műesést se reflex-szel magyarázod!Ugyan már. Ez mindössze reflex, semmi más. Aki focizott valaha, az tudhatja.
Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy mi szükség van az ilyenekre, inkább kapjunk ki, vagy legyen x, de ha így nyertünk volna tegnap, vagy a tavalyival lettünk volna bajnokok, akkor az ellen egy életre megjegyezte volna, és le sem vakarhattuk volna, úgy, ahogy a csaló jelző mág néhány olasz klub hivatalos nevévé vált szinte. (Hogy maradjak az olaszoknál a kedvencem az, amikor De Rossi gólt kezelt, de utána beismerte, és mindenki el volt ájúlva Tőle, csak a Fair Play díj hiányzott).Los Banditos írta:Tegnap Messi úgy fejelt gólt, hogy elötte kézzel ütötte el a kapus elött a labdát, de a bíró észrevette.
a kezezésre gondolZozzy 5 írta:Mire gondolsz pontosan?CS0ki írta: Viszont Messit nem értem. Sose szerettem mondjuk...de rohadtul nem értem, hogy neki minek kell ilyen szánalmas trükköket megpróbálnia??Pont neki, aki simán elmegy 3 védő mellett is! Nem értem...
Mire gondolsz pontosan?CS0ki írta: Viszont Messit nem értem. Sose szerettem mondjuk...de rohadtul nem értem, hogy neki minek kell ilyen szánalmas trükköket megpróbálnia??Pont neki, aki simán elmegy 3 védő mellett is! Nem értem...
Csak azért, hogy ne higgyék többnek, mint egy kapust, neki is lehet gólt lőni.Most vmi olyasmit nyilatkozott, hogy szeretne már gólt kapni,
Most vmi olyasmit nyilatkozott, hogy szeretne már gólt kapni, remélem idén még sokszor teljesül a kívánsága.mypeter írta:Amíg Iker Csillas ilyen formában van, addig nincs esély a Madridot elkapni. Akkora megnyugást és pluszt ad a csapatnak, hogy az már "szörnyű". Egy ilyen formában lévő kapus előtt könnyebb előre tolni a védelmet, könnyebb alkotni és könnyebb kockáztatni. A legutóbbi pár hónap alapján nálam övé az aranylabda. A fő különbség (pedig Valdes is remek idén és alig kap gólt) jelenleg a Madrid és a többi élbolyban lévő csapat között Iker Casillas.
A kupából kieséstől se zuhantunk meg...Mondjuk az annyit is ér...Persze ez reális, de azért majd meglátjuk mennyire zuhantok össze mikor a Roma kiszó titeket a BL-ből.
Ez jogos lenne akkor, ha legalább 1 fokkal jobban játszanátok mint mi. De ezt nem vettem észre.. Eddig.Hát sztem pontban több a különbség, mint játékban, legalábbis az alapján amit mostanában láttam a reáltól.
Attól hogy szurkolunk, nem mi vagyunk a pályánVan még 18 forduló, nem kell lebecsülni a Barcát mert bármi megtörténhet! Ez csak egy jó tanács...
Hát sztem pontban több a különbség, mint játékban, legalábbis az alapján amit mostanában láttam a reáltól. Emiatt bosszantó a szitu. Ha brillíroznátok, az se lenne jó, de könnyebb lenne megemészteni, hogy nem mi vezetünk.raulreal írta:
naja de ha megnézed a Real meg a Barca játékát és helyzetét, inkább a különbségnövekedés a reális semmint a fordítás
Hmm...tavaly mi is ugyanezt mondtuk féltávnál, mégis mi lett a vége!raulreal írta:naja de ha megnézed a Real meg a Barca játékát és helyzetét, inkább a különbségnövekedés a reális semmint a fordításmellesleg még a félszezon hátra van. és bármi megtörténhet,mert a foci kiszámíthatatlan.