Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kevés olyan 18évest tudnál mondani aki igy tud focizni..barca99 írta:De ki mondta, hogy csodagyerek? A sajtó fújta fel. Innentől kezdve a helyén kell kezelni.
Egy sokkal nagyobb játékost is elengedtünk(tehetetlenek voltunk)akit én jobban sajnálok és akit úgy hívnak Fabregas!
Be vagy szívva? Mi volt ma a gyömbérbe Savi?Saviola írta:A You Got Served nekem tetszett.![]()
Azért azt két év múlva se mondanám, hogy rossz játékos, maximum nem Barca szint. Majd kiderül...barca99 írta:Ha 2-3 év múlva sem mutat semmitakkor azt mondom tényleg rossz játékos. Addig viszont nem kritizálom. Az edző teszi 18 évesen a kezdőcsapatba. (azt meg hogy tehetséges megmutatta az u20as vébén meg a felkészülési meccseken)
És pont ezért tartom hülyeségnek, hogy van 6-7 támadónk, minek igazoljunk. Pont ezért.
nem kéne ilyen mélységig belekeverni Ronnie-t a vitába.Frányó István írta:Nekem Ronaldinho-ról nincs olyan emlékem, h mozgatná a csapatot, inkább arra emlékszem, h hatszor ér labdába egy meccsen. A szabadrúgások belövéséhez meg elég lenne Tőzsér is huszad annyi fizuért! És azért egy aranylabdás világsztárral szemben kicsit fejjebb van a léc. Hogy a menedzsere mit mondott, az vagy igaz, vagy nem, mint ahogy az is, h R10 vagy sérült, vagy nem.
most arról beszélünk, hogy hasznára van-e a csapatnak! így nyilvánvalóan a támadószekció többi játékosához kell hasonlítani. ezért került a képbe Ronaldinho (akit egyébként nem a Giovannit kritizálók keverték a vitába).Barcaforever írta:Állj állj állj.Nehogy már Ronaldinhohoz kezdjük már hasonlítani...
Most Gioazért kezdő, mert nincs jobb, meg igaz nem minden megmozdulása jobb, de sztem még így is hasznosabb játékosa a csapatnak, mint anno Giuly.
Most Messi felépült, Gio padra és örüljetek nem tudjátok tovább szidni....
Nem ereszkedtem le hozzátok mert ugyanúgy közétek tartozok önmagamat is egyszerű hétköznapi fórumozónak tartom és nem sértésnek szántamhaze71 írta:Köszönjük NAGY ASYS, hogy leereszkedtél hozzánk (egyszerű fórumozókhoz) és megosztottad velünk nagyszerű gondolataidat. Azt azért áruld el, hogy hol vetted azt a szemüveget, amin keresztül ennyire máshogy látod a kis zsenit!Asys írta:Én elégedett vagyok kicsi Gio-val és hálát adok az égnek ,hogy nem egyszerű hétköznapi fórumozók határozzák meg a csapatunk igazolási politikáját...
Köszi