Na reagálva itt az előző néhány hsz-re.
Valóban nem szorulok védelemre, ki szoktam állni az igazamért, és a véleményemért. Ezt most teszem meg, mivel tegnap haverokkal voltam, és kicsit (nagyon) illuminált állapotban értem haza. (Apropó a piros 7-es mióta áll meg az Astorián? Jó, gondolom éjszakai volt már 2 felé, de akkor miért piros 7es buszt küldenek, ez elég megtévesztő, főleg akik hozzám hasonló állapotban vannak, még jó, hogy a Blahához lakom közelebb, mert így nem szálltam le a Ferenciek terén. Eddig mindig sima 7es buszt láttam csak éjszakainak. - a pestiek tudják miről beszélek a többieknek biztos nem sokat mond). És úgy már nem akartam leülni a gép elé, mert érdekes dolgokat írtam volna, kb mint Perrero/Csongor mindig

.
Tudom, hogy nem az én hsz volt a központi téma, de szóba került az is. Arról annyit, hogy nem véletlen írtam a végére oda, hogy "Ez nem csak Neked és nem csak ehez a témához kapcsolódik.". Amit írtam, az teljesen általánosan igaz. És nem akartam senkit megbántani. Az igaz, hogy valóban páran önkéntesen csináljuk azt, amit. Ezért én nem várok el senkitől köszönetet, de nem is írtam ilyet.
Mikinek igaza van, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
G-Jay engem is érdekel a dolog, egyik meccsről csinálj egyet, és akkor meglátjuk, hogy miről is van pontosan szó. Ha jó, akkor vagy külön, vagy a többi adathoz hozzácsapva fel is kerül. Persze erről a feletteseim tudnának pontosan válaszolni, ők döntenek.
Menczel, írtad, hogy Te socio vagy és szoktál rendelni ezt-azt mindig, ha esetleg olvasod ezt, leírhatnád, hogy pontosan mit is kapsz azért a sok pénzért cserébe, amit be kell fizetni, mert írnak sokmindent, de azért aki pártoló tag mégis többet tud mondani. Szal ha olvasod ezt, akkor dobhatnál egy pü-t. Ja, és ha szeretnél minket támogatni, szívesen elküldöm a számlaszámom pü-ben...