Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen igazad van ebben,viszont sztem a kinevezése előtt félt megszólalni,most már meg kellene,de ő inkább az az ember,aki türi ezt szal sztem nem fog.Nem fogják komolyan venni valószínűleg,de a játékosok sztem igen,ismerik régóta és jó a viszonyuk VP-vel.És ez a lényaega,vezetéssel pedig nem tudom mit kéne csinálni,de az biztos,h nagyon nagy bajok vannak4dr. Mezey írta:Tényleg elég sok játékost behívott, bár honnan kellett volna ismernie a játékosokat? Az Uefaból, BL-ből, meg a világversenyekről biztos nem. De mindegy is, a fő baj most megint az, hogy miután végre tényleg van egy csapat amiben egy kicsit lehet bízni, nem az a téma, hogy majd hogyan verjük meg itthon a Dánokat, hanem már megint vmi hülye hatalmi harc. Aztán majd jön egy küfüdi, aki elkezd variálni, és mire esetleg kisülne belőle vmi, már késő és várjuk az újabb sorsolást. Vagy most kellett volna edzőt hozni, vagy végig kéne várni a selejtezőket. Várhidi sztem az utóbbi évek legjobb szöv. kapitánya volt, de ha ezt hagyja akkor nagyon lenullázza magát és senki nem fogja komolyan venni, főleg a játékosok nem.
Abban igazad van,h ilyen csajjal senki sem akarna járni,de ez a nemzeti válogatott nem egy hülye picsa!Barcaforever írta:Sztem inkább te nem bírtad felfogni mit írtam.Nem kell hurrognia inkább próbálj meg értelmezni és kérdezni ha nem értesz vmit.Saviola írta:Te sem vagy teljesen magadnál.
Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.
De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben.![]()
Amit Kistelki csinált vele tudod milyen?
Képzeld van egy bnőd.Azt mondja neked tartsunk egy kis szünetet, 1 hónapra.Az összes barátodtól visszahallod h a bnőd összeakar jönni egy fiúval.Egy hónap múlva visszahallod, h nem sikerült a bnődnek összejönnie a sráccal és felhív nah kicsim még mindig szerelmes vagyok beléd járjunk újra.
Van olyan hülye aki járna tovább a csajjal, mert sztem nem.

Számomra viszont eléggé idegesítő. Idegesítően ügyetlen. Nem szeretem az ügyetlen futballistákat. Torghelle ilyen. Az meg mekkora gyalázat, hogy csatáként másfél évig(!!!) eredménytelen volt???antiimperialista írta:Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...
Sztem inkább te nem bírtad felfogni mit írtam.Nem kell hurrognia inkább próbálj meg értelmezni és kérdezni ha nem értesz vmit.Saviola írta:Te sem vagy teljesen magadnál.
Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.
De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben.![]()

Mármint az MLSZ elnököt (Kisteleki, ha jól tom), vagy Várhidi-t? Gondolom az előbbit...Atesz írta:Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.
Húúú, de utálom azt a mocskos állatot!![]()
Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.

Csak sajnos egyelőre az a veszély nem fenyeget, hogy Sanyit újra meghívják, pedig a Serie B-ben sem állandóan játszó Rajczi vagy az Eredivisie-ből hazazavart Hrepka helyett simán odaférneSzandi írta:Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.
Ez igaz, aláírom.
Végülis, jöjjön, csak nehogy hibázzon az edzőtáborban, mert ha őt is megfenyítik..(egyébként meg ez a büntetést Husztit nagyon hidegen hagyta, és a nagy keménykedéssel csak magunkat szivattuk meg, segáz. Kíváncsi leszek a visszatérésére, hogy fog hajtani)
Ez igaz, aláírom.antiimperialista írta:Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...
Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...