Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.24. 08:39:17

dr. Mezey írta:Tényleg elég sok játékost behívott, bár honnan kellett volna ismernie a játékosokat? Az Uefaból, BL-ből, meg a világversenyekről biztos nem. De mindegy is, a fő baj most megint az, hogy miután végre tényleg van egy csapat amiben egy kicsit lehet bízni, nem az a téma, hogy majd hogyan verjük meg itthon a Dánokat, hanem már megint vmi hülye hatalmi harc. Aztán majd jön egy küfüdi, aki elkezd variálni, és mire esetleg kisülne belőle vmi, már késő és várjuk az újabb sorsolást. Vagy most kellett volna edzőt hozni, vagy végig kéne várni a selejtezőket. Várhidi sztem az utóbbi évek legjobb szöv. kapitánya volt, de ha ezt hagyja akkor nagyon lenullázza magát és senki nem fogja komolyan venni, főleg a játékosok nem.
Igen igazad van ebben,viszont sztem a kinevezése előtt félt megszólalni,most már meg kellene,de ő inkább az az ember,aki türi ezt szal sztem nem fog.Nem fogják komolyan venni valószínűleg,de a játékosok sztem igen,ismerik régóta és jó a viszonyuk VP-vel.És ez a lényaega,vezetéssel pedig nem tudom mit kéne csinálni,de az biztos,h nagyon nagy bajok vannak4
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.24. 08:27:18

Tényleg elég sok játékost behívott, bár honnan kellett volna ismernie a játékosokat? Az Uefaból, BL-ből, meg a világversenyekről biztos nem. De mindegy is, a fő baj most megint az, hogy miután végre tényleg van egy csapat amiben egy kicsit lehet bízni, nem az a téma, hogy majd hogyan verjük meg itthon a Dánokat, hanem már megint vmi hülye hatalmi harc. Aztán majd jön egy küfüdi, aki elkezd variálni, és mire esetleg kisülne belőle vmi, már késő és várjuk az újabb sorsolást. Vagy most kellett volna edzőt hozni, vagy végig kéne várni a selejtezőket. Várhidi sztem az utóbbi évek legjobb szöv. kapitánya volt, de ha ezt hagyja akkor nagyon lenullázza magát és senki nem fogja komolyan venni, főleg a játékosok nem.
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.24. 07:49:09

Barcaforever írta:
Saviola írta:Te sem vagy teljesen magadnál.

Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.

De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben. :roll: :evil:
Sztem inkább te nem bírtad felfogni mit írtam.Nem kell hurrognia inkább próbálj meg értelmezni és kérdezni ha nem értesz vmit.

Amit Kistelki csinált vele tudod milyen?

Képzeld van egy bnőd.Azt mondja neked tartsunk egy kis szünetet, 1 hónapra.Az összes barátodtól visszahallod h a bnőd összeakar jönni egy fiúval.Egy hónap múlva visszahallod, h nem sikerült a bnődnek összejönnie a sráccal és felhív nah kicsim még mindig szerelmes vagyok beléd járjunk újra.

Van olyan hülye aki járna tovább a csajjal, mert sztem nem. :roll:
Abban igazad van,h ilyen csajjal senki sem akarna járni,de ez a nemzeti válogatott nem egy hülye picsa! :D Nem Kistelekinek dolgozik Várhídi,hanem a nemzetnek és ha egy csöpp hazaszeretet is van az emberben vállalja ezt a feladatot és mindent megtesz a siker érdekében.Én is vállalnám,csak lehet nem bírtam volna szó nélkül ezt a bunkóságot.Viszont VP-nek ebben igaza volt,mert lehet kirúgnák ,ha szóvátenné és a haza érdekei mindenek felett!!!!Örülök a kinevezésének,viszont vicc,h csak félévet kapott!Addig nem is lesz tétmeccsünk :D Hol bizonyítson?Sajnos nem is érdekli az mlsz-t a bizonyítása,mert nyáron biztos mást hoznak helytte,am meg szerintem már bizonyított és nem értek egyet azokkal,akik az mondják,h semmi eredmény ugyanúgy kikaptunk.Nézzék a játékot és azt,h ezekben a fiatalokban benne van az eredményesség nem úgy mint Torghelle Sanyiban ,aki pályafutása zenitjén túl van már és a fénykorában is eléggé bal..sz volt!A fiataloknak az kell,h többet játszanak klubcsapataikban és akkor nagyobb meccsrutinnal jöhetnek az eredmények is.Am arról,h ezeket a játékosokat Matthaus is beívta már annyi a véleményme,h igen behívta,de hány játékost hívott be összesen?100 körül sőt sztem keveset is mondtam!A másik ,h így nála nem túl sokat játszhattak mondjuk semmit
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.24. 06:44:44

Hát én már lothar elküldésével sem értettem egyett,(kb. a mostani válogatott felét ő kezdte el játszatni), de ami most megy az MLsz-nél az nagyon meredek. Ebből látszik mennyire reménytelen a helyzet, amit a magyar foci valamelyik szegmensében történik vmi pozitív változás, egyből megindul a sz*rkavarás. Nekem a Várhidi szimpatikus volt, de most megint feltörölték vele a padlót és aki ezt ilyen simán lenyeli azt jogosan hívják bábhidinek. Ezek után nehéz elképzelni róla, hogy bármilyen konfliktusban erélyesen kiáll az igazáért, márpedig egy szöv. kap.nál ez lehet hogy nem ártana. Mindegy azért drukkolok neki, a sorsolásunk tényleg elég jó, és kiváncsi leszek ki jön ide a nyáron.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.23. 23:02:54

Azzal egyetértek, h a mai magyar labdarúgást övező közeg egy kalap...! De Várhidi-t és a fiatalokat nem szabad bántani, nincs más kiút, csak a fiatalok! VP bizonyította, h alkalmas a feladatra!
Én igazából azt nem értem, h miért volt egyeltalán kérdés, h ki lesz a kapitány??? És az a vadbarom ötlet kiből buggyant elő, h külföldi "sztáredző" kell?! Miért kell hülyének nézni minket, VP-t, a CSAPATOT, és miért kell lejáratni magunkat?
Nyilván üzlet az egész, a mocskos pénzről szól minden, de ha ezt a mostani csapatot (akikben hiszem, h lehet bízni) is ellehetetlenítik, esküszöm, h elkötök egy MIG-et és lebombázom az MLSZ székházat!
Blest
Jugador d'estrella

2008.01.23. 21:54:45

Ingyenélők, beképzeltek. Dacosak és sértődöttek. Csak a közeg, a telhetetlen szurkoló az, aki miatt nincs itt foci évtizedek óta. Tisztelt futballvezetőink meggyőződése, hogy vátesz szerepet töltenek be. Amit ők elgondolnak az úgy jó. És mindenki gondolja is azt, hogy az a jó. Rend, fegyelem, törvényesség. Erre épül a mutyizás, a szabadrablás legális formája. A cél nem más, mint kiszipolyozni a gazdasági lehetőségeket a labdarúgásból. Ráülni a koncra és nem engedni. Hogy miért nincs itt foci évtizedek óta? Mert senkinek nem érdeke. Akik a konc körül gyűlnek, azok csak ragadozók. Nem kell naivnak lenni, ameddig meg nem szerzik a (meggyőződésük szerint) őket megillető részt, addig maradnak. Néhány év múlva újak jönnek helyettük, olyan ez, mint az állatvilágban. Először a főragadozó ejti el a vadat, majd amit hátrahagy arra jönnek a sakálok, a hiénák, farkasok. Mind-mind elfogyasztja a javát, amit még talál, amíg el nem tűnik teljesen a tetem. Közben rothad az egész. Ezt a bűzt érezni évek óta a magyar labdarúgás körül. Nagyon bűzlik. Kupacsapataink a selejtezők selejtezőjében búcsúznak a nemzetközi küzdelmektől. A fiatalabb generáció (értsd a mostani húszon éveseknél fiatalabb) még nem értek meg egyetlen egy világversenyt sem, amelyen a magyar labdarúgó válogatott szerepelhetett volna. A magyar lakosság negyede csak képzelegni tud arról, hogy milyen lehet világeseményen szereplő csapatnak szurkolni. Milyen az, amikor egy ország lélegzetvisszafojtva figyeli a meccseket. És a legdühítőbb az, hogy a labdarúgásunk celebjei még a reményét is elveszik annak, hogy ez a helyzet megváltozhasson. Kicsinyeskedés, aljaskodások, túrás, szurkálódás, hazudozás. Az ámítások korának igazából már rég le kellett volna járnia. De mindig van egy újabb nyuszika, amit elő lehet varázsolni a kalapból. Kár személyeskedni, de azért idézek a ma reggeli nap tv adásából. „Az én jelöltem Várhidi volt és az elnökség mellé állt.”„Pénteken azt mondtam: a bizalom maximális, meglesz, tessék készülni a mérkőzésekre” (lásd 4:58) „Én még vasárnap is azt mondtam a televízióban, hogy kérem, külföldi szakemembert jelölünk” (lásd 15:43) „De a hivatalos jelölésem Várhidi Péter volt. Velem szemben – én úgy gondolom – ezt nem lehet számonkérni.” „Az ő keretét hirdettük ki. Nem ő mondta, de ő választotta ki a játékosokat. (…) Mi közöttünk nincs kommunikációs zűrzavar. (…) Nem téma az, hogy mi kivel tárgyalunk. (…) Nekünk a hír az, hogy van szövetségi kapitányunk és a hír az hogy van OLLÉ pályánk.” Még jó, hogy nagy nehezen sikerül átadni EGY AZAZ EGY labdarúgópályát 2 évi megfeszített munka eredményeként és jó, hogy fel lehet emlegetni minden egyes kérdés kapcsán. Mert volt ugyan egy 0 szavazatos EB rendezési kudarc (aminek legfőbb oka az volt, hogy az ukrán elnököt delegáltuk a végrehajtó bizottságba, mert azt ígérte, hogy a magyar pályázatért fog kardoskodni), volt egy 6. hely a legkönnyebb EB selejtezős csoportban, voltak ugyan botrányok, de az OLLÉ felkiáltás már-már olyan szóvá fejlődött a magyar nyelvtanban, amellyel minden egyes kérdésre lehet válaszolni. És hogy milyen csodás gondolatok vannak itt: K.I.: „A legfontosabb elem most a tudás bevitele a labdarúgásba. Bármilyen furcsa. Eddig a harver dolgokat próbáltuk rendbe tenni: úgy gondoljuk, a hardver ügyekben elég jól állunk, most megpróbálunk ehhez egy finomabb szoftvert hozzáadni.” Csak azt nem tudom, a hardveren mit kell érteni a magyar labdarúgásban. Netán a csodaszép új stadionokat? („Meg fogjuk építeni, meglátjátok. Higgyetek bennünk a büdös Úristenit”- Mészöly után szabadon) Esetleg a tőkeerős szponzorokat? Számomra talány. De a lényeg: „Egy MLSZ komolyságát az mutatja, hogy akkor áll elő egy hírrel, amikor a hír van.” VP-n pedig nincs mit szidni. Neki a lényeg, hogy legyen munkája. Külföldön nics esélye, az mlsznél pedig még évekig maradni fog. Májusig szöv. kapként, utána más pozícióban.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.01.22. 20:55:17

Örülök, hogy Várhidi folytathatja a munkát a válogatottnál 8) Remélem meggyőzi a világ legnagyobb sportdiplomatáját.... :evil:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.22. 20:33:34

Nem,de szépen beoltottál. :lol:

Én hibám,nem idéztem azt,amire a válasz ment. :roll:

Amit írtál abban pedig teljesen igazad van. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.22. 20:11:10

Vagy Savi az nem nekem jött? :lol: :twisted:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.22. 20:09:29

antiimperialista írta:
Szandi írta:Abból a németek elleni 2 gólból próbált megélni...
Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.
Számomra viszont eléggé idegesítő. Idegesítően ügyetlen. Nem szeretem az ügyetlen futballistákat. Torghelle ilyen. Az meg mekkora gyalázat, hogy csatáként másfél évig(!!!) eredménytelen volt???
Persze félreértés ne essék, örülnék, ha eredményes lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.22. 20:08:50

Saviola írta:Te sem vagy teljesen magadnál.

Várhidi mit rontott?Szerintem inkább javuló tendenciát mutatott a csapat,amíg ő volt a kapitány.S az értelmesebb réteg is valami ilyesmit gondol,ha nem is ezt pontosan.

De ekkora f.szságot,amit te írtál..mert Kisteleki alap,hogy egy tsitstka..de Várhidi..nem vagy képben. :roll: :evil:
Sztem inkább te nem bírtad felfogni mit írtam.Nem kell hurrognia inkább próbálj meg értelmezni és kérdezni ha nem értesz vmit.

Amit Kistelki csinált vele tudod milyen?

Képzeld van egy bnőd.Azt mondja neked tartsunk egy kis szünetet, 1 hónapra.Az összes barátodtól visszahallod h a bnőd összeakar jönni egy fiúval.Egy hónap múlva visszahallod, h nem sikerült a bnődnek összejönnie a sráccal és felhív nah kicsim még mindig szerelmes vagyok beléd járjunk újra.

Van olyan hülye aki járna tovább a csajjal, mert sztem nem. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaforever 2008.01.22. 20:09:59-kor.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.22. 20:07:04

Ezt honnan veszitek, hogy jönnek? olvastátok vhol?
Amugy én teljes mellszélességgel Várhidi mellett állok, végre kezdett kialakulni egy csapat ráadásula fiatal tehetséges magyar játékosokra, most ha valaki idejönne külföldről, ujra 140 játékos lesz kiprobálva a válogatottnál. Ugyanmár :roll:

*Sosem felejtem el Messi első válogatottságát itt Magyarországon. KINT VOLTAM! "0 év múlva oylan lesz mintha egy Zidane vagy egy Romario vagy Maradona első válogatottságát láttam volna élőbe :oops:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barcafan91
Barça B

2008.01.22. 19:54:46

Remélem tényleg jönnek. :D :D :D
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.01.22. 19:44:53

ohhh emberek Messi egy nyáron kétszer magyarországon a Puskás Ferenc Stadionba Argentína + Barcelona Magyarországra jön emberek :D:D:D
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.22. 19:36:30

Te sem vagy teljesen magadnál.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.22. 19:30:54

Kisteleki Várhidi egykutya egyik jobban rontja a magyar focit mind a másik tűnjön el mind a kettő.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.22. 19:10:30

Istenem, Várhidi (is) elrontotta.

Egy havas stílusú ember tudjátok mit mondott volna?Január elején beint és megmondja ha én nem kellek akkor keressetek vkit, 20x ennyiért.

Ésssss!!! senkinek nem lehetett volna egy szava se.Ez a tipikus ha nincs ló jó a szamár is....

Nem értem mi a baj ezzel az emberrel a sport1en nem volt szimpi, de edzőként tökéletes sztem.Nem az izareli kispadról hív be embereket, meg ien Lendvai féléket.(Sosem felejtem el mikor Bozsik volt a kapitány a zalaegerszegi exjátékosa volt a vkp, mert a ZTE-nél a keze alatt játszott :roll: )
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.22. 18:51:45

Nyilván nem Várhidit...
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.22. 18:48:46

Atesz írta:
Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.

Húúú, de utálom azt a mocskos állatot! :evil: KépKép
Mármint az MLSZ elnököt (Kisteleki, ha jól tom), vagy Várhidi-t? Gondolom az előbbit... :P
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.22. 18:43:15

Az MLSZ-elnök újságíró kérdésre válaszolva nem tagadta, hogy a keddi döntéssel az egyhetes halasztás után újabb négy hónapot kívánt nyerni azért, hogy megegyezzen a külföldi szakemberrel. Úgy nyilatkozott, hogy nem tartja sportszerűtlennek azt, amit Várhidi Péterrel művel a szövetség, mi több: a tréner kifejezetten örült az ismételt felkérésnek.

Húúú, de utálom azt a mocskos állatot! :evil: KépKép
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.15. 23:46:28

Szandi írta:Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.

Ez igaz, aláírom.
Végülis, jöjjön, csak nehogy hibázzon az edzőtáborban, mert ha őt is megfenyítik.. :roll: (egyébként meg ez a büntetést Husztit nagyon hidegen hagyta, és a nagy keménykedéssel csak magunkat szivattuk meg, segáz. Kíváncsi leszek a visszatérésére, hogy fog hajtani)
Csak sajnos egyelőre az a veszély nem fenyeget, hogy Sanyit újra meghívják, pedig a Serie B-ben sem állandóan játszó Rajczi vagy az Eredivisie-ből hazazavart Hrepka helyett simán odaférne :evil:
GoDJonzen

2008.01.15. 16:09:03

Sanyi come back?
Istenem egyik kedvenc magyar playerem!:D
Még mindig fiatal!
Szandi
Főnökasszony

2008.01.15. 16:06:21

antiimperialista írta:
Meg a braziloknak, az argentinoknak és néhány más válogatottnak lőtt góljaiból... De még ez sem igaz. Ilyen típusú csatárokra mindig szükség lesz, főleg Magyarországon, ahol ez hiányposzt. A szurkolók egyébként a Panában és a PAOK-ban is imádták, nyilván nem véletlenül. Csak itthon lett divat őt fikázni, pedig nála sokszor sokkal rosszabb csatárok szerepeltek gyalázatosan címeres mezben.
Ez igaz, aláírom.
Végülis, jöjjön, csak nehogy hibázzon az edzőtáborban, mert ha őt is megfenyítik.. :roll: (egyébként meg ez a büntetést Husztit nagyon hidegen hagyta, és a nagy keménykedéssel csak magunkat szivattuk meg, segáz. Kíváncsi leszek a visszatérésére, hogy fog hajtani)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.15. 16:00:58

Válasz küldése