Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedden délután viharos széllel érte el az országot az a hidegfront, amelyet az előrejelzések jósoltak. Sopronnál óránkénti 100 kilométeres szelet mértek nemrég az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szakemberei. A főváros közelében az utolsó adatok szerint 80 kilométer/óra a szél sebessége. Csonka Tamás meteorológus szerint a front még éjszaka délkeleti irányban elhagyja az országot.
Valóban nincs miért! Majd megfenyítem magamPerrero írta:pedig nincs miért![]()
pü
the show must go on -other place-
És biztos sokan bosszankodnak is..Perrero írta:sokaknak ment 1 pü...
Ismeretető kulcsszavai: rensdzer, szállítmány, ellenérték, üzlet.Chris0527 írta:Közérdekű közlemény:
Ha valaki tudja hogy ki 'TheKiller' chaten az irja minnél hamarabb! Köszönjük
![]()
Amugy én is csak hülyülök...csak páran komolyan veszik.Saviola írta:Csak vicc volt.Érdekes dologokon tudtok fent akadni,már meg sem lepődök.De örülök,ha tetszett.![]()
Tamás ellenVictor_Valdes írta:Átirták a nevét Saviola meg forradalmat akar inditani Homér ellen!Mert átirta a nevét VT-nek.....én meg röhögök rajtuk.Zozzy 5 írta:Tulajdonképpen most miről is megy a vita?![]()
Elvesztettem a fonalat ott, hogy Tamás nevét átírták...![]()
Átirták a nevét Saviola meg forradalmat akar inditani Homér ellen!Mert átirta a nevét VT-nek.....én meg röhögök rajtuk.Zozzy 5 írta:Tulajdonképpen most miről is megy a vita?![]()
Elvesztettem a fonalat ott, hogy Tamás nevét átírták...
Komolyan mondom rajtad meg Savin nevetek már 1 órája.Ne vegyétek sértésnek,csak jó hogy az eggyik forradalmat indit a másik ellen az meg nem tudja hogy mért van ellene forradalom.Varga Tamás írta:Nem vagyok egy harcos típus, megadom magam!
Saviola írta:Emelkedett vita..lényeg,hogy kivételezés van,már szervezem a háttérben a forradalmat..megrohanjuk a szerver szobát,aztán lekötözzük Homért..majd kiaggatjuk a 12 pontunkat,amin Vt lemondását követeljük..teljes joggal..
ÁÁÁÁ!Saviola nagyon nagyot alkottál!!!(már megint)Forradalmat!(csak vicc volt).Saviola írta:Emelkedett vita..lényeg,hogy kivételezés van,már szervezem a háttérben a forradalmat..megrohanjuk a szerver szobát,aztán lekötözzük Homért..majd kiaggatjuk a 12 pontunkat,amin Vt lemondását követeljük..teljes joggal..
Homér írta:ozsimiki írta:Még azt hiszem a Cápánál volt pár változtatás,de nem lényeg![]()
Amúgy teljesen kielégítetted a kiváncsiságom Homér
ő volt a nagyon nem volt más kifejezésben a nagyon. Amikor modi lett, kérte. Az kivételnek minősül
ozsimiki írta:Még azt hiszem a Cápánál volt pár változtatás,de nem lényeg![]()
Amúgy teljesen kielégítetted a kiváncsiságom Homér