Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy tavaly a reálnak ne lett volna mákja? Hm, ez érdekes. A többivel egyetértek.csababarca írta:egy madridista vélemény amivel egyet tudok érteni....raulreal írta:a tavalyi és az idei Real közt egyetlen fő különbség van, tavaly nem volt szerencsénk, folyton hátrányba kerültünk, aztán futni kellett az eredmény után, szívrohamos meccseken fordítani a végén, idén több szerencsénk van, az ellenfelek mindent elpuskáznak, elől meg 2 lövés 2 gól.
a meccsek nagy részén nem játszik jól a Real, de átkozott eredményesen futballozik, a Barca viszont se nem villog, se nem eredményes, szal a tabella állása teljesen jogos
egy madridista vélemény amivel egyet tudok érteni....raulreal írta:a tavalyi és az idei Real közt egyetlen fő különbség van, tavaly nem volt szerencsénk, folyton hátrányba kerültünk, aztán futni kellett az eredmény után, szívrohamos meccseken fordítani a végén, idén több szerencsénk van, az ellenfelek mindent elpuskáznak, elől meg 2 lövés 2 gól.
a meccsek nagy részén nem játszik jól a Real, de átkozott eredményesen futballozik, a Barca viszont se nem villog, se nem eredményes, szal a tabella állása teljesen jogos
Baromság.Nem törekedik az ellenfél letámadására, kapu elé szegezésére, hanem inkább visszahúzódnak.
Neked van igazad! Ez esetben tényleg nem ugyanarról beszéltünk.barca99 írta:Sztem itt páran elbeszélünk egymás mellett.![]()
Ha emlékeim nem csalnak ott kezdődött a dolog, hogy vmelyik madridista megjegyezte, hogy ez a "csúnya" focit játszó Madrid pontok tekintetében jobban áll, mint az akkoriban szépen játszó Barca. Tehát az akkori Barcához volt hasonlítva és nem a mostanihoz. (és innen jött, hogy inkább legyünk pár ponttal lemaradva, de a játékunk legyen 'sokkal' jobb)
![]()
De lehet én néztem be vmit.
Ja, ok, értem. De a játszó csatáraink nem is alkalmasak rá. Meg a középpályásaink se annyira.Szóval annyira a kerest sem. Szerintem persze...Nem azt mondtam, hogy kontrázni tud csak a Madrid. Azt mondtam, hogy kontrára alkalmas a keret leginkább.
??Ez a keret pedig alapvetően a kontrára van beállítva
Espanyol, Sevilla?Az összes rangadót megnyerte a Real
Ha kontrára lenne beállítva, akkor nem Ruud és Raúl lenne a két csatár...Ez lényegében Capello kerete. Ez a keret pedig alapvetően a kontrára van beállítva
Mallorca - Barcelona...A 7 pont különbség is abból ered, hogy a Real hozni tudta az olyan meccseket, ahol bűnrosszul játszott, és ahol pontot sem érdemelt volna. Mi a hasonló meccseinken ikszelgettünk, vagy kikaptunk.
Erre is csak azt tudom mondani: Senki sem tiltotta meg nekünk, hogy verjük idegenben a Santandert, Osasunát, Getafét, vagy hogy verjük otthon a madridot. Ezekkel a pontokkal már vezetnénk is a tabellát.Marci írta:Ismét bőven volt szerencséje a reálnak, de ezzel nem lehet mit csinálni. A Mallorca kivételével már vagy egy éve nem láttam náluk olyat, hogy pech. Tavaly év végén még én is boncolgattam ezt a témát, de sajnos tényleg nem lehet mit csinálni, mit mondani. Idén jó ha két meccsüket láttam, de az a kezezés amivel tizenegyeshez jutottak a Levante ellen, na az nem volt semmi. Derült égből villámcsapás. Kíváncsian várom, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy megforduljon ez a tendencia. Idén nem sok esélyt látok rá. (ettől még lehet bajnok a Barca, majd meglátjuk mi lesz)
Ez így van. A 7 pont különbség is abból ered, hogy a Real hozni tudta az olyan meccseket, ahol bűnrosszul játszott, és ahol pontot sem érdemelt volna. Mi a hasonló meccseinken ikszelgettünk, vagy kikaptunk.raulreal írta:ha megnézitek a Real idén is Capellista focit játszik, ha a játék nem is pont ugyanaz, de ha megvan a vezetés, ráülnek, jó az 1-0 is, max beesik még pár gól és akkor nagyobb lesz a győzelem, de alapvetően Susztert is csak a győzelem érdekli. de hát a modern futballban csak így lehet győzni.
Sztem itt páran elbeszélünk egymás mellett.Fejo írta:Márpedig a mostani Madrid játékát a mostani Barcáéhoz kéne hasonlítani és nem az évekkel ezelőtt parádézóhoz, mert akkor a Madridnál se a mostanit nézzük, hanem mondjuk a 2000-2002 közöttit pl.![]()
Jelenleg egyik csapat sem játszik szépen, de mindkettő szállítja a 3 pontokat.
Szerintem ez nincs így. A Madrid akárki ellen kikaphat, főleg a kiscsapatok ellen van baj, ahol nekik kell irányítani és ez nem fekszik. Amúgy most a Villareallal játszanak aki nagyon jó formában van, utána pedig az Almeria jön, aki hazai pályán most pl. az Espanyolt győzte le. Ezenkívül a Real a nagy előny birtokában elkezdheti lazán venni a meccseket. Szerintem van még esély, csak nem szabad hibáznunk...Mental_Theo írta:sajnos a madridnak már csak a zaragoza,meg esetleg a Mallorca lehet akadálya
meg cart se ér, ha nincs ott mellette a 2 nagy trófeából is 1a kupára kell koncentrálni,ami még nehezebb lesz
Márpedig a mostani Madrid játékát a mostani Barcáéhoz kéne hasonlítani és nem az évekkel ezelőtt parádézóhoz, mert akkor a Madridnál se a mostanit nézzük, hanem mondjuk a 2000-2002 közöttit pl.barca99 írta:Csak nem a mostani Barcáról volt szó.Alessandro írta:Természetesen ,de akkor fejezzétek már be hogy a MAdrid nem játszik szépen ,nekem ez a BArca is fos.
A meccs hasonlított a szarvasmarha által pottyantott végbéltermékre.CS0ki írta:Látom 1-0 lett!
Milyen volt a meccs? Messi újra játszott, ugye?
Santander jó masszív csapat, nem meglepő, hogy nem lett gólözön.
Én meg is szoktam vele beszélni az eseményeket, négyszemközt. Messze vagy te tőle. Én jóval közelebb. Kb. egy kilóméterre.sergi1989 írta:tényleg egyedi és jó szellemben ir és eggyet is értek észrevételeivel!
te is nyugodtan olvashatod amugy meg
és nem kértem engedélyt ugy tudom nem kell?!