Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tanulmányozd phelan kollégád hsz-nak hangnemét és színvonalát. Aztán ha úgy érzed, hogy meg tudod egy picit közelíteni, akkor szólj hozzá legközelebb.sergi1989 írta:rivaldo nézed a meccset mond el nekem ha megkérhetlek hogy mi alpján ülsz te minusz 7nél is a magaslovon?
nem találom ma a meccsetekbe azt a játékelemet,most is nekünk volt mákunk...szal komolyan nem értem semmivel nem avgytok előrébb..sőt
Csak nem a mostani Barcáról volt szó.Alessandro írta:Természetesen ,de akkor fejezzétek már be hogy a MAdrid nem játszik szépen ,nekem ez a BArca is fos.
A számok szerint igen, és maradjunk is ennyiben.ra95 írta:Ne felejtsd el, h ez a Madrid rekordütemben szerzi a pontokat. A számok szerint még a legjobb Barca is mögöttünk lenne.
Ne felejtsd el, h ez a Madrid rekordütemben szerzi a pontokat. A számok szerint még a legjobb Barca is mögöttünk lenne.Kicsit unalmas már ez a sunyi, esélyleső futball, amit a Real bemutat hétről hétre. De az egész kialakult helzetért, a -7 pontért(ami jelenleg -9) mi vagyunk a hibásak.
Úgyhogy egy szót sem szólhatunk.
Most gondolj bele hogy milyen idegölő lenne ha úgy vezetnének 7 ponttal ILYEN játékkal, hogy mi jó formában lennénk. Akkor lennénk csak idegesekRivaldo11 írta:Kicsit unalmas már ez a sunyi, esélyleső futball, amit a Real bemutat hétről hétre. De az egész kialakult helzetért, a -7 pontért(ami jelenleg -9) mi vagyunk a hibásak.
Úgyhogy egy szót sem szólhatunk.
Remélem is, hogy jól fog menni a védekezés, évekig az volt a leggyengébb része a csaptnak, idén talán összállt.Érzésem szerint a korai első gól döntötte el a meccset, így a Madrid játszhatta saját játékát és beálhatott védekezni, amit a legjobban tud...
És mikor leírtam, éreztem hogy valamelyik Real-os bele fog kötniGoDJonzen írta:Egyenlőre még 10!:DÍgy nagyon nehéz lesz behozni azt a 7 pontot
Jó persze igaz sztem is tuti nyerni fogtok, de meglepetések mindig születhetnek szal 10-ből induljunk ki!
Egyenlőre még 10!:DÍgy nagyon nehéz lesz behozni azt a 7 pontot
Asszem megegyezhetünk abban, hogy full ugyanazt gondoljuk a dologrólMihu írta:Jó jó. Azt akartam mondani hogy nálam most az az elsődleges hogy nyerjünk. Tök mind1 milyen játékkal csak nyerjünk. Aztán majd ráérünk gálázni 3-0 után
megsérültcsababarca írta:egyébként Pepét mért cserélték le?
Jó jó. Azt akartam mondani hogy nálam most az az elsődleges hogy nyerjünk. Tök mind1 milyen játékkal csak nyerjünk. Aztán majd ráérünk gálázni 3-0 utánG-Jay írta: Mert ha gálázunk az nem egyenlő nálad a győzelemmel? Asszem annyit elvárhatok a kedvenc csapatomtól mindíg, hogy gálázzon! Persze az eredmény a lényeg, de ettől még asszem jobb' szeretném szép játékkal győztesnek tudni a csapatot!
G.